- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.741
ay yemin ederim aynilarini bende yasiyorum bazen.
kocamda teselli veriyor ama o benden cok üzülüyor bende onu üzmemek icin bisi demiyorum artik.
kendi kendime diyorumki ailemden uzagim ama allaha sükür kocam yanimda mutluyum huzurluyum ve cok iyi biri ya beni buraya getirip dövüp sövseydi her gece icicp icip gelseydi allahima binlerce sükrediyorum bu yasantim icin eviyle cocuguyla ve isiyle ilgilenmekten baska bisi yapmiyor allahtan daha ne isterim beni seviyor sayiyor diye düsünüyorum kendi kendimi teselli ediyorum sende aynilarini düsün bacim üzülme sakin
sagol cnm benimmmcanlarım yaaa
hazal,polyanan Allah size sabırlar versin
he ya türkiyede sinemada izlemistik kocamin gözlerinin icine bakiyordum bana baksinda oraya bakmasin diye
cikista kendi kendime diyordumki 1de yetmez3 tane 3te yetmez 5 tane bi patlatti kafama
1 yetmezmi diye
kız ben de eşimle izlemiştim bunu evde.. dans sahneelrinde gözlerini kapatıyodum.. dur ya bakcam diyince de kumandaylan geçirdim bitane
urbethemhem vardı ya kızebru kimdi ki:44::44:
yukleresim diye bi site bacım..hem hızlı yüklüyo hemi de aynı anda birden fazla foto yükleyebiliyosunceydoş hangi adresten yüklüyon. link yolla çabuk
oyle canim aksini dusunsem burda olmazdim zaten cok sukur esim iyi oglumda var am arada bole duygularda oluyor...
sagol cnm benimmm
kiz ceyda o fotoda sadece cubuk var ben kendimi goremedim senin yuzunden varligimdan suphe duyuyorum
ceydacım senin beni net görmen için albüm yapıp 1-2 resim atıcam
bugulu değil diğeri gibi ok
valla canım hepimiz bi yerlerdeyiz ama buraya gelince burada sohbete başlayınca sanki yanyana oluyoruz birbirimizi görmeden tanıdık kanki olduk
Kızlar albüm hazır hadibakın çıbıcak silcem sonra
cok tatlisin browniimmm ben 2. resime bayildi cok hosun.
tuğba gelinlik resmindeki senle diğer resimlerin çok farklı ya
bide eşini öperkenki resimde çok farklısın o resim evlendikten sonramı?
ama çok güzelsin
cok tatlisin browniimmm ben 2. resime bayildi cok hosun.
kesinlikle. ama şunu söyleyebilirimki koyu renk saç sana çok yakışmış. süper olmuşsun. sarı pek hoş durmamış. şu an hangi renkbende bir tuhaflık var canım her resimde bi ayrı cıkıyorum
daha cok resmim var hepsini bulup eklesen 1001 çeşit tugba gibi olurum
eşimi öperken ki resmim düğünden sonraydı canım
Kızlar albüm hazır hadibakın çıbıcak silcem sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?