- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.021
kas gevşetici yok evde aklıma gelseydi keşke yanihan kas gevşetici yada ağrı kesici varsa iç iyi gelir
Amin canım sağol
oh ne güzel işte aldınmı bişeyler
slm millet ben geldim polyanan seninde kandilin mübarek olsun canım
cadum sen sonuna kadar haklısın boşver onların kendi tercihleri kimseyi zorlayamazsın hiçte kafana takma herkesin yolu açık olsun de gitsin boşver
evet tıkındım ben:125::125:herkesi asagida goruyorum tikindinizmi kizlarrr
yaprak milföylemi yapçan yetişebilcenmi bacım geç olur hazır pasta kekleri varya onlardan alıp yapıver üstünede çilekli krem şanti yap pembe olsun romantik olar
ceyda ikeayamı gettin gııı anamm neler aldın
yaprak milföylemi yapçan yetişebilcenmi bacım geç olur hazır pasta kekleri varya onlardan alıp yapıver üstünede çilekli krem şanti yap pembe olsun romantik olar
Allah korusun canım ya benim omzuma yakın dün yoktu bişey bu sabah başladıay nihanim o sirt agrisi bendede var cnm bel fitigi olcam die korkuyorum bu gidisle kambur olcam valla acaip agryo sirtim belim...
milföy 10 dkka bile almıyo pişmesi canım o pişerkende kremayı yaparyaprak milföylemi yapçan yetişebilcenmi bacım geç olur hazır pasta kekleri varya onlardan alıp yapıver üstünede çilekli krem şanti yap pembe olsun romantik olar
aldım tabi kız boş çıkar mıyım ben ordan
Dileğimm hoşgeldin bebemm
evet tıkındım ben:125::125:
evet tıkındım ben:125::125:
Allah korusun canım ya benim omzuma yakın dün yoktu bişey bu sabah başladı
milföy 10 dkka bile almıyo pişmesi canım o pişerkende kremayı yapar
20 dk da tamam milföy zaten 5 dk da soğuyor
sağol canımafiyet olsun cnmmm
sağol canım Allah kabul etsinafiyet olsun bacım ben niyetliyim bugün:97:
ohh sefan olsun sende benim gibi alisveris hastasimisin esim bana sende alisveris hastaligi var bisi almadan duramiyorsun der..ee hep ihtiyaclari aliorum napiim
afiyet olsun bacım ben niyetliyim bugün:97:
yürüteç alsan erkenmi acaba yürüteç için öylede zor olur senin için hep kucağındavalla benimki yusfumun sayesinde olcak totosu yere geldimi basiyor cigligi bende kiyamayip aliom kucagima ama sirtim felaket durumda yani hep dik durmaya calisiyorum bu seferde belime bisi batiyor....
evet gerçekten doğru dimişben de çok severim alışverişi yaa
dün benimki yoldayken söyleniyo '' ben kendim kaşındım, insan karısına hiç der mi gel ikea' ya gidelim diye.. ''
afiyet olsun bacım ben niyetliyim bugün:97:
sağol canım
sağol canım Allah kabul etsin
Allah kabul etsin cnm bende bugun temizlencem banyo filan yapcam sonrada Kuran-I Kerim okurum ins....
canım benim, Allah kabul etsin
Kızlar eğer izlemek isteyen olursa; bu akşam saat 20:00' de Dost Tv' de kandil için özel program var ve sabaha kadar sürecek..
ben de çok severim alışverişi yaa
dün benimki yoldayken söyleniyo '' ben kendim kaşındım, insan karısına hiç der mi gel ikea' ya gidelim diye.. ''
he bacım milföyle yapacam yetişir diye tahmin ediyorum benim herif gelene kadar yaparım zaar. bide evde şuan hiç bi yemek yok yemek yapıcam bide gidip:18:
evet bacım..fazla bişiler alamadım kızz kocam zaptetti beni aldıklarımı ekliyim birazdan canım evin eksiklerini çıakrmaya çalışıyorum canım, yavaş yavaş ikea' nın yolunu tutucaz artık. banyo dolaplarına baktık mesela beğendiğim modeli netten bulursam onu da eklerim
ben akşama krokanlı pasta yapıcam kızlar. benim adam meyveli pasta sevmez, çikolata ve krokan delisi :97:
Allah korusun canım ya benim omzuma yakın dün yoktu bişey bu sabah başladı
milföy 10 dkka bile almıyo pişmesi canım o pişerkende kremayı yapar
20 dk da tamam milföy zaten 5 dk da soğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?