- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.521
hoşceldin canım nassın
ımmm kaynanamı kaynar kasana atabilirmisin
kızlar fırın poşeti kullanıyormusunuz
Allahh 3 ettik
dilek nen sende yap
sağol canım ama tavuklar fırında kuruyo benim nedensetepsiye patates doğra evde köfte yada tavuk varsa üstüne koy fırına at pişsin sonra kettleda su kaynat salçayla koy ohh oldumu mis gibi yemek hem kolay
güzel anlattın canım musakkanın patates versiyonuilk önce ayrı bi küçük tencerede soğanı kıymayı kavur canım sonra salçasını koy ondan sonra patatesleri yuvarlak doğra geniş bi tencereye diz ben geniş pilav tenceresinde yapıyorum canım daha rahat servis yapıyorum tabaklara koyarken ondan sonra ilk katı dizip patatesleri arasına biraz kıyma sonra bi kat daha dizip üstünede kıyma karışımını koyuyorum tabi sen patateslerin hepsini dizip en üste kıymanın hepsini koyabilirsin ben aralardada olsun diye aralarada kokuyorum kıymasını ondan sonra sıcak suyunu ekleyip pişmesini bekliyorum hayatım..
biraz karışıkmı anlattım:44:
kızlar fırın poşeti kullanıyormusunuz
yapim akşama deişikbişeymişti duymadım suyunu koyunca dağılmıyomu patatesler kıymalar falan karışmıyomuki içinde
kesinlikle soslu tavuk muhteşem oluyor,mmmmmmhhh canım çektii
wooooouuuwwww çok iştah kabartıooellerin dert görmesiiin cnmm :26:
evet canımayy nihancım bende dün akşam yapmıştım yarısını yedim bi öğün daha çıkartırımYanınada bi pilav yaptımmıydı yeter
yapem bende en kısa zamandakesinlikle soslu tavuk muhteşem oluyor,mmmmmmhhh canım çektii
he bocugum takil bize guzel bi yemek yeee (uydumu soz)
datlumda yapsin ama burda deil o ceydada yok nire gitti bunlar yahuu
polyananda ugramadi heccc :44::44::44:
dün ilk defa kullandım canım fırın poşetini memnun kaldım
ilk önce ayrı bi küçük tencerede soğanı kıymayı kavur canım sonra salçasını koy ondan sonra patatesleri yuvarlak doğra geniş bi tencereye diz ben geniş pilav tenceresinde yapıyorum canım daha rahat servis yapıyorum tabaklara koyarken ondan sonra ilk katı dizip patatesleri arasına biraz kıyma sonra bi kat daha dizip üstünede kıyma karışımını koyuyorum tabi sen patateslerin hepsini dizip en üste kıymanın hepsini koyabilirsin ben aralardada olsun diye aralarada kokuyorum kıymasını ondan sonra sıcak suyunu ekleyip pişmesini bekliyorum hayatım..
biraz karışıkmı anlattım:44:
sağol canım ama tavuklar fırında kuruyo benim nedense
güzel anlattın canım musakkanın patates versiyonu
hep kullanırım çok da memnunum...buyları tuzlayıp baharat ile harmanlıyorum patatesleri de tuzlayıp poşede dolduruyorum içine aroma versin diye soğanı 4 e bölüp atıyorum poşetin ağzıın sıkıca kapatım üstünden iğne ile bir iki delik açtımmı doğru fırına çok kolay oluyor çok da hafif diyet yapanlar için ideal :82:
içine su koymuyorsun dimihep kullanırım çok da memnunum...buyları tuzlayıp baharat ile harmanlıyorum patatesleri de tuzlayıp poşede dolduruyorum içine aroma versin diye soğanı 4 e bölüp atıyorum poşetin ağzıın sıkıca kapatım üstünden iğne ile bir iki delik açtımmı doğru fırına çok kolay oluyor çok da hafif diyet yapanlar için ideal :82:
folyo için zararlı diyorlar doğrumu kifırın poşeti kurumasını engelliyo cnm. yada ben fırın teisinde yapıyosam üzerini alüminyum folyo ile örtüyorum.asla kurumuyo.daha dün yaptımmm
ben bunu borcamda yapsam olarmi firina atsam ole genis tencerem yok benim
tarif icin sagol kusummm
ya kankiler hergun burda bidigimiz yemek tarifi versek nolur yada kankilerin yemek topici acsak olarmi arada tarif yazarmisiniz ben hemen aciim topic
tarifler arada kaynamaz hem nedersiniz
tarif icin sagol kusummm
ya kankiler hergun burda bidigimiz yemek tarifi versek nolur yada kankilerin yemek topici acsak olarmi arada tarif yazarmisiniz ben hemen aciim topic
tarif icin sagol kusummm
içine su koymuyorsun dimi
folyo için zararlı diyorlar doğrumu ki
pişerken yicekten uzak tutun diyiler:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?