KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Nerde bu millet nerde bu devlet neoldu böyle yaaa

eskiden herkes olurdu,şimdi bir haller oldu hadi hayırlısı bakalım

aman allahim
gözlerime inanamiyorum
burasi bu saatte niye booossss
nerde bu kissslaaarrrr:84:

kizlar dun esimle buzluk alamaya giderken soledim regl oldugumu ilk dedigi sey nerden cikti bu simdi ya dedi.. garibim ben arabay bindigimde gozlerinin ici guluyordu sonrasi moral sifir kisa sureli bi sok etkisinden sonra kendine gelebildii

günaydın kızlar kimsecikler yok hayret..

sabah dr kontrolüm vardı ona gittim geldim.yemek yapıp süpüreyim evi bari.kırık doldur yine 1 günde nasıl başarıyoruz acaba:44:

ya bene nazar degmis ha okutup ufletsekmi napsakk

h.b cnmm ya iyiyim ben sen nasilsin?

slm cnm nasilsin almiramiz nasil

iyim bitenem sen nasilsin simdi uyuttum onuda iyi cok sükür uykusu gelince cok miz mizlaniyor ya.
sen nasilsin kisss senin oglusun nasil

dün ben geldigimde sen gitmistin canim hosgeldin özlettin kendini valla yerin cok belliydi haaa

denk gelemedik cnm sagol canim ya bende sizi cok ozlemistim. bu arada albumlerine baktim cok guzelsin ALLAHIM nazardan korusun seni ve kizini cok tatli cikmissiniz..

albume ekledigin resimleri yeniden silebiliyormuuyuz...

bende kendimi eklicem sizin icin ama sonrasinda silecemm

kizlar dun esimle buzluk alamaya giderken soledim regl oldugumu ilk dedigi sey nerden cikti bu simdi ya dedi.. garibim ben arabay bindigimde gozlerinin ici guluyordu sonrasi moral sifir kisa sureli bi sok etkisinden sonra kendine gelebildii

ADAMIN HAYALLERINI SUYA DÜSÜRDÜN

bende bu ay bi oldum 10 gün sürdü nerdeyse ilk defa hayatimda böle uzun oldum

sabah dr kontrolüm vardı ona gittim geldim.yemek yapıp süpüreyim evi bari.kırık doldur yine 1 günde nasıl başarıyoruz acaba:44:

gunaydin merhaba...

iyim bitenem sen nasilsin simdi uyuttum onuda iyi cok sükür uykusu gelince cok miz mizlaniyor ya.
sen nasilsin kisss senin oglusun nasil

bende iyiyim cnm bende oglumu yatiriom simdi dun ve bugun acayip huysuzlasio buyudukce yeni huylar cikarioo ama cokda tatli luyor ya gak guk sesler cikarioo biricik oglum en tatli arkadasim oldu yaaa

ay saol canim o senin güzelligin bitenem.
evet ekledigini hemen silebiliyorsun bi sorun cikmiyor diger kizlarda öyle yapti

günaydin canim evde cocuk olunca öyle iste heryer heryerde ve kirintilar heryerde oluyor

ADAMIN HAYALLERINI SUYA DÜSÜRDÜN

bende bu ay bi oldum 10 gün sürdü nerdeyse ilk defa hayatimda böle uzun oldum

ya sorma cnm dun sabah regl oldum esim telefon acio bi yag cekioki sorma hic bisi demedim sonra beni almaya geldiginde arabada soledim yuzu dustu ee ne yapalim mecbur olacak bisi...

sen dogum sonrasi ilk defami regl oldun? benimki cok geliyordu dogumdan sonra ilk defa bu sefer az gelioo

gunaydin merhaba...

bende iyiyim cnm bende oglumu yatiriom simdi dun ve bugun acayip huysuzlasio buyudukce yeni huylar cikarioo ama cokda tatli luyor ya gak guk sesler cikarioo biricik oglum en tatli arkadasim oldu yaaa
üfff benimkide her asidan sonra huyu ve uyku düzeni degisiyo gicik oluyorum asilara.
ay o seslere ben cok gülüyorum konusunca daha cok cikariyor ya cok hosuma gidiyor.
bide kizim artik yüz üstü dönüyor ya cok korkuyorum tek birakamiyorum artik.

yani mecbur olacak
yok canim ilk defa olmadim 2 defa oldum benim hic kesilmedi düzenli oluyorum
bunyeden bünyeye deisiyormu ne

polyanancim bu sene tr iznin varmi? ben temmmuz ayinda gitcem insallah cok ozledim bizimkileri onlarda dort gozle yusufu ve beni bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…