KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

patates yemeği yap canım
hemen kıymanı kavur salçayla patateslerinidee yuvarlak yuvarlak kes tencereye diz kıyma karışımıda üstüne dök suyunu koy pişsin yanına bide pilav tmm dır
hımm evet olabiler canım güzel de olur he bide yoğurt
sağol tatlişkom

onada yediririm sarmısaklı bişey almaz gece kokuyu

aynen bu gidisle ben den 40kimda anca anne olurum. Daha okul bitecekte, bende koca bulacamda sonra bide cocuk yapacam .... biraz degil baya cook var ....
:81: ehehh ya burda bayağı kader ortağı buldum kendime
olsun olsun napalım geç olsun güç olmasın.ama annem gibi 40 yaşımdayken 1 gelinim 1 damadım olsun çok isterdim genç kaynana

makarna yeni yedik canım sağol

her zamanki klasik sorulardan biri geliyo kızlar
nooolur yardım edin
hem kolay hem çabuk hemde lezzetli bi yemek söleyin akşama ne yapem hastayım çok uğraştırıcı olmasın

tepsiye patates doğra evde köfte yada tavuk varsa üstüne koy fırına at pişsin sonra kettleda su kaynat salçayla koy ohh oldumu mis gibi yemek hem kolay

yaprak bende yapiim aksama bu tarifi patatesi kiymayi kizartmadanmi koyuyozz_?

ilk önce ayrı bi küçük tencerede soğanı kıymayı kavur canım sonra salçasını koy ondan sonra patatesleri yuvarlak doğra geniş bi tencereye diz ben geniş pilav tenceresinde yapıyorum canım daha rahat servis yapıyorum tabaklara koyarken ondan sonra ilk katı dizip patatesleri arasına biraz kıyma sonra bi kat daha dizip üstünede kıyma karışımını koyuyorum tabi sen patateslerin hepsini dizip en üste kıymanın hepsini koyabilirsin ben aralardada olsun diye aralarada kokuyorum kıymasını ondan sonra sıcak suyunu ekleyip pişmesini bekliyorum hayatım..
biraz karışıkmı anlattım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…