KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Allah kabul etsin canım çok güzel bi şekilde geçirmişiniz ama ben bişey yapamadım sırtımın ağrısından
Allahım affetsin

ben de kaçtım eşime.çok da güzel kapak oldu onlara
cyda senin en azından kendi tarafın yardım etmiş. bende o da yok.gerçi kaçmama sebep onlardı çünkü babam bana zarf atıyomuş meğer biri var mı diye sorarken. ben de hayatımda ilk kez aileme doğruyu söyleyerek evet var dedim. ve beni tehdit ettin küfürler saydı.içerden silahı getirdi kafama dayadı. siz olsanız ne yaparsınızz. ben de kaçtım evden evlendim...
lendikten snra baya bi zman geçti neyse yazık eşim düzeltmeye çalışıyo arayı babam da gelmiş eşime beni kötülüyomuş. kocam da demiş ki o artık sizin kıznız değil benim karım demiş. sözlerinize dikkat edin demiş canım kocam

kızlar gözlerim çok ağrıdı ban amüsade. hepinizi öptümmm:79:

Güle güle bacım

Allah kabul etsin canım çok güzel bi şekilde geçirmişiniz ama ben bişey yapamadım sırtımın ağrısından
Allahım affetsin

Sağol canım Rabbim cümlemizinkini kabul etsin inş.

Geçmiş olsun bebemm inş. düzelirsin yakın zamanda

ben de kaçtım eşime.çok da güzel kapak oldu onlara

koptum bu yoruma

ben bu mesajdan hiç bişey anlamdım nihan:44:

Ben anlatayım kuzum

Oylat diye biryer var kaplıcaları ile falan meşhur.. orası nihana çok yakınmış yarım saatlik yol diyo. Akşama kocam beni keşke oraya götürse diyoo..

ivit tercümanlık ücreti 200 euro-cuk..

Güle güle bacım

Sağol canım Rabbim cümlemizinkini kabul etsin inş.

Geçmiş olsun bebemm inş. düzelirsin yakın zamanda

koptum bu yoruma

kız bi de babam bakanlığa gitmiş atamamı yaptırcak ben de valizi almış kocaya kaçıyom. heheheh bi de mektup neyim bıraktım eve okumuşlar dumur olmuşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
cesaretine hayran kaldım doğrusu buzamanda kimse aşkı için zahmet çekmeyi göze almıyor.engzelini yapmışsın seni verirdi yoksa bi tüccara ama bi şartla kendisine maaş bağlarsa walla bende 5 senedir nişanlıyım ve nişanlımın ailesi yanımızda değil,büyüyle hocayla pek uğraşırlar.ama nişanlım dünya iyisi,kıskaçlıklarını saymazsak iyiyiz.açıkcası tıpkı sizin gibi kendi çapımızda bir ewlilik yapacağız.korkuyordum ama sen bana biraz teselli oldun.eski zamanlardada annelerimiz ewlenirken hiçbirşeyleri yokmuş ama herkez el ele enazından bi ew sahibi oluyor.zaten sıkıntı çekilmezse değer kıymet bilinmiyorki

hamama git demişin ya canım
bursada oylat kaplıcaları var duymadın galiba oraya götürse keşke dedim bende yarım saatlık yol dibimizde sayılır dimek istedim

allah iyiliğini versin.
duymadım o kaplıcaları. bence git hemen. çok iyi geliyo

hayatta virmem

5 sene nişanlılık çok uzun yaw.. iyi sabır var sende güzelim

nen kopamıyom sizdennnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…