KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aynene ilk 4 ay ben korundum hapla dedimki niye vücüdüma durup dururken hormon yükleyim doğal yolları varken şimdi eşim korunuyo en güzeli erkeğin korunması

çok kişiden duydum canlarım kullanmayın derim ben hapları...eşiniz korunsun..

birde kızlar ilk seferde hamile kalanınız varmı :79:

aya aman oda hiç istemiyo.

spiralde de bi sürü sorun çıkıyo. kanamsıydı değişmesiydi. her seferinde kadın doğumcuya gidip çatala geçecen.
hoşgeldin canımm

gel geç şöle yanıma bacım mööm konular konuşuyoruzz
yirim senni

hoş gelidn ceeydaa.

bence de dilek en güzeli erkek koruncak.
bi de bu spirller kayıyo.geçen benimki bi ameliyat yapmış kadının içini açmış karnını yani. bi bakmış spiral rahmi delip karaciğere saplanmış

evlendiğimizden beri dün akşam ilk defa kaza yaptık ama bilerek Bilmiyorum bakalım size sölerim bacılar adetim de geçen hafta bitti daha var adet olmama

aynene ilk 4 ay ben korundum hapla dedimki niye vücüdüma durup dururken hormon yükleyim doğal yolları varken şimdi eşim korunuyo en güzeli erkeğin korunması

enammm bunların hpsi akılı bacım. ozaman akşama herife bi ok alıyım.hediyeee
tepe tepe kullansın

bi de bu spirller kayıyo.geçen benimki bi ameliyat yapmış kadının içini açmış karnını yani. bi bakmış spiral rahmi delip karaciğere saplanmış
ıyyyyyyyyyyyyyyyy işte en korktuğum şey.

bende yirim

o çatal acı veren bişimii hangi durumlarda çıkılıyo çatala:44:

ben normal doğumlu olduğum için bana çok acı vermedi ama sezryanla yapanlar, doğum yapmamış olanlara veriyo alışık olmadıkları için.
bu sprial olayıdnda taknmak için değiştirmek için muayene içinçıkılması lazım

evlendiğimizden beri dün akşam ilk defa kaza yaptık ama bilerek Bilmiyorum bakalım size sölerim bacılar adetim de geçen hafta bitti daha var adet olmama

hayırlısı olsun. çocuk zor valla benimki çok zor bi çocuktu 10 tane normal çocuğa bakmayı yeğlerdim. böle töbe yarabbim allahım o zamanlar öyle diyodum allahım bacağı olmayanlara imreniyorum diye. günde en az 15 saat durmadan sallıyodum hiç ama hiç uyumuyodu. uyku yapan ilaçlar bile verdim çocuk cin gibi. en son gidip nerdeyse bırakcaktım cami avlusunna. kocam da diyo ki nen bıraksan da kimse almaz bunu alsalar da geri bırakırlar diyodu. öyle zordu

hoş gelidn ceeydaa.
Hoşbuldum canım

günaydınlar bende katılabilirmiyim aranıza
HOşgeldin

hoşgeldin canım

yaprak Allah seni otur v-bacım otur şöle
HOşbuldum kuzum

:83::83::83: aboo o neymiş la öylee
benim amcamın eşi de spiralle hamile kalmış :97:

bende yirim

o çatal acı veren bişimii hangi durumlarda çıkılıyo çatala:44:

kız sen alttan muayene olmadın mı heç

enammm bunların hpsi akılı bacım. ozaman akşama herife bi ok alıyım.hediyeee
tepe tepe kullansın

al bacım all süper incesi falan var onu al penti gibi oldu ama süper ince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…