KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

slm canlarım ben geldim temizlik yaptım biraz tükkanda vitrinin içini camları falan sildim pırıl pırıl oldu dünyaya bakış açımız deişti ama çok yoruldum

ayyy ben yerim onu yerim

tamam canım,geçmiş olsun neyseki çizikmiş öp benım için

sagol cnm operim tabi sakinlesti biraz surekli tirnaklarini kesiorum ama kestikten sonra bile cok keskin oluo bazen kucagimdayken bile kolumu cizio acaip acio kolum bide kendi burnunu cizdi yavrum yaa

ocak subat bide martta olacak sizinki niye nisanda keske bizimkide öyle olsaydiii hemen kacardim tr.
hayirlisi evet yaa ama cok üzülüyom ben keske yanimizda olsalardi.
ay yavrum yaaa benimkde ciziyor ha bire kesiyom artik azcik uzayinca

cnm uzulme ya hayirlisi olsun bende surekli kesiorum ama kestikten sonra bile yuzunu cizebilio

hazalim türkiyede verem asisi var ya hani bizim kolumuzda izi var mesela ama o asiyi burda yaptirmak yasaklanmis artik sizin ordada yasakmi herkes yaptiriyor türkiyede

cnm ben verem asisini hastanede iken vurdurttum bcg asisi simdi kolunda izi var asinin orda niye yasakki? 1 subatta 3 ayini doldurdugunda vurduttum bir dahaki asisi 5. ayini doldurdugun olcak

N'aber kızlarr

Ben yine hasta oldum ya... :95: bu sene çok sık hasta oldum noliy bana anlamadım

:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

N'aber kızlarr

Ben yine hasta oldum ya... :95: bu sene çok sık hasta oldum noliy bana anlamadım

Hoşgeldin ceydoşşşş neler yaptın bakalım geçmiş olsun kıss
benım kocişimde hasta oldu 2 gündür cok fena o haldede işe gidiyor

hoşgeldin canım güle güle kirletin

N'aber kızlarr

hosgeldin cnm elllerine saglik gule gule kirletin

ya nihan nerde?
cadum ne dersi calisio? :44::44:
saolun canlarım benim nasılsınız bakalım iyimi hazal eldiven giydirsene ellerine çok çiziyolar küçükken ya bizim cadıda valla daha ona yaklaşırken ellerini yüzümüze uzatıyo yolmak için

N'aber kızlarr

hoşgeldin canım zayıf bünyelisinn heralde hemen hastalanıyosun bende kolay kolay hastalanmam geçen hafta bi hastalandım 3-4 gün sürdü geçti o bana önümüzdeki kışa kadar yeter hatta 1-2 yıl

slm canlarım ben geldim temizlik yaptım biraz tükkanda vitrinin içini camları falan sildim pırıl pırıl oldu dünyaya bakış açımız deişti ama çok yoruldum
ohhh güle güle kirlensin canimm

bilmem tehlikeliymis ilerde sorun yaratabiliyormus.
ayni o asiya benzer ayni koruyuculukta baska bi asi yaptilar bacagindan hic kolundan yapmadilar bende subat basinda yaptirdim diger asimizda martin basinda.
türkiyedede yasaklanmis galiba ablamla konustum o söyledi artik yapmiyorlar burdada diye

saolun canlarım benim nasılsınız bakalım iyimi hazal eldiven giydirsene ellerine çok çiziyolar küçükken ya bizim cadıda valla daha ona yaklaşırken ellerini yüzümüze uzatıyo yolmak için

eldiven durmazki artik öyle hareketlilerki cikariyorlar

ay kocaman oldu cnm yaa eldiven kullanmak istemiorum simdi yine kestim tirnaklarini bundan sonra daha dikkatli olcamm

geçmiş olsun canım kocana kavgamı ettiniz gene kızz naptın adama açta ırakmış adamı hasta hasta

Aboo yakalanmısım dimek hec haberim yok

evet dün akşam tartısmıstık az önce barıstık

merak ettim aradım nasıl oldun diye

yüreğime büyüdü kız sesiçok kötü geliyordu

eldiven durmazki artik öyle hareketlilerki cikariyorlar

ay kocaman oldu cnm yaa eldiven kullanmak istemiorum simdi yine kestim tirnaklarini bundan sonra daha dikkatli olcamm

cazgır onlar cazgır yapmadıkları şey kalmıyo valla çıkarırlar doğru çorap giydirin sizde
tırnaklarını kestikten sonra bide törpüleseniz hani kesilse bile keskin oluyoya törpüleyince yumuşar

cazgır onlar cazgır yapmadıkları şey kalmıyo valla çıkarırlar doğru çorap giydirin sizde
tırnaklarını kestikten sonra bide törpüleseniz hani kesilse bile keskin oluyoya törpüleyince yumuşar

carapmii
bencede
ben törpülüyom evet canim bek cizmiyor ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…