KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

tepsiye patates doğra evde köfte yada tavuk varsa üstüne koy fırına at pişsin sonra kettleda su kaynat salçayla koy ohh oldumu mis gibi yemek hem kolay
sağol canım ama tavuklar fırında kuruyo benim nedense
güzel anlattın canım musakkanın patates versiyonu

ayy nihancım bende dün akşam yapmıştım yarısını yedim bi öğün daha çıkartırım Yanınada bi pilav yaptımmıydı yeter
evet canım
kesinlikle soslu tavuk muhteşem oluyor,mmmmmmhhh canım çektii
yapem bende en kısa zamanda
he bocugum takil bize guzel bi yemek yeee (uydumu soz)

datlumda yapsin ama burda deil o ceydada yok nire gitti bunlar yahuu
polyananda ugramadi heccc :44::44::44:

iviit nirde bunlar

dün ilk defa kullandım canım fırın poşetini memnun kaldım

hep kullanırım çok da memnunum...buyları tuzlayıp baharat ile harmanlıyorum patatesleri de tuzlayıp poşede dolduruyorum içine aroma versin diye soğanı 4 e bölüp atıyorum poşetin ağzıın sıkıca kapatım üstünden iğne ile bir iki delik açtımmı doğru fırına çok kolay oluyor çok da hafif diyet yapanlar için ideal :82:

ben bunu borcamda yapsam olarmi firina atsam ole genis tencerem yok benim
tarif icin sagol kusummm

ya kankiler hergun burda bidigimiz yemek tarifi versek nolur yada kankilerin yemek topici acsak olarmi arada tarif yazarmisiniz ben hemen aciim topic

tarifler arada kaynamaz hem nedersiniz

ben dün bi sos aldım mangal tadımı ne veriyomuş markasını unuttum şimdi ilk defa onunla denedim baktık tadına baya hoşumuza gitti artık sık sık fırında yaparım

içine su koymuyorsun dimi
fırın poşeti kurumasını engelliyo cnm. yada ben fırın teisinde yapıyosam üzerini alüminyum folyo ile örtüyorum.asla kurumuyo.daha dün yaptımmm
folyo için zararlı diyorlar doğrumu ki
pişerken yicekten uzak tutun diyiler:44:

biz poşetleyip borcama koyrz cnm olyr yani şüphen olmasın
aç aç bnde yazarım anneciğimin tarflerinde

kızlar bide bu poşetin içine baharat olark biberiye koyn azcık çok lezzetli bi aroması var belki denemişsnzdr bilmiorm ama sölemek istedim :81:

borcamda da olur tatlım tarif içinde rica ederim yardımcı olduysam ne mutluu

borcamdada olur sanırsam fırına atabiliriz o zaman bende yapçem akşam bunu bende fırına atem bari ne zzamandır fırında bişey yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…