KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Aboo yakalanmısım dimek hec haberim yok

evet dün akşam tartısmıstık az önce barıstık

merak ettim aradım nasıl oldun diye

yüreğime büyüdü kız sesiçok kötü geliyordu

yakalarım ben
hastamış kızım yazık barışın tabii küs kalmayı hiç sevmiyom bende

Kızlar hangi saç kremi ve şampuan kullanıyorsunuz?

çamaşırlarınız için hangi detarjan ve yumuşatıcıyı kullanıyorsunuz?

Konumuzla bir alakası yok ama merak ettim.

hayret kaldim aslinda yapilmamasi tehlikeli degilmi? sizinki ayda oluo bizimki 2 ayda 1 heryerde degisik demekki

şampuan ve saç kremi elseve
beyazlar için ariel renkliler için şuan nevar tam hatırlamıyom ama ya rinso yada tursil çünkü yeni başladım kullanmayada rinso bittide gaiba tursil mi ne kullanmaya başladım
peki nekadar gidiyo size ben çok şaşırıyom ya 10 kiloluk alıyoz 1 sene gidiyo duyanda dicek hiç çamaşır yıkamıyonmu haftada 2 keremutlaka renkliler oluyo 1 kerede beyazlar bide genelde ön yıkamalı atıyom

hayret kaldim aslinda yapilmamasi tehlikeli degilmi? sizinki ayda oluo bizimki 2 ayda 1 heryerde degisik demekki

bilmem bizede yapilmasi tehlikeli ona benzer baska asi yapiyoruz dedi bende kocama diyorumki ne yani bunun kolunda bizim izlerimizden olmayacakmi simdi oda diyorki düsündügü seye bak.

yakalarım ben
hastamış kızım yazık barışın tabii küs kalmayı hiç sevmiyom bende

Dün akşam misafirlerimiz vardı yemekli

aradım seni bekleyelimmi yoksa geçikecek misin toplantın falan varmı dedim.

bekleyin hayatım şirketten cıkmak üzereyim yarım saate evde olurum dedi.

yarım saat geçti,beni sinirli bir şekilde hayatım yemeğinizi yiyin ben gelemıyorum güneykente gidiyorum dedi...bende korktum aa nedenki neoldu kötü birşeymi oldu dedim

evet tugba bişey oldu dedi pat kapattı...

bende o eve gelene kadar dokuz doğurdum

acaba bişeymi oldu basına bır işmi geldi

kazamı yaptı bilmem ne düşündüm durdum

misafirlerede ayıp oldu.

eve geldi neyın var dedi
ben patladım işte

saclarim icin elvita sac sampuani ve kremini kullaniorum ve cok memnunum saclarim ipek gibi oluo..
camasirlar icinde biotex tursil yumusaticida softlan kullaniorum trde varmi bunlar bilmiorum tabii....

ne olmuş peki canım öyle pat diye kapatmış:44:

sac kremi kullanmiyorum saclarimi yaglandiriyor
sampuanim loreal elvital türkiyede elidor cok memnundum ama burda yok
deterjanim ariel yumusaticim lenor.

hadiya ama iş aniden çıktıysa oda sinir olmuştur ondan sinirlenmiştir belki ya
tam misafir gelince onlar hep bişey bulurlar zaten bizimkide hep misafirden sonra gelir bazen ikimiz birden misafir den sonra geliyoz misafirler kapıda bizi bekliyo

bilmem bizede yapilmasi tehlikeli ona benzer baska asi yapiyoruz dedi bende kocama diyorumki ne yani bunun kolunda bizim izlerimizden olmayacakmi simdi oda diyorki düsündügü seye bak.

hahaha hakkaten dusundugun seye bak ilahi yanii

hazal hayde resim yükle:86:

cnm oglumu yatiriyim yuklicem hemen bekleyin azzzzzzzzzz sonraaaaaaa

Hoşgeldin ceydoşşşş neler yaptın bakalım geçmiş olsun kıss
benım kocişimde hasta oldu 2 gündür cok fena o haldede işe gidiyor

Hoşbuldum kuzumm.. sağolasın..

aynı canım, yine iş-güç yaptım yanınıza geldim.. bi taraftan da iyileşmeye çalışıyorum

hoşgeldin canım zayıf bünyelisinn heralde hemen hastalanıyosun bende kolay kolay hastalanmam geçen hafta bi hastalandım 3-4 gün sürdü geçti o bana önümüzdeki kışa kadar yeter hatta 1-2 yıl

sağol bebemm ben de normalde senede 1 kz hastalanırdım, bu sene daha bismillah şubattayız 3. kez hasta oldum yaa :84:
slm h.g ve gecmis osun cnm
Hoşbuldummm Hazalımm.. sağol kuzu
geçmiş olsun canım dikkat et kendine gezdiniz görümcenle soğukta şimdi çıkıyo işte :94::94:
he valla eşim de öle diyo.. soğukların acısı çıkıyor şimdi.
yeni yila hasta girdiysen ondanirr kesin
yok kız hasta değildim yılbaşında

Şampuanım Pantene, Saç kremim Elseve, çamaşır makinası için deterjanım Persil Gold ve Omo, yumuşatıcı hep Vernel kullanıyorum ama az kaldı yumuşatıcım bu kez Bingo' nın kırmızısınıı almayı düşünüyorum Gucci Rush parfüm gibin kokuyomuş aynı.. bi de çok daha kalıcıymış. denedikten sonra söylerim size kızlar

elidorun şampuanı pantenin saç kremini kullanıyorum
yumuşatıcı şuan belli değil ayda 2 tane yumuşatıcı alıyorum biri bitmeden diğerine başlıyorum
her ay değişik yumuşatıcılar alıyorum en son yumoşun mavisini aldım şimdilik hoşuma gitti bi markete girersem heralde farklı bişi daha alırım
çok seviyorum kokulu şeyleriii:97::97:

sac kremi kullanmiyorum saclarimi yaglandiriyor
sampuanim loreal elvital türkiyede elidor cok memnundum ama burda yok
deterjanim ariel yumusaticim lenor.

kız krem kullanmadan o saçları banyodan sonra nası tarıyon bacım benim bi damla saçımı krem kullanmazsam keçe gibi oluyo zor tarıyom valla

Şampuanım Pantene, Saç kremim Elseve, çamaşır makinası için deterjanım Persil Gold ve Omo, yumuşatıcı hep Vernel kullanıyorum ama az kaldı yumuşatıcım bu kez Bingo' nın kırmızısınıı almayı düşünüyorum Gucci Rush parfüm gibin kokuyomuş aynı.. bi de çok daha kalıcıymış. denedikten sonra söylerim size kızlar [/QUOTE]

benimde az kalmış sen dene bakalımda söyle kalıcıysa kokusu bende ondan alırım

benimde az kalmış sen dene bakalımda söyle kalıcıysa kokusu bende ondan alırım[/QUOTE]

tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…