KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aksam kayanan kapiyi calar die korktun ya ondandirr

h.g tanitirmisin kendini bide senin ticker nie geriye dogru gidio merak ettimmm :44::44:

hb cnm
19 yaşındayım Allah nasip ederse 59 gün sonra evleniyrm :123:
yok geriye gtmio ama uğur böceğinin olduğu yerdeym bilmiorm gerisi mi oluo ama yok değil ileri gidyrm

hb cnm sende hg o zmn
kk da herkese destek olmaya çalışıyrm elimden gelidğince ama malesef kimsenin bana destek olduğu yok
:80:h.b. yawf bise nie kahwe yapmıoo kaç sattir oturuom öksüsmüüm benn:85::85::85::85: alııcam şimdik susturamıcaksınıııııss

her zamanki klasik sorulardan biri geliyo kızlar
nooolur yardım edin
hem kolay hem çabuk hemde lezzetli bi yemek söleyin akşama ne yapem hastayım çok uğraştırıcı olmasın

hb cnm
19 yaşındayım Allah nasip ederse 59 gün sonra evleniyrm :123:
yok geriye gtmio ama uğur böceğinin olduğu yerdeym bilmiorm gerisi mi oluo ama yok değil ileri gidyrm
ileri dil geri sayım seninki.hayırlı olsun cnm.darısı başıma inşallah.ooh erken yaşta annede olursun,ben sanırım bi 40ımda felan anca

yprksnn biraz iğrenç olcak ama evde msn bilmiorm ama evdeyken uçuğunun üzerine sarımsağı ortada yar uçuğunun üzerine sür geçicektir inş geçmiş olsun
ben bunu kaçkere uyguladım geçmedi
sena geçen demişti ya bana ruj sür diye o geçirmişti canıım

selam kizlar muhabbetiniz cok hos arada size katilabilirmiyim

hg cnm bnde yeni geldim buyur buyr
sen neler yapıosn kendini tanıtr msn :13:

:80:h.b. yawf bise nie kahwe yapmıoo kaç sattir oturuom öksüsmüüm benn:85::85::85::85: alııcam şimdik susturamıcaksınıııııss

orta mı olsun sade mi canım

slm bayanlar bende kahvemi kendim aldım geldimm:122::122::122::122:

hg cnm sende bizim gbi yeni msn
sen nelr yapıosn :13:

nooolur yardım edin
hem kolay hem çabuk hemde lezzetli bi yemek söleyin akşama ne yapem hastayım çok uğraştırıcı olmasın

patates yemeği yap canım
hemen kıymanı kavur salçayla patateslerinidee yuvarlak yuvarlak kes tencereye diz kıyma karışımıda üstüne dök suyunu koy pişsin yanına bide pilav tmm dır

nooolur yardım edin

patates yemeği yap canım
hemen kıymanı kavur salçayla patateslerinidee yuvarlak yuvarlak kes tencereye diz kıyma karışımıda üstüne dök suyunu koy pişsin yanına bide pilav tmm dır

ileri dil geri sayım seninki.hayırlı olsun cnm.darısı başıma inşallah.ooh erken yaşta annede olursun,ben sanırım bi 40ımda felan anca

aynen bu gidisle ben den 40kimda anca anne olurum. Daha okul bitecekte, bende koca bulacamda sonra bide cocuk yapacam .... biraz degil baya cook var ....

nooolur yardım edin

peynirli makarna yanınada salata olr mu acaba cnm

amin cnm isteyen herkesin başına inş
yok annelik kısmet tabi ama uzun süre düşünmüorm çalışmam gerek
yok öle deme kaç yaşındasın bilmiorm ama bu işler kısmet işi cnm er geç karşına biri çıkcaktr

evde değilim canım işteyim
akşam eve gidince denesem geçmi olur

bana hep iyi gelmiştr bu yöntem çnkü antibiyotik etkisi var sarımsagın cnm
eve gidnce yap hatta gece yatarken dicem ama eşine kokmasın evli msn bilmiorm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…