- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.821
eveeettt sanslarina küssun haimlar nere gitmisler anlamadim hic böyle olmazdi amatamam canim ama kimse yoki herkes nereye gidiyor buralari oksuz birakiolar bir sen gorursun onlarda sansina kussun
polyanancim bu sene tr iznin varmi? ben temmmuz ayinda gitcem insallah cok ozledim bizimkileri onlarda dort gozle yusufu ve beni bekliyorlar
Selam kızlaaarrrr yaprak,hazal,polyanan
bizim dışımızda online olan yok
hosgeldiniz yapragim brownim valla kizlar kayip ilan verelim
Selam kızlaaarrrr yaprak,hazal,polyanan
bizim dışımızda online olan yok
eveeettt sanslarina küssun haimlar nere gitmisler anlamadim hic böyle olmazdi ama
slm cnm hakkaten ya kimse ugramiomu artik
ahh ahhh yarama tuz bastin kiz.
kayinvalidemlerle gidecektim 1,5 ay kalacaktim kizimin asilari cikti 4 haftada 1 yapilmasi lazimmis doktorumuz birakmadi simdi martta bi aksilik cikmazsa gitmeyi düsünüyoruz
bide agustos eylül gibi düsünüyoz.buda deniz tatili bi aksilik cikmazsa tabi.
bizimkilerde bekliyorlar kameradan konusuyoruz ama yetmiyorki
beni hamileyken görmediniz demi kizlar bi foto ekledim albüme son ayim ve hastaneyi gezmeye gelmistik
Hazal'cım albümünü hazırladığında bize haber ver görelim kaçırmayalım tamammı canım
tamam cnm oglum kalkti simdi ve burnunun ustunu tirnagi ile cizdi hafif kanadi odum koptu yaa :18::18::18: onu bi sakinlerstireyim eklicem cnm
ben daha drla konusmadim gerci asilarini ama subatta iki asisini oldu. birde5 nisanda var asisi o zaman bir konusiyim hayirlisi bakalim cnm..
ya dokunamadigin muddetce istedigin kadar msnden gorus yetmiyorki bizimkilerde msnden goruolar ama yetmio dedigin gibi
Polyanan bitanem gördüm hamileykenki resmini
sen normalde kapalımısın,yoksa öylesinemi örtündün bebik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?