KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Selam kızlar....

Yazık kız adamlara her gün burda onları anlata anlata bitiremiyoruz

bu kararı birden aldım ben bebeğimin vefatı nedeniyle aldım ve kapandım ama çok zor oldu benim için kapanmak 1 sene oldu şurda kapanalı 2 aydır filan alıştım anca hatta bi ara açılmayı bile düşündüm yazın tekrar sonra didim nihan salak olma kendine gel ama alıştım şuan şükür ama çok zor bi karar isteyerek kapandığım halde zor geldi alışamadım yani iyi düşün iyice kandin isteyince kapan canım

saol canım ya. ama sen doğru olanı yapmışsın. yapılması gereken senin yaptığın.

bye canlar. öptüm hepnizi

valla ben yeni evliyken bu bulgarlardan haberim yoktuu ondan aradim her lafi saydim

ortalık kötü anacım. kızmış dulmuş farketmiyo. paralı, işli güçlü buldummu kafayı takıyolar. allah korusun.
ama bu devride erkek olmakta çok zor gerçekten . allah onlarıda azdırmasın.

aminnnn cnm

benimkide kararinda kiskanioo o yuzden hosuma gidiyorrr....

Selam hatunlarrr

Ben de bu görüşteyim açıkçası canım. Örneğin benim kullandığım parfümlerin aynısını görümceme falan sıktırmamı eşim asla istemez çünkü eşim o kokuyu bende duyuyor ve dolayısı ile bende hoşuna giden birşeyi kardeşinde görmesi hiç hoş bi durum değil.

hoşbulduk canlarım bende iyiyim çok şükür hava çok güzel ya güneşli ne güzel
çıkıp gezmek istiyorum

Burda da hava çok güzel kuzum ya ama ben de evdeyim iyileşene kadar dışarı çıkmak yok ambargo geldi

kadın sapık hemi
kankiler ben çıkıyom herkezi öptüm byeee

güle güle canım :79:

kızlar araba kullananız varmı aranızda

Ben kullanıyorum bebem geçen sene aldım ehliyetimi.. özellikle annemlere gideceğimiz zaman ya da annemlerden eve geleceğimiz zaman babam bırakmak istiyor bizi o zaan ben kullanıyorum tabi eşim beni gıcık etmek için heç bi fırsatı kaçırmaz

benimde 2 yıl oldu alalı eşler hep gıcık ediyo zaten kafamı daha çok karıştırıyo kullanırken
bayırlarda nasıl yapabiliyonmu kalkış el freni ile yapıym bende ayak freni ile olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…