- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.361
daha gelmezler o zaman değiştirirsin öğle arası kimse kalmaz şimdi burda bugün ben burdayım gerçi gitmicem
kız daha erken kaçta gelecekler ki 1 gibi gelirler hazırlanırsın bacım
napam kızım ya bende daha çok saçmalık var. her gün ekşın...
nen çık hadi ben de çıkıyom
gebercem açlıktan
he ya bi de diyom ki kocama len git canlı çiçek yaptırsana mal gibi yapma çiçek yaptırmışsın. çikolataları da bize gidince yidim hepisini
İkramlar hazırda ben hazır değilim üstümü başımı giyinmedim daha eşofmanlarlayım
bu gidişle öyle olacak,onlar otursunlar ben kanki muhabbet devaammm
Amin inşallah çok tşk ederim:26: elalem gibi malda mülkte gözümüz yok,tek istediğimiz sewdiğimizle ömür geçirmek.bu yolda önüne taş koyan çok oluyormuş.kaynanam istese villa alır o mezara götüreceği kiloluk altınlarıyla.ama türlü küçük bahanelerle istemiyoruz deyip çıktılar,oğlunada sen istiyosan kendi imkanınla ewlenirsin dedi. aaah ah neden bu yalan dünyada insanlar bukadar zalim ve acımasız olur.ama Allah sabredenin yanında olurmuş,gerçektende 5 senedir onların başına gelmeyen kalmadı.kayınbabam kalp hastası oldu çıktı 3dür yatağa düşüp ölümlerden döndü.kardeşleri beyin kanaması geçirdi hala biri hastanede.kısacası herbiri birkere ölümün soğukluğunu ensesinde yaşadı ama hala akıllanmadılar ve demediler ölümlü dünyadan oğlumuzu ewlendirmeden gitmeyelim diyeCanım benim, Allah kolaylık versin, yükünüzü hafifletsin inş.
erken tahmini 1'de gelirlerde
biliyorsun bacııı ben biraz süslüyüm:78::78:
anca hazırlanıyorum
ayy sanki hiltona yemeğe gidiyoruz
daha gelmezler o zaman değiştirirsin öğle arası kimse kalmaz şimdi burda bugün ben burdayım gerçi gitmicem
ya dışarsı soğuk zaten ağrım var bide ilerler daha fazla hiç çıkmıcam dışarı bebişim:97:niye gitmiyinnn:82:
sen her halinle güzelsin kızerken tahmini 1'de gelirlerde
anca hazırlanıyorum
ya dışarsı soğuk zaten ağrım var bide ilerler daha fazla hiç çıkmıcam dışarı bebişim:97:
sen her halinle güzelsin kız
erken tahmini 1'de gelirlerde
anca hazırlanıyorum
Amin inşallah çok tşk ederim:26: elalem gibi malda mülkte gözümüz yok,tek istediğimiz sewdiğimizle ömür geçirmek.bu yolda önüne taş koyan çok oluyormuş.kaynanam istese villa alır o mezara götüreceği kiloluk altınlarıyla.ama türlü küçük bahanelerle istemiyoruz deyip çıktılar,oğlunada sen istiyosan kendi imkanınla ewlenirsin dedi. aaah ah neden bu yalan dünyada insanlar bukadar zalim ve acımasız olur.ama Allah sabredenin yanında olurmuş,gerçektende 5 senedir onların başına gelmeyen kalmadı.kayınbabam kalp hastası oldu çıktı 3dür yatağa düşüp ölümlerden döndü.kardeşleri beyin kanaması geçirdi hala biri hastanede.kısacası herbiri birkere ölümün soğukluğunu ensesinde yaşadı ama hala akıllanmadılar ve demediler ölümlü dünyadan oğlumuzu ewlendirmeden gitmeyelim diye
ayy sormayin kizlar yaa dun aksam mahcup oldum esime karsi
simdi sole oldu
esimi gunduz aradim kandilini kutladim sonra dedim sevgililer gunu bugun dedi ne biz sevgili degilizki bizim icin gecerli deil bu durum ama seviyorsak birbirimizi gecerli dedim. bugun gec gelcem isim var dedi sonrada bilardoya gitcem dedi. ben cok bozuldum tabi agladim filan seni seviyorum deyip kapadi teli. sonra aksam eve geldi cok acim hemen yemek yiyelim dedi ben yine bozuldum agladim once bi sevgililer gunumu kutla sonra yemek yeriz dedim. neyse yemek indirdim yedik sonra bana dedi sigarami getir ceketimin cebinden.. gitim getirdim cakmagida getir dedi. git bi daha bak cekete bisi daha olcak dedi baktim hedie paketi ceketin koluna koymus gozlerim doldu hemen actim tam istedigim saati almis canim askim ya tabi ben bisi almamistim o bana almaz die... ben alamadim sana bisi dedim sen bana oglumu verdin bundan daha ii hediemi olur aksama kadar ona bakiyorsun bu bana yeter dedi.... bunun ustune yine agladim tabii sonrasi paris olmadi ama sarilarak yattik
çok sevindim canım ya
Evet hanımlar bu konunun ana fikri ; her kuşun eti yenmez
şaka şaka
Hazalım senin adına çok mutlu oldum bebişim güle güle kullan saatini.. eşin de valla çok romantik konuşma yapmış ne güzel, maaşallah Rabbim huzurunuzu bozmasın
Amin inşallah çok tşk ederim:26: elalem gibi malda mülkte gözümüz yok,tek istediğimiz sewdiğimizle ömür geçirmek.bu yolda önüne taş koyan çok oluyormuş.kaynanam istese villa alır o mezara götüreceği kiloluk altınlarıyla.ama türlü küçük bahanelerle istemiyoruz deyip çıktılar,oğlunada sen istiyosan kendi imkanınla ewlenirsin dedi. aaah ah neden bu yalan dünyada insanlar bukadar zalim ve acımasız olur.ama Allah sabredenin yanında olurmuş,gerçektende 5 senedir onların başına gelmeyen kalmadı.kayınbabam kalp hastası oldu çıktı 3dür yatağa düşüp ölümlerden döndü.kardeşleri beyin kanaması geçirdi hala biri hastanede.kısacası herbiri birkere ölümün soğukluğunu ensesinde yaşadı ama hala akıllanmadılar ve demediler ölümlü dünyadan oğlumuzu ewlendirmeden gitmeyelim diye
slm kızlar kusura bakmayın ya eşim burdaydı bişey yazamadım dükkanda olunca hiç derdi bitmiyo şunu getir şöyle yap oraya buraya git deli oluyom neyse gitti şimdi gelene kadar rahatım ama birazdan gelir
burda atıştırcam artıkın canımhe bacım soğuk alma 1 saat için
oradamı yicen mamişini
slm kızlar kusura bakmayın ya eşim burdaydı bişey yazamadım dükkanda olunca hiç derdi bitmiyo şunu getir şöyle yap oraya buraya git deli oluyom neyse gitti şimdi gelene kadar rahatım ama birazdan gelir
burda atıştırcam artıkın canım
sen ne yicen öğle arası
Kızlarr ben kaçanzii1-2 saate gelirim yine kuzular.. öpüldünüz :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?