- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.301
kankiler ben çıkıyom herkezi öptüm byeee
bu kararı birden aldım ben bebeğimin vefatı nedeniyle aldım ve kapandım ama çok zor oldu benim için kapanmak 1 sene oldu şurda kapanalı 2 aydır filan alıştım anca hatta bi ara açılmayı bile düşündüm yazın tekrar sonra didim nihan salak olma kendine gel ama alıştım şuan şükür ama çok zor bi karar isteyerek kapandığım halde zor geldi alışamadım yani iyi düşün iyice kandin isteyince kapan canımbna diyo kapan atsınlar bizi hem askeriyeden diyo da ne bileyim ya ben şu an kapanamam.hem sitiyom hem istemiyom.ben bayanlar arası giyecem desem bile olmaz sapık falan olur der giyme öle der. kadın kadına töbe töbe. ilgünç ya işte
gelcenmi yine kızkankiler ben çıkıyom herkezi öptüm byeee
valla heeSelam kızlar....
Yazık kız adamlara her gün burda onları anlata anlata bitiremiyoruz
Selam kızlar....
bu kararı birden aldım ben bebeğimin vefatı nedeniyle aldım ve kapandım ama çok zor oldu benim için kapanmak 1 sene oldu şurda kapanalı 2 aydır filan alıştım anca hatta bi ara açılmayı bile düşündüm yazın tekrar sonra didim nihan salak olma kendine gel ama alıştım şuan şükür ama çok zor bi karar isteyerek kapandığım halde zor geldi alışamadım yani iyi düşün iyice kandin isteyince kapan canım
hazal beni de arıyodu o salak karılar eski telefonumu. ama hiç aramadım ben salak onlar ya. adamlar düşmesi tuzağa.
bilgecim ben de dayanamıyorum sivilcelere. hatta bu gece rüyamda kocaman bi içi dolu bi kocaman sivilce sıkyodum
ortalık kötü anacım. kızmış dulmuş farketmiyo. paralı, işli güçlü buldummu kafayı takıyolar. allah korusun.
ama bu devride erkek olmakta çok zor gerçekten . allah onlarıda azdırmasın.
kıskanılmak benim hoşuma gitmiyo yada bizimkisi kıskanmayı bilmiyo. ima şeklinde konuşur. o zaman benim tepemin tası atar. yeni müdür gelidğinde baya bi tartıştık bu konuda. adam yeni ya. biizmkisi bana akıl veriyo. hay allahım çıldırdım.
ya parfümle iligili geçen benim aklıma ne geldi biliyomusunuz kızlar.
çok uç bir düşünce ama takıldı işte. şimdi , aynı parfümden bi çok bayan kullanıyo ya. erkek içinde öyle . diyelimki eşiniz sizin parfümünüz çok beğeniyoç baş döndürücü buluyo, seksüüü buluyo. ama aynı parfüme başka bi kadında da rastlıyo. aca ba o zaman aynı düşünceler kafasından geçermi:26:
hoşbulduk canlarım bende iyiyim çok şükürhava çok güzel ya güneşli ne güzel
çıkıp gezmek istiyorum
bna diyo kapan atsınlar bizi hem askeriyeden diyo da ne bileyim ya ben şu an kapanamam.hem sitiyom hem istemiyom.ben bayanlar arası giyecem desem bile olmaz sapık falan olur der giyme öle der. kadın kadına töbe töbe. ilgünç ya işte
öptüm hepinizi giririm yine
Selam kızlar....
Selam hatunlarrr
hosgeldin cnm napalim cok sevioz biz herufleruu
hosgeldin ceydaa
hoşbuldum kızlaarr :))
kızlar araba kullananız varmı aranızda
ben trafiğe çıkıyorum ama bayırlarda durmak zorunda kalmak ve sonrası kabus hele arkamda araba varsa bayrıda stop ettiyorum arabayı sonra rezil oluyorum gazla freni bi tutturamıyorum hedaha trafiğe çıkmadım ama otomatik olursa belki
kızlar araba kullananız varmı aranızda
benimde 2 yıl oldu alalı eşler hep gıcık ediyo zaten kafamı daha çok karıştırıyo kullanırkenBen kullanıyorum bebem geçen sene aldım ehliyetimi.. özellikle annemlere gideceğimiz zaman ya da annemlerden eve geleceğimiz zaman babam bırakmak istiyor bizi o zaan ben kullanıyorumtabi eşim beni gıcık etmek için heç bi fırsatı kaçırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?