KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hayirli olsun cnm tekrar gule gule oturun ben calismasam ev alamiyoz banaka kredi vermiyo o yuzden kiraya cikcam 1 sene sonrada ev alcaz ALAHIN izni ile..
benim icinde dua edin olarmi sekerler yaz gelmeden cikmama lazim evden..

İnşaallah canım benim.. Rabbim gönlüne göre versin inş.

toki satıyomış kız. peşinat 8.50 aylık 400 taksitle. 240 ay. ayı çok.
yazlık niyetine düşünmüştük

hepsi çok güzel canım. güle güle kullan.

ay olarak çok ama ayda 400tl iyimiş gerçekten.. keşke alabilseydiniz. Neyse canım hayırlısı artık.

Teşekkür ederim tatlım

inşallah alırsınız hazal. allah gönlüne göre versin.

ceyda dolap çok hoşmuş. fiyatı kaç mış. tam benim tarzım

BU dolabı ben internette görüp çok beğenmiştim, sonra bizim eve yakın Yurtbay Seramik diye biryer var, aynısını orada gördüm 800 tl dediler fiyatına. Kayınpederimin bi tandığı varmış mobilyacı oraya sorduracak eşim, belkim daha ucuza gelir diye

çok uygun ben 1200 e yptırmıştım

teşekkür ederim canlarım saolun sizede bi sorayım didim kuran okuyorumda polyanan vakiayı bende çok okuyorum canım müşteri geldiydi yazamadım şimdide eşim geliyomuş heran çıkabilirim
ceyda aldıkların çok güzeller canım güle güle kullan dolapta çok güzelmiş inşallah alırsın benim şimdi banyoda dolap var şimdilik kullancam onu sonra öbür ev bitince oraya postalıcam kendimede öyle güzel bişey yaptırcam

çok uygun ben 1200 e yptırmıştım

öyle canım ama o kadar çok masrafımız var ki, neyi ucuza getirsek kardır bizim için.. banyo dolabını, duşakabini müteahhit yaptırmıyor bize ait.. kombi bile takmayacaktı da ona ikna ettik neyse..mutfağı o yaptırıcak ama benim ilave deceğim birkaç şey var e bi de bakalım malzeme olarak ne seçicek. benim istediğim tarzda bişi olmazsa farkını ben vericem mecbur. fayans konusunda bi problemimiz yok çünkü o da aynı kalitede bişey alıcakmış ondan yırttık ayrıca kiler olarak kullanacağım bir yer var , oraya sürgülü kapı, duvarlara raf sistemi yapılacak.. şimdiki evimden daha büyük olduğu için esktra tül-perde ve halı alınacak.. offff çok işimiz var daha

hazal Allah yardımcınız olsun canım inşallah gönlüne göre bi ev bulup taşınırsın
cadum olsun üzülme hayırlısı olsun ilerde kendi başına alırsın belki daha güzel olur ortaklıkta zor olur biraz

Sağol kuşum.. canım benm, senin de gönlüne göre olur herşey inş..

ceydacım hepside çok güzeller iyi günlerde güle güle kullan

sağol kuzuumm

ceyda valla bende düşünüyom hee işin içinden nası çıkçaz diye Allah yardımcımız olsun

ceyda valla bende düşünüyom hee işin içinden nası çıkçaz diye Allah yardımcımız olsun

Zor valla bacım Allah kolaylık versin.. amcamın eşi yengem de diyor ki bana o kadar çok şeye takma kafanı hele bi evin olsun, sonra yavaş yavaş yaptırırsın.. valla evin bitsin, yerleş,sonra kapa perdeni yat aşşaaa

ben de sonradan evde tadilat olsun istemiyorum.. büyük şeyler bitsin, dekorasyon vs onları zaten zamanla hallederim inş.

İnşaallah canım benim.. Rabbim gönlüne göre versin inş.

sagolun kizlar ALLAH hepimizin yardimcisi olsun
ceyda aldiklarini gule gule kullan cnm hepsi cok guzel o saklama kaplrini bende istiyom burdada indirimde cok kullanisli oluyor...

bencede cnm tadilat isini hallet dekarosyonu eve girdikten sonrada yaparsin eve girdiginizde resimleri yuklersiniz bakariz..

sagolun kizlar ALLAH hepimizin yardimcisi olsun
ceyda aldiklarini gule gule kullan cnm hepsi cok guzel o saklama kaplrini bende istiyom burdada indirimde cok kullanisli oluyor...

evet canım, mesela ben kuru gıdaları kaplarda saklamayı seviyorum. bu evimde mutfak dolaplaım çok büyük değil bu sebeple herşeyi kaplarda saklayamıyorum ama evimde istediğim gibi yaparım artık
bencede cnm tadilat isini hallet dekarosyonu eve girdikten sonrada yaparsin eve girdiginizde resimleri yuklersiniz bakariz..

inş. canım hele bi bitsin paylaşırım inş.

Kızlar bi de ikea' da bu halı indirime girmiş, fiyatı 49.90 tl ebatları ise; Uzunluk 195 cm
Genişlik 133 cm sizce mutfağa olur mu bu??? rengi de fotoda göründüğü gibi değil pek, bej' e daha yakın..

Son düzenleme:

ben bizzat halinin kendisini gordum canim kaymiyan hallardan dimi mutfagin beyaz esyalari gri ise cok guzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…