KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kız bi de babam bakanlığa gitmiş atamamı yaptırcak ben de valizi almış kocaya kaçıyom. heheheh bi de mektup neyim bıraktım eve okumuşlar dumur olmuşlar
yapılcak en doğru şeyi yapmışın canım eşinle mutlusun ya
Allahta bozmasın inşAllah

valla ben 3. sayfa haberi olmadığımız seviniyom yada bi eğitimköşesinde neymiş diyolar ya cahillikle kaçıyolar okumayanlar falan diyo ya müge anlı. alakası yok. bence aile yüzünden

5 sene nişanlılık çok uzun yaw.. iyi sabır var sende güzelim
evet napalım walla biride elimizden tutupta yol göstermedi halada gösteren yok.sağolsun nişanlımında eski işyerinden kalma borçlarından bi kredi çekipte ew alamadık.şimdi kiraya gidip 500 vereceğimize 600 verip 10sene sonra ew sahibi oluruz dedik onu bekliyoruz.ailemde sağolsun erkek kardeşimin ewlilik planlarıyla meşgul.kızın takıları,ew eşyaları vs derken bana kuruş yardımları olmadı.oyüzden dikkatimi çekti burası baktım tek ben değilim bu durumda.milletin ailelerine,birbirlerine desteklerine hayranım

he ya napıyım gı çok kızarlarsa bu sefer kötü olu. nen aklıma geldi bi de nikahı falan yaptık snrabeni istemeye gidiyoz beraber bizim sülaleye göstermelik olsun diye babam yüzünden. ben de eşimin ailesi ile gidiyorum bizim eve onlarla geri dönüyorum ankaraya... hehehhe ne komik.. hıyarlar işte

Son düzenleyen: Moderatör:

nen kopamıyom sizdennnnnnnnnnn

ben de kopamıyom yaaa evde iş güç var yapılcak..
yazdım dayadım döşedim.babamın bi zamanlar yediği altları faşan herşeyi yazdım bana yaptıklarını falan neyse. en sona da çok kızmasınlar diye yalandan sizi seviyom yine de yazdıydım hehehhe
çok kızmsınlar diye hemi
ni demek bacım
Eki Görüntüle 141727

Neyse ceydoooşşşş al annem borçlu kalmayı sevmemde

Sağol bebmm Allah bereket versin. Kız nihan 200 euro geldi gel kırışalım

selam,:80:

mersin'in neresindensin?

Son düzenleme:

çok komik yaaa

Canım benim, Allah kolaylık versin, yükünüzü hafifletsin inş.

günaydın kuşlarım nasılsınız nasıl geçti akşam bakalım hı

bende yemekten sonra yapacaktım ama uyumuşumm

ayy sormayin kizlar yaa dun aksam mahcup oldum esime karsi
simdi sole oldu

esimi gunduz aradim kandilini kutladim sonra dedim sevgililer gunu bugun dedi ne biz sevgili degilizki bizim icin gecerli deil bu durum ama seviyorsak birbirimizi gecerli dedim. bugun gec gelcem isim var dedi sonrada bilardoya gitcem dedi. ben cok bozuldum tabi agladim filan seni seviyorum deyip kapadi teli. sonra aksam eve geldi cok acim hemen yemek yiyelim dedi ben yine bozuldum agladim once bi sevgililer gunumu kutla sonra yemek yeriz dedim. neyse yemek indirdim yedik sonra bana dedi sigarami getir ceketimin cebinden.. gitim getirdim cakmagida getir dedi. git bi daha bak cekete bisi daha olcak dedi baktim hedie paketi ceketin koluna koymus gozlerim doldu hemen actim tam istedigim saati almis canim askim ya tabi ben bisi almamistim o bana almaz die... ben alamadim sana bisi dedim sen bana oglumu verdin bundan daha ii hediemi olur aksama kadar ona bakiyorsun bu bana yeter dedi.... bunun ustune yine agladim tabii sonrasi paris olmadi ama sarilarak yattik

Böcüğüm hoş geldin

hoşbulduk canım geçmişi okuyadum yazamadım bi türlğü durumuna üzüldüm canım belki stres yapıyodur eşin hani erkekler bazen bişey olmayabiliyoya stresten borçlar falan onları düşünmekten:44: dolayı belki olmuyodur ve oda sana söyleyemiyodur böyle bişey olabilirmiki:44:

ayybiraz uzun olmus ben yazana kadar konu dagilmis ama idare edin artik yusuf kucagimdayken gec yaziommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…