- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #18.721
canim beni tesekkür ederim
evet rimel var tek vurus ama
ahh ahh hamilelikte dökülmüslerdi biraz yeni yeni kendine geliyor kasim kirpigim.
ay begendigine sevindim bitenem biraz pismanda olmustum acikcasi ama simdi morelim yerine geldi
amiinn bitenem aministe böyle yuvarlanip gidiyoruz siz olmasaniz napardik bak duygulandim simdi
he kocalar için fitne düşünceler besliyozya bu şekilde hayır çalışmaları yaparak sevaba giriyoz
bilge sen yan gözle süzüyosun bizi hareketleri doru mu yapıyoz diyeee..ay ben isimleri yeni gördümm.
ben gene gülüyomm
lame ne kııı
para neyim almıyoz galiba babamızn hayrına
evet yavalla canım hepimiz bi yerlerdeyiz ama buraya gelince burada sohbete başlayınca sanki yanyana oluyoruz birbirimizi görmeden tanıdık kanki olduk
elim sürçtü
Alem demek istemiştim
bende böyle daha çok seviyom.
ama polyanna bu saç şekli seni küçük göstermiş gibi geldi ban a. yakışmışta.
evet yatelde nasıl 40 yıllık dost gibi konuştuk hep ilk defa konuşmamıza rağmen
elinmi sürçtü
lame ne kııı
para neyim almıyoz galiba babamızn hayrına
he kocalar için fitne düşünceler besliyozya bu şekilde hayır çalışmaları yaparak sevaba giriyoz
teşekkür ederim canım.
ben de seneelrce kızıl kullandım bu tonda canım.. gözlerim ela ve beyaz tenli olduum için özellikle eşim başta olmak üzere herkes kızıl sana çok yakışıyor değiştirme diyorlardı. ama ben sonra sıkıldım tabi kahve tonları kullandım bi süre şimdi ise biliyorsunuz zaten sarı röfle var
senin ufak fotonu görmüştüm canım buğulu olsa da hoş görünüyordu
teşekkür ederim canım.
kız sende resmini koysana bi
ya bu arada polyanna senin adın büşraydı demi
yok güzel ama alnın açık hali daha çok yakışıyo sana .begenmedinmiii
ne bilim ya bi degiklik yapim dedim saclarim cok cabuk uzuyor zaten.arada toplarim.
öbür sac modeli yüzü uzun ve ince olanlar icin güzel durur
ya kızlar şehnaz ne zamandır yok nerelerde dilek sen biliyünmü
evet canım ya valla gerçekten hiç yalnız hissetmiyorum kendimi sizin sayensizde..valla canım hepimiz bi yerlerdeyiz ama buraya gelince burada sohbete başlayınca sanki yanyana oluyoruz birbirimizi görmeden tanıdık kanki olduk
ben sprey falan kullanmıyorum canım fön çekiyorum banyodan sonra o şekilde kalıyorevet buda güzel ama bende kendime bu modeli yakistiramiyom hic bunuda denemistim.
sacimda hic böyle yan durmuo gii bunlar nasi tutturuyo spreylemi
kız benim gibi çiko manyağına yapılacak en cömert ikram
ya kızlar şehnaz ne zamandır yok nerelerde dilek sen biliyünmü
tamam canim bunuda göz önünde bulundurucamyok güzel ama alnın açık hali daha çok yakışıyo sana .
hem o hemde ebru yok ya .
evet canım ya valla gerçekten hiç yalnız hissetmiyorum kendimi sizin sayensizde..işte tek eksiğimiz yakın yerlerde oturmamak
ben sprey falan kullanmıyorum canım fön çekiyorum banyodan sonra o şekilde kalıyor
kız benim gibi çiko manyağına yapılacak en cömert ikram
:26:
he ya türkiyede sinemada izlemistik kocamin gözlerinin icine bakiyordum bana baksinda oraya bakmasin diye
cikista kendi kendime diyordumki 1de yetmez3 tane 3te yetmez 5 tane bi patlatti kafama
1 yetmezmi diye
ebru kimdi ki:44::44:yok güzel ama alnın açık hali daha çok yakışıyo sana .
hem o hemde ebru yok ya .
ay yemin ederim aynilarini bende yasiyorum bazen.
kocamda teselli veriyor ama o benden cok üzülüyor bende onu üzmemek icin bisi demiyorum artik.
kendi kendime diyorumki ailemden uzagim ama allaha sükür kocam yanimda mutluyum huzurluyum ve cok iyi biri ya beni buraya getirip dövüp sövseydi her gece icicp icip gelseydi allahima binlerce sükrediyorum bu yasantim icin eviyle cocuguyla ve isiyle ilgilenmekten baska bisi yapmiyor allahtan daha ne isterim beni seviyor sayiyor diye düsünüyorum kendi kendimi teselli ediyorum sende aynilarini düsün bacim üzülme sakin
sagol cnm benimmmcanlarım yaaa
hazal,polyanan Allah size sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?