KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Üzüldüm zor şartlarda okumuşsun şimdi durumun varsa harca doyasıya

keyfini çıkar,genç kızlığında yapamadıgın seylerin acısını çıkar

kızlar sırtta bardak çektirmek tehlikelimi sırtım ağrıyo sağ omzuma yakın kısmı bide sağ göğsüm bardak çektirsemmi diyorum akşam eşim ovdu zeytin yağıyla ama geçmedi

dadtu cadum düşün yani bak benim eve geldiler hiçbişey almadılar. ne yatak odası ne bişey bi tek baharatlık aldılar eve onu da değiştircem gördükçe sinir ouyorum. ne eşimin tarafı ne benim tarafın evde bi tek çivisi yok. şimdi kocam bana araba aldı onu bile kıskanıyo kayınvaldem de kendi ailem de. allah yardım ediyo bize ben çok şükrediyorum halime.
mesela bi halı aldık aklıma gelen olayı anlatıyım halının aynısı bi komşuda var. o aynı halıyı 600e almış.biz 200e mi ne aldık ayrıca yanıda da 5 tane halı hediyeydi vede 12 taksit.. düşün yanii
ama benim ailemin o kadar sağdan soldan para çıktı ki hala da çıkıyr çok da ii oluyor. cimrilik yaparlarsa öyle olur

eşinin ailesi evliliğinize karşımıydı acaba ecz.sn merakımı bağışla:26:

brownim alıyorum valla 20 tane parfümüm var kıyafet pek beğenmiyom burda alamıyorum. makyaj malzemeleri ne bileyim alıyorum yani. aklıma ne gelirse. mesela şimdi ev için gerçi ama size de söylüyüm belki siz de uydularsınız
su arıtma cihazı aldık musluk ucuna takılan.damacanalar çünkü suya madde veriyolar çok zararlı. arıtılmamış su içseniz bile daha ii
yapılan araştırmalara göre ekmek fırınlarının%80,nde verem mikrobuna rastlanmı. ayrıca fare böcek gibi şeyler bütün fırınlarda varmış. ekmek makinası aldık ve aldığımızdan beri dışardan ekmek almıyoruz
kenwoodun waffle ve tost makşnesinş aldık ve çok memnunuz.geröüçi sadece 1 kere waffle yaptım ama süper oluyo.tost mak olarak kullanıyoz daha çok

özür dilerim ama o nası bi baba ya 3 evi,arabası filan var.senin aç kalmana,yürüyerek okula gitmene filan gözyummuş.aklı sıra şimdi seni okuttuğunu iddia ediyordur ama gerçkten üzüldüm.neyseki bu düşüşler bir öğreniş oluyorda ileride kime,nasıl,ne şekil yaklaşacağını öğretiyor

eşinin ailesi evliliğinize karşımıydı acaba ecz.sn merakımı bağışla:26:

yok canım benim ailem karşıydı evlememe. babam beni bi hastanenin eczanesine eczacı olarak atatıp paralarımı yicekti. bi de bana borç çıkarmış sana şu kadar baktım şu kadar borcun var bana diyodu.yok eve şu kadar para gircek sen işe girince diye hesaplar yapıyodu kendi babam. eşimin ailesi beni çokistiyodu nerde bulcaklar benim gibisini

ekmek yapma mak. güzel oluyomu kolaymı canım
verem mikrobu he:18: Allah korusun arıtmalardan bizdemi alsak acaba:44:
günaydın kuşlarım nasılsınız nasıl geçti akşam bakalım hı
günaydın bebikim

kızlar sırtta bardak çektirmek tehlikelimi sırtım ağrıyo sağ omzuma yakın kısmı bide sağ göğsüm bardak çektirsemmi diyorum akşam eşim ovdu zeytin yağıyla ama geçmedi

ablam çok yaptırır kalıcı bi faydası yok galiba. geçizi rahatlık veriyo.keşke hamam gitme imkanın olsada sıcak suya versen kendini. çok iyi geliyo
kzı sen bi kere babanı görmüştün rüyada demi bende çok özlemişsindir dediydim. ama anlattığına göre bubana kzıgınlığın var. haklıısnda. aman dikkat edin bacım nazara gelmeyin.

