- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.321
yapılcak en doğru şeyi yapmışın canım eşinle mutlusun yakız bi de babam bakanlığa gitmiş atamamı yaptırcak ben de valizi almış kocaya kaçıyom. heheheh bi de mektup neyim bıraktım eve okumuşlar dumur olmuşlar
ne yazdın kız mektuba
sağol kuzum yaBen anlatayım kuzum
Oylat diye biryer var kaplıcaları ile falan meşhur.. orası nihana çok yakınmış yarım saatlik yol diyo. Akşama kocam beni keşke oraya götürse diyoo..
ivit tercümanlık ücreti 200 euro-cuk..
cesaretine hayran kaldımdoğrusu buzamanda kimse aşkı için zahmet çekmeyi göze almıyor.engzelini yapmışsın seni verirdi yoksa bi tüccara ama bi şartla kendisine maaş bağlarsa walla bende 5 senedir nişanlıyım ve nişanlımın ailesi yanımızda değil,büyüyle hocayla pek uğraşırlar.ama nişanlım dünya iyisi,kıskaçlıklarını saymazsak iyiyiz.açıkcası tıpkı sizin gibi kendi çapımızda bir ewlilik yapacağız.korkuyordum ama sen bana biraz teselli oldun.eski zamanlardada annelerimiz ewlenirken hiçbirşeyleri yokmuş ama herkez el ele enazından bi ew sahibi oluyor.zaten sıkıntı çekilmezse değer kıymet bilinmiyorki
yazdım dayadım döşedim.babamın bi zamanlar yediği altları faşan herşeyi yazdım bana yaptıklarını falan neyse. en sona da çok kızmasınlar diye yalandan sizi seviyom yine de yazdıydım hehehhe
delüler ya
5 sene nişanlılık çok uzun yaw.. iyi sabır var sende güzelim
yalandan
nen kopamıyom sizdennnnnnnnnnn
çok kızmsınlar diye hemiyazdım dayadım döşedim.babamın bi zamanlar yediği altları faşan herşeyi yazdım bana yaptıklarını falan neyse. en sona da çok kızmasınlar diye yalandan sizi seviyom yine de yazdıydım hehehhe
ni demek bacımsağol kuzum ya
hadi kırışalımben de kopamıyom yaaa evde iş güç var yapılcak..
çok kızmsınlar diye hemi
ni demek bacım
Sağol bebmm Allah bereket versin. Kız nihan 200 euro geldi gel kırışalım
evet napalım walla biride elimizden tutupta yol göstermedi halada gösteren yok.sağolsun nişanlımında eski işyerinden kalma borçlarından bi kredi çekipte ew alamadık.şimdi kiraya gidip 500 vereceğimize 600 verip 10sene sonra ew sahibi oluruz dedik onu bekliyoruz.ailemde sağolsun erkek kardeşimin ewlilik planlarıyla meşgul.kızın takıları,ew eşyaları vs derken bana kuruş yardımları olmadı.oyüzden dikkatimi çekti burası baktım tek ben değilim bu durumda.milletin ailelerine,birbirlerine desteklerine hayranım
he ya napıyım gı çok kızarlarsa bu sefer kötü olu. nen aklıma geldi bi de nihakı falan yaptık snrabeni istemeye gidiyoz beraber bizim sülaleye göstermelik olsun diye babam yüzünden. ben de eşimin ailesi ile gidiyorum bizim eve onlarla geri dönüyorum ankaraya... hehehhe ne komik.. hıyarlar işte
evet napalım walla biride elimizden tutupta yol göstermedi halada gösteren yok.sağolsun nişanlımında eski işyerinden kalma borçlarından bi kredi çekipte ew alamadık.şimdi kiraya gidip 500 vereceğimize 600 verip 10sene sonra ew sahibi oluruz dedik onu bekliyoruz.ailemde sağolsun erkek kardeşimin ewlilik planlarıyla meşgul.kızın takıları,ew eşyaları vs derken bana kuruş yardımları olmadı.oyüzden dikkatimi çekti burası baktım tek ben değilim bu durumda.milletin ailelerine,birbirlerine desteklerine hayranım
günaydın kuşlarım nasılsınıznasıl geçti akşam bakalım hı
bende yemekten sonra yapacaktım ama uyumuşumm
Böcüğüm hoş geldin
çok komik yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?