KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Amin canım sağol
oh ne güzel işte aldınmı bişeyler

aldım tabi kız boş çıkar mıyım ben ordan
slm millet ben geldim polyanan seninde kandilin mübarek olsun canım
cadum sen sonuna kadar haklısın boşver onların kendi tercihleri kimseyi zorlayamazsın hiçte kafana takma herkesin yolu açık olsun de gitsin boşver

Dileğimm hoşgeldin bebemm

he bacım milföyle yapacam yetişir diye tahmin ediyorum benim herif gelene kadar yaparım zaar. bide evde şuan hiç bi yemek yok yemek yapıcam bide gidip:18:

evet bacım.. fazla bişiler alamadım kızz kocam zaptetti beni aldıklarımı ekliyim birazdan canım evin eksiklerini çıakrmaya çalışıyorum canım, yavaş yavaş ikea' nın yolunu tutucaz artık. banyo dolaplarına baktık mesela beğendiğim modeli netten bulursam onu da eklerim

ben akşama krokanlı pasta yapıcam kızlar. benim adam meyveli pasta sevmez, çikolata ve krokan delisi :97:

ay nihanim o sirt agrisi bendede var cnm bel fitigi olcam die korkuyorum bu gidisle kambur olcam valla acaip agryo sirtim belim...
Allah korusun canım ya benim omzuma yakın dün yoktu bişey bu sabah başladı
milföy 10 dkka bile almıyo pişmesi canım o pişerkende kremayı yapar
20 dk da tamam milföy zaten 5 dk da soğuyor

valla benimki yusfumun sayesinde olcak totosu yere geldimi basiyor cigligi bende kiyamayip aliom kucagima ama sirtim felaket durumda yani hep dik durmaya calisiyorum bu seferde belime bisi batiyor....

ohh sefan olsun sende benim gibi alisveris hastasimisin esim bana sende alisveris hastaligi var bisi almadan duramiyorsun der.. ee hep ihtiyaclari aliorum napiim

ben de çok severim alışverişi yaa

dün benimki yoldayken söyleniyo '' ben kendim kaşındım, insan karısına hiç der mi gel ikea' ya gidelim diye.. ''

valla benimki yusfumun sayesinde olcak totosu yere geldimi basiyor cigligi bende kiyamayip aliom kucagima ama sirtim felaket durumda yani hep dik durmaya calisiyorum bu seferde belime bisi batiyor....
yürüteç alsan erkenmi acaba yürüteç için öylede zor olur senin için hep kucağında

ben de çok severim alışverişi yaa

dün benimki yoldayken söyleniyo '' ben kendim kaşındım, insan karısına hiç der mi gel ikea' ya gidelim diye.. ''

valla bende bir gun gitcem ikeaya ihtiyaclar var..

sen evine bakimmi yapcan cnm kendi zevkine gore dosersin ne guzel hersey yepeni olr..

ayy bende bi kiralik ev bulabilseydim hayirlisiyla insallah bugun kandilin hurmetine dualarim kabul olur...

bende her alisveristen sonra arabaya bindigimizde esim soylenir cok alisveris yapiosun diee suratim dustumu bu sefrde gonul alamaya calisiyoo ama gercekten hep ihtiyaclari aliyorum erkek ne bilcek evin ihtiyacini dimi

he bacım milföyle yapacam yetişir diye tahmin ediyorum benim herif gelene kadar yaparım zaar. bide evde şuan hiç bi yemek yok yemek yapıcam bide gidip:18:

çabukmu oluyo hıı yap ozaman deişik olar bende yapçaktım akşam ama geç geldik eve yetiştiremedim pastayı şokta yaprak vardı onları sardım saat 12 oldu bide yemek yaptım okadar başka bişey yapamadım belki çıkıp bi pasta alırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…