- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.341
seni istemeyemi gittinizhe ya napıyım gı çok kızarlarsa bu sefer kötü olu. nen aklıma geldi bi de nikahı falan yaptık snrabeni istemeye gidiyoz beraber bizim sülaleye göstermelik olsun diye babam yüzünden. ben de eşimin ailesi ile gidiyorum bizim eve onlarla geri dönüyorum ankaraya... hehehhe ne komik.. hıyarlar işte
a.slm brownim:79: merkez çarşıselam,:80:
mersin'in neresindensin?
hoşbulduk canım geçmişi okuyadum yazamadım bi türlğü durumuna üzüldüm canım belki stres yapıyodur eşin hani erkekler bazen bişey olmayabiliyoya stresten borçlar falan onları düşünmekten:44: dolayı belki olmuyodur ve oda sana söyleyemiyodur böyle bişey olabilirmiki:44:
misafir gelsin otursunlar amaannn siz oturun ben kankilerimle konuşuym dersinbende güyya misafirim gekecek niye oturuyorsam hala pc basında hep siizin yüzünüzden
seni istemeyemi gittiniz
çok sevindim canım yaayy sormayin kizlar yaa dun aksam mahcup oldum esime karsi
simdi sole oldu
esimi gunduz aradim kandilini kutladim sonra dedim sevgililer gunu bugun dedi ne biz sevgili degilizki bizim icin gecerli deil bu durum ama seviyorsak birbirimizi gecerli dedim. bugun gec gelcem isim var dedi sonrada bilardoya gitcem dedi. ben cok bozuldum tabi agladim filan seni seviyorum deyip kapadi teli. sonra aksam eve geldi cok acim hemen yemek yiyelim dedi ben yine bozuldum agladim once bi sevgililer gunumu kutla sonra yemek yeriz dedim. neyse yemek indirdim yedik sonra bana dedi sigarami getir ceketimin cebinden.. gitim getirdim cakmagida getir dedi. git bi daha bak cekete bisi daha olcak dedi baktim hedie paketi ceketin koluna koymus gozlerim doldu hemen actim tam istedigim saati almis canim askim ya tabi ben bisi almamistim o bana almaz die... ben alamadim sana bisi dedim sen bana oglumu verdin bundan daha ii hediemi olur aksama kadar ona bakiyorsun bu bana yeter dedi.... bunun ustune yine agladim tabii sonrasi paris olmadi ama sarilarak yattik
he ya bi de diyom ki kocama len git canlı çiçek yaptırsana mal gibi yapma çiçek yaptırmışsın. çikolataları da bize gidince yidim hepisini
ayy sormayin kizlar yaa dun aksam mahcup oldum esime karsi
simdi sole oldu
esimi gunduz aradim kandilini kutladim sonra dedim sevgililer gunu bugun dedi ne biz sevgili degilizki bizim icin gecerli deil bu durum ama seviyorsak birbirimizi gecerli dedim. bugun gec gelcem isim var dedi sonrada bilardoya gitcem dedi. ben cok bozuldum tabi agladim filan seni seviyorum deyip kapadi teli. sonra aksam eve geldi cok acim hemen yemek yiyelim dedi ben yine bozuldum agladim once bi sevgililer gunumu kutla sonra yemek yeriz dedim. neyse yemek indirdim yedik sonra bana dedi sigarami getir ceketimin cebinden.. gitim getirdim cakmagida getir dedi. git bi daha bak cekete bisi daha olcak dedi baktim hedie paketi ceketin koluna koymus gozlerim doldu hemen actim tam istedigim saati almis canim askim ya tabi ben bisi almamistim o bana almaz die... ben alamadim sana bisi dedim sen bana oglumu verdin bundan daha ii hediemi olur aksama kadar ona bakiyorsun bu bana yeter dedi.... bunun ustune yine agladim tabii sonrasi paris olmadi ama sarilarak yattik
misafir gelsin otursunlar amaannn siz oturun ben kankilerimle konuşuym dersin
güle güle canım hemen gel yineben çıkıyorum çok acıktım. brownicim yakın olsan sana gelirdim nen kek falan da varmış
öptüm hepinizi
iyi olmuş
torunlarıyla nasıl araları
İkramlar hazırda ben hazır değilim üstümü başımı giyinmedim daha eşofmanlarlayım
bu gidişle öyle olacak,onlar otursunlar ben kanki muhabbet devaammm
ben çıkıyorum çok acıktım. brownicim yakın olsan sana gelirdim nen kek falan da varmış
öptüm hepinizi
daha gelmezler o zaman değiştirirsin öğle arası kimse kalmaz şimdi burda bugün ben burdayım gerçi gitmicemİkramlar hazırda ben hazır değilim üstümü başımı giyinmedim daha eşofmanlarlayım
bu gidişle öyle olacak,onlar otursunlar ben kanki muhabbet devaammm
Ben anlatayım kuzum
Oylat diye biryer var kaplıcaları ile falan meşhur.. orası nihana çok yakınmış yarım saatlik yol diyo. Akşama kocam beni keşke oraya götürse diyoo..
ivit tercümanlık ücreti 200 euro-cuk..
yazdım dayadım döşedim.babamın bi zamanlar yediği altları faşan herşeyi yazdım bana yaptıklarını falan neyse. en sona da çok kızmasınlar diye yalandan sizi seviyom yine de yazdıydım hehehhe
hadi kırışalım
çıkma nen:2::2::2:çok seviyolar onu bayılıolar. kızım küçükken hiç bakmıyolardı bile ama şimdi dillendi ya çok seviyolar...
çıktım nen bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?