KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

napam kızım ya bende daha çok saçmalık var. her gün ekşın...
nen çık hadi ben de çıkıyom
gebercem açlıktan

çıkın anamm haydinn kış kış
he ya bi de diyom ki kocama len git canlı çiçek yaptırsana mal gibi yapma çiçek yaptırmışsın. çikolataları da bize gidince yidim hepisini
afiyet olsun

İkramlar hazırda ben hazır değilim üstümü başımı giyinmedim daha eşofmanlarlayım

bu gidişle öyle olacak,onlar otursunlar ben kanki muhabbet devaammm

ikramlar hazırsa boşver otur daha kuzum, bu saatte gelmezler sanırım

Canım benim, Allah kolaylık versin, yükünüzü hafifletsin inş.
Amin inşallah çok tşk ederim:26: elalem gibi malda mülkte gözümüz yok,tek istediğimiz sewdiğimizle ömür geçirmek.bu yolda önüne taş koyan çok oluyormuş.kaynanam istese villa alır o mezara götüreceği kiloluk altınlarıyla.ama türlü küçük bahanelerle istemiyoruz deyip çıktılar,oğlunada sen istiyosan kendi imkanınla ewlenirsin dedi. aaah ah neden bu yalan dünyada insanlar bukadar zalim ve acımasız olur.ama Allah sabredenin yanında olurmuş,gerçektende 5 senedir onların başına gelmeyen kalmadı.kayınbabam kalp hastası oldu çıktı 3dür yatağa düşüp ölümlerden döndü.kardeşleri beyin kanaması geçirdi hala biri hastanede.kısacası herbiri birkere ölümün soğukluğunu ensesinde yaşadı ama hala akıllanmadılar ve demediler ölümlü dünyadan oğlumuzu ewlendirmeden gitmeyelim diye

erken tahmini 1'de gelirlerde

biliyorsun bacııı ben biraz süslüyüm:78::78:

anca hazırlanıyorum

ayy sanki hiltona yemeğe gidiyoruz

aman kız ne süslencen kadınlara.. bi pantolon/etek bi bluz geçir üstüne parfüm sık saçını tara yeter

off.. Allah ıslah etsin böylelerini ne diyeyim..

ne güzel yaa ALLAH daim etsin

çok sevindim canım ya

sagolun kizlarr amin ceydos kimsenin agiz tadi bozulmasin inss...

ALLAH yardimciniz olsun cnm yaa onlarin kefenlerinde cepleri vardir belki parayi ora koyarlar ama obur dunyada para degil bu dunyada ne kdar iyilik yaptigin gecerli ama maalesef bi haberler bunlardann ALLAH islah etsin ne diyelim....

slm kızlar kusura bakmayın ya eşim burdaydı bişey yazamadım dükkanda olunca hiç derdi bitmiyo şunu getir şöyle yap oraya buraya git deli oluyom neyse gitti şimdi gelene kadar rahatım ama birazdan gelir

slm kızlar kusura bakmayın ya eşim burdaydı bişey yazamadım dükkanda olunca hiç derdi bitmiyo şunu getir şöyle yap oraya buraya git deli oluyom neyse gitti şimdi gelene kadar rahatım ama birazdan gelir

yafrum geçmişi okuycam diye muhabbete katılamıyon kuzum, tam katılacan bu sefer de kocan geliyo. yirim seni

off.. Allah ıslah etsin böylelerini ne diyeyim.. [/QUOTE]

Amin cnm:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…