KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yürüteç alsan erkenmi acaba yürüteç için öylede zor olur senin için hep kucağında

cok erken cnm yaa ama esim dio hani su kucuk bebek arabalari varya oyuncak olan ondan alalim icinde dursun diyo daha sole oyuncak filanda alamdik erken die acaba alsam kullanabilirmiki... onunla oyalansa bende rahat ederim ama oyun halisi alcam ikeadan yatiriosun ustundede ouncaklar var onlara bakarak oyalansin...

canım benim, Allah kabul etsin

Kızlar eğer izlemek isteyen olursa; bu akşam saat 20:00' de Dost Tv' de kandil için özel program var ve sabaha kadar sürecek..

ya sabaha kadar dayanabilecegimi sanmiyorum

sağol canım

sağolasın canım..inşallah okursun canım bugün bütün hayırlı dileklerimiz kabul olur inşallah....

amin cnm insallah herkesin dualari kabul olsunnins...

ay hazalcim valla benim kizimda ayni biliyonmu sirti yere geldimi basliyor aglamaya bazen alis almicam diyorum ama kendini oyle sikip ugulduyorki kiyamiyorum aliyorum.
müzikli oyuncaklar aldik müziklerini aciyorum salincagina koyuyorum ancak duruyor.
bide alti acik olunca cok hosuna gidiyor yarim saat uyrasiyor kendi kendine.

ibadet olarak ne yapıcaksınız bu akşam mesela özellikle hangi sureleri okuycaksınız yasin tebereke haricinde bu akşam okunması iyi olan sureler varmı

selam kızlar ben geldim. ablamla ev alacaktık olmadı
gıcık dün beni umutlandırdı umutlandırdı bugün olmuyo dedi geri

ibadet olarak ne yapıcaksınız bu akşam mesela özellikle hangi sureleri okuycaksınız yasin tebereke haricinde bu akşam okunması iyi olan sureler varmı
canım kandillerde yapılan en iyi ibadet nafile namazı kılmak
ama namaz borcu olanın da nafile değil kaza namazı kılması gerekir. borç namazlarını kıl canım ayrıca yasin tebareke amme de oku.

ayy cnm bya yalnizligin dezavantajlari iste benimkide altini acinca cok hosuna gidiyor dun banyo yaptirmadan once bebe yagi ile masaj yaptim yarim saat ole durducok hosuna gidiyo bide alti acikken cisini yapmasa daha iyi olcak

bol bol selavat cekebilirsin cnmm bide selattin tuncine suresini oku istersenn

bencede bi kere yapmisti koltuguma cikti taa koltukta beyaz sil sil ancak ciktim

datlum sen ruya yorumluyon dimi sabah bi ruya gordum korktum valla snada nalatiyimi die terddutte kaldim ama anlatiyim insallah kotuye cikmaz
bir mezarliktayim bole mezarlarin ustunden atlaya atlaya geciomm ayy bide hastayim hemen geiyimde carpilmiyim diyordum....

hayır olsun inşallah canım. bugün geçmişlerim için bol bol oku. gerçekten hastamısın yoksa rüyadamı hastasın

hayırlısı demekki ama olsaymış sizin için iyi olurdu sanırım gidip geliyodunuz çünkü oralara kalacak yeriniz olurdu

evet kısmet

canım ev aldım da ben, içi yapılıyor şuan Mayıs' ta teslim alacağız inş. heralde canım ya erkek ne anlar evin itiyacından
ya sabaha kadar dayanabilecegimi sanmiyorum
sabaha kadar ben de izleyemem zaten bebğim de hani 1-2 saat bakarım..
Ben her kandilde olduğu gibi kadil için 12 rekat namaz kılacağım canım..ayrıca;
2 rekat: Allah rızası için
2 rekat: Efendimizin şefaati için
2 rekat: ana-baba hakkı için
2 rekat: kendi dualarımızın kabulü için de kıılmayı düşünüyorum.. yani bunlara niyet edilerek kılabildiğimiz kadar namaz kılabiliriz

Bunun dışında Kur' an-ı Kerim okumak, dinlemek ve en önemlisi de Tövbe etmek gerekir diye düşünüyorum.. Öenmli olan tüm bu ibadetlerde samimi olmak. Rabbim hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin inş.

Hoşgeldin canım, 2. evi mi alcaktın kızzz aboo kredi mi çekicektiniz

İkea' dan aldıklarım;

Çekmece içi bıçaklık

Açılmış paketlerin hava almaması için mandallar

Saklama kabı seti ( hem de çok ucuz 8tl faandı sanırım)

Dolap içi tabak tutacağı

Dolap içi tencere kapağı tutacağı

Bu da almak istediğimiz banyo dolabı kızlar.. sizce nasıl ???

hayirli olsun cnm tekrar gule gule oturun ben calismasam ev alamiyoz banaka kredi vermiyo o yuzden kiraya cikcam 1 sene sonrada ev alcaz ALAHIN izni ile..
benim icinde dua edin olarmi sekerler yaz gelmeden cikmama lazim evden..

sabaha kadar ben de izleyemem zaten bebğim de hani 1-2 saat bakarım..

Ben her kandilde olduğu gibi kadil için 12 rekat namaz kılacağım canım..ayrıca;
2 rekat: Allah rızası için
2 rekat: Efendimizin şefaati için
2 rekat: ana-baba hakkı için
2 rekat: kendi dualarımızın kabulü için de kıılmayı düşünüyorum.. yani bunlara niyet edilerek kılabildiğimiz kadar namaz kılabiliriz

Bunun dışında Kur' an-ı Kerim okumak, dinlemek ve en önemlisi de Tövbe etmek gerekir diye düşünüyorum.. Öenmli olan tüm bu ibadetlerde samimi olmak. Rabbim hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin inş.

amin canım inşallah

Hoşgeldin canım, 2. evi mi alcaktın kızzz aboo kredi mi çekicektiniz [/QUOTE]
toki satıyomış kız. peşinat 8.50 aylık 400 taksitle. 240 ay. ayı çok.
yazlık niyetine düşünmüştük

gercekten hastayim cnm
kotu bisi deil dimi?

:44::44:
seni korkutmaya çalışmışlar canım. olur zaman zamna. hayır diyelim hayır olsun

hepsi çok güzel canım. güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…