Valla benim ailem ellerinden gelenin fazlasını yaptı ama eşimin ailesinin hiçbir emeği yoktur. Benim ailem üzerine düşenlerim fazlasını aldılar, yaptılar. Eşimin ailesi eşya alırken bile gelmedi yanımıza benim babam eşya alınırken taşınırken herşeyle tek tek ilgilendi benim kaynana tarafı uzaktan seyretti sanki oğlu değil komşununçocuğu evleniyo :84::84: Kayınvalidem altınlarımı aldı o kadar. Geri kalan herşeyi eşim ve ben kazandığımız parayla yaptık. Evlendikten sonra 6 ay eşya borcu ödedim ben. Biz nişanlıydık, annemle kayınvalidem konuşuyorlar işte eşya nerden alalım, ne alınacak vs diye sordu annem kayınvalidemin cevabına bakın '' valla kiracılar eşyaya gerek yok, 2 çekyat alırım otururlar.'' annem de çok şaşırdı tabii ve dedi ki ona '' nasıl yani?? bi eve ne lazımsa onlar alınmalı. sizin evinizde 2 çekyat mı var sadece'' dedi. Sonra kayınvalidem '' o zaman ne istiyorlarsa alsınlar taksitle ödesinler.'' dedi. İşte bunlar unutulmuyor o kadar içime oturdu ki bu konuşma şimdi kayınvalidem bana ne yapsa içim ısınmıyor. Şimdi de evime geldiğinde heryeri süzer, bi de hep dediği şey; ''evin de temiz hep..'' kendi pasaklı olduğu için çekemiyor. ayyy sinirlerim bozuldu yine hatırlayınca :95:

hadi ya ne kadar acı bi durum canım ya

ticari yönü epey gelişmiş anlaşılanpeki sen ne yaptın buna karşın:44:

evt bi de sağda slda anlatır yok pazara gitmiş de küçük kardeşimin biriktirdiği paralarla çok sıkıntı çekmiş de.biz de şimdi gidip ev alsk ne bileyim olmucak bişey milyon liralık yat alsak tabi bizim de yiyecek ekmeğimiz kalmaz herhalde. git sat evini git çarşına pazarına. benim bi pantolonum vardı kadife yurttayken. onunla hem okula gidiyodumhem de gece onunla yatıyordum. ne kadar guru kırıcı. ayrıca 3 tane tişörtüm vardı erkek tişörtü.neymiş onda şndirim varmış da ondan almışlardı. ne rezil günlerid ya.

benim var ekmek yapma makinası emme hiç kullanmıyom. bi ara çıkarıp tekrar bi denesem ya. sen tutturdun en sonund agaliba sena

günaydın kuşlarım nasılsınız nasıl geçti akşam bakalım hı

Hoşgeldin fıstığım.. valla ben yemeği hazırladım, bi de pasta yaptım eşimin en sevdiğinden. kocişim de sağolsun 1 tane gül almış. eve geldi, sarıldık kutlaıdk birbirimizi falan. yemekten sonra benimki videoyu izledi '' bak hele nerden buldun kız bunu'' dedi sonra da namaz kıldık, Kur'anımızı okuduk yattık..

Sana şu kadar baktım diye hesap mı çıkardı tövbe Ya Rabbim..

ay evet bizim burda dibimizde oylat yarım saatlik yol görürse keşke akşama

hayretler içinde kaldım peeess! varlık içinde yokluk yaşatmak dediklri bu olsa gerek.sabancı ne götürdüki dğer tarafa.şimdi sana o zor dönemlerde el uzatsaydı bi babalık yapsaydı şuan duacısı olacaktın.şuan mesafeni koruyor fazla görüşmüyor olmalısın?çünkü kendimi yerine koyuyorum we ben böyle şeyleri asla unutamam baktıkça o kişinin yüzüne hep aklıma gelir soğur bakışlarım:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…