- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.901
valla ben korunmuyom. kocam korunuyo. hiç valla ben hormon alamam o iş için vücudumun dengesini bozamam. erkekler kullanmıyo tabi sprem ölddüren ilaçları yada ne bileyim testeosteron engelleyici ilaçları. hep kadınlara. oldu canım
aya aman oda hiç istemiyo.valla ben korunmuyom. kocam korunuyo. hiç valla ben hormon alamam o iş için vücudumun dengesini bozamam. erkekler kullanmıyo tabi sprem ölddüren ilaçları yada ne bileyim testeosteron engelleyici ilaçları. hep kadınlara. oldu canım
yirim sennihoşgeldin canımm
gel geç şöle yanıma bacım mööm konular konuşuyoruzz
valla ben de korunmuyorum canımbiz özgür willy' iz
ya aslında bende istemiyodum ama spiral danda nefret ediyom.
sen nasıl korunuyon peki sena
selam canım hoş geldinSelam kızlarrrNasılsınız bugün canlarımm
valla ben de korunmuyorum canımbiz özgür willy' iz
çok kişiden duydum canlarım kullanmayın derim ben hapları...eşiniz korunsun..
birde kızlar ilk seferde hamile kalanınız varmı :79:
hoşgeldin canımSelam kızlarrrNasılsınız bugün canlarımm
hoşgeldin canımm
gel geç şöle yanıma bacım mööm konular konuşuyoruzz
aya aman oda hiç istemiyo.
spiralde de bi sürü sorun çıkıyo. kanamsıydı değişmesiydi. her seferinde kadın doğumcuya gidip çatala geçecen.
yirim senni
hoş gelidn ceeydaa.
aynene ilk 4 ay ben korundum hapla dedimki niye vücüdüma durup dururken hormon yükleyim doğal yolları varken şimdi eşim korunuyo en güzeli erkeğin korunması
ıyyyyyyyyyyyyyyyy işte en korktuğum şey.bence de dilek en güzeli erkek koruncak.
bi de bu spirller kayıyo.geçen benimki bi ameliyat yapmış kadının içini açmış karnını yani. bi bakmış spiral rahmi delip karaciğere saplanmış
bence de dilek en güzeli erkek koruncak.
Bi de bu spirller kayıyo.geçen benimki bi ameliyat yapmış kadının içini açmış karnını yani. Bi bakmış spiral rahmi delip karaciğere saplanmış
bi de bu spirller kayıyo.geçen benimki bi ameliyat yapmış kadının içini açmış karnını yani. bi bakmış spiral rahmi delip karaciğere saplanmış
bende yirim
o çatal acı veren bişimii hangi durumlarda çıkılıyo çatala:44:
evlendiğimizden beri dün akşam ilk defa kaza yaptık ama bilerekBilmiyorum bakalım size sölerim bacılar adetim de geçen hafta bitti daha var adet olmama
Hoşbuldum canımhoş gelidn ceeydaa.
HOşgeldingünaydınlar bende katılabilirmiyim aranıza
HOşbuldum kuzumhoşgeldin canım
yaprak Allah seniotur v-bacım otur şöle
bende yirim
o çatal acı veren bişimii hangi durumlarda çıkılıyo çatala:44:
enammm bunların hpsi akılı bacım. ozaman akşama herife bi ok alıyım.hediyeee
tepe tepe kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?