- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.761
kesinlikle. ama şunu söyleyebilirimki koyu renk saç sana çok yakışmış. süper olmuşsun. sarı pek hoş durmamış. şu an hangi renk
delüüü yaaaTuğbamm maaşallah yavru çok seksü bacısınn gııı
Yaa dayanamıyciiimm ben de açık fotolarımı ekliyim de bakınn... çok pis kıskandımm
Tuğbamm maaşallah yavru çok seksü bacısınn gııı
Yaa dayanamıyciiimm ben de açık fotolarımı ekliyim de bakınn... çok pis kıskandımm
Tuğbamm maaşallah yavru çok seksü bacısınn gııı
bence dönme . dönersen koyu bi renge dön.Şuan o 2. resimdeki gibi canım en son halim 2. resim yani
bakır rengi saç boyutumda okadarcık.
sizce bakır mı daha iyi? ben değiştirmek istiyordum sarıya gerı dönmeyi düşünüyordum fikriniz nedir kızlar?
hele o bakır saçlı haline hiç benzemiyo canım gelinlikli resim. bide makyajla felan iyice değimişsin. o bakımdanCadum gelinlikli fotomdaki benle diğerlerinde ne gibi fark var
sen değilsin sanki kız kardeşin yazmıssın ya
merak ettim
ay kızlar ben bu yedi kocalı hürmüzdeki dansı ezberleyecem valla.
ay kızlar ben bu yedi kocalı hürmüzdeki dansı ezberleyecem valla.
kız sana koy ddeikya delüüü.
son halin varmı. sarı sarı ondan koy. eccikte suyundan
hatunlar çok güzel oynuyo di miay kızlar ben bu yedi kocalı hürmüzdeki dansı ezberleyecem valla.
dans idicem.sonra napcannn
bencede cok güzel ya onu dinliyorum hala kocam duysa patlatir
o gözünü hırs bürümüş şekilde resim yüklüyodur canım . seni duymazzzceyda ben hala sana gülüyorum ya :))
delü seni kıskanmış açık hallerini koyacakmış
anam bikinili hallerin varsa onlarıda koy
he bacım koycam .. ama ben seksü değilim ya beni genelde ne şeker şeysin falan diye severler
hatunlar çok güzel oynuyo di mi
dans ettikten sonra ne olcek biz o kısmı merak ediyozdans idicem.
ay bende dinliyom kız .çok beğendim. nurgül yeşilçayı görüncekte acaba saçlarıma çıt çıt yaptırsammı diye düşündüm. ne kadar güzel olmuş.
o gözünü hırs bürümüş şekilde resim yüklüyodur canım . seni duymazzz
dans idicem.
ay bende dinliyom kız .çok beğendim. nurgül yeşilçayı görüncekte acaba saçlarıma çıt çıt yaptırsammı diye düşündüm. ne kadar güzel olmuş.
o gözünü hırs bürümüş şekilde resim yüklüyodur canım . seni duymazzz
he bacım koycam .. ama ben seksü değilim ya beni genelde ne şeker şeysin falan diye severler
hatunlar çok güzel oynuyo di mi
ceyda ben hala sana gülüyorum ya :))
delü beni kıskanmış açık hallerini koyacakmış
anam bikinili hallerin varsa onlarıda koy
Söz biz seni ne seksi hatunsun diye sevecez
kız ceydoş sen biziöldürecen ne matrak hatunsun
boşver milleti canım. onlar ne bilsin senin panter hallerinibırak şeker sansınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?