- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.041
afiyet olsun bacım ben niyetliyim bugün:97:
yürüteç alsan erkenmi acaba yürüteç için öylede zor olur senin için hep kucağında
canım benim, Allah kabul etsin
Kızlar eğer izlemek isteyen olursa; bu akşam saat 20:00' de Dost Tv' de kandil için özel program var ve sabaha kadar sürecek..
sağol canım
sağolasın canım..inşallah okursun canım bugün bütün hayırlı dileklerimiz kabul olur inşallah....
Allah kabul etsin canım bende niyetlendimde sen ne deyip niyetlendim
canım kandillerde yapılan en iyi ibadet nafile namazı kılmakibadet olarak ne yapıcaksınız bu akşam mesela özellikle hangi sureleri okuycaksınız yasin tebereke haricinde bu akşam okunması iyi olan sureler varmı
ay hazalcim valla benim kizimda ayni biliyonmu sirti yere geldimi basliyor aglamaya bazen alis almicam diyorum ama kendini oyle sikip ugulduyorki kiyamiyorum aliyorum.
müzikli oyuncaklar aldik müziklerini aciyorum salincagina koyuyorum ancak duruyor.
bide alti acik olunca cok hosuna gidiyor yarim saat uyrasiyor kendi kendine.
bol bol selavat cekebilirsin cnmm bide selattin tuncine suresini oku istersennibadet olarak ne yapıcaksınız bu akşam mesela özellikle hangi sureleri okuycaksınız yasin tebereke haricinde bu akşam okunması iyi olan sureler varmı
selam kızlar ben geldim. ablamla ev alacaktık olmadı
gıcık dün beni umutlandırdı umutlandırdı bugün olmuyo dedi geri
ayy cnm bya yalnizligin dezavantajlari iste benimkide altini acinca cok hosuna gidiyor dun banyo yaptirmadan once bebe yagi ile masaj yaptim yarim saat ole durducok hosuna gidiyo bide alti acikken cisini yapmasa daha iyi olcak
bol bol selavat cekebilirsin cnmm bide selattin tuncine suresini oku istersenn
evet . anamurdan alacaktık eniştem razı gelmemiş.ikiniz ortakmı alacaktınızz
evet . anamurdan alacaktık eniştem razı gelmemiş.
hayır olsun inşallah canım. bugün geçmişlerim için bol bol oku. gerçekten hastamısın yoksa rüyadamı hastasındatlum sen ruya yorumluyon dimi sabah bi ruya gordum korktum valla snada nalatiyimi die terddutte kaldim ama anlatiyim insallah kotuye cikmaz
bir mezarliktayim bole mezarlarin ustunden atlaya atlaya geciomm ayy bide hastayim hemen geiyimde carpilmiyim diyordum....
hayırlısı demekki ama olsaymış sizin için iyi olurdu sanırım gidip geliyodunuz çünkü oralara kalacak yeriniz olurdu
valla bende bir gun gitcem ikeaya ihtiyaclar var..
sen evine bakimmi yapcan cnm kendi zevkine gore dosersin ne guzel hersey yepeni olr..
ayy bende bi kiralik ev bulabilseydim hayirlisiyla insallah bugun kandilin hurmetine dualarim kabul olur...
bende her alisveristen sonra arabaya bindigimizde esim soylenir cok alisveris yapiosun diee suratim dustumu bu sefrde gonul alamaya calisiyooama gercekten hep ihtiyaclari aliyorum erkek ne bilcek evin ihtiyacini dimi
sabaha kadar ben de izleyemem zaten bebğim de hani 1-2 saat bakarım..ya sabaha kadar dayanabilecegimi sanmiyorum
Ben her kandilde olduğu gibi kadil için 12 rekat namaz kılacağım canım..ayrıca;ibadet olarak ne yapıcaksınız bu akşam mesela özellikle hangi sureleri okuycaksınız yasin tebereke haricinde bu akşam okunması iyi olan sureler varmı
hayır olsun inşallah canım. bugün geçmişlerim için bol bol oku. gerçekten hastamısın yoksa rüyadamı hastasın
evet kısmet
canım ev aldım da ben, içi yapılıyor şuan Mayıs' ta teslim alacağız inş.heralde canım ya erkek ne anlar evin itiyacından
sabaha kadar ben de izleyemem zaten bebğim de hani 1-2 saat bakarım..
Ben her kandilde olduğu gibi kadil için 12 rekat namaz kılacağım canım..ayrıca;
2 rekat: Allah rızası için
2 rekat: Efendimizin şefaati için
2 rekat: ana-baba hakkı için
2 rekat: kendi dualarımızın kabulü için de kıılmayı düşünüyorum.. yani bunlara niyet edilerek kılabildiğimiz kadar namaz kılabiliriz
Bunun dışında Kur' an-ı Kerim okumak, dinlemek ve en önemlisi de Tövbe etmek gerekir diye düşünüyorum.. Öenmli olan tüm bu ibadetlerde samimi olmak. Rabbim hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin inş.
Hoşgeldin canım, 2. evi mi alcaktın kızzz abookredi mi çekicektiniz
seni korkutmaya çalışmışlar canım. olur zaman zamna. hayır diyelim hayır olsungercekten hastayim cnm
kotu bisi deil dimi?
:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?