KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

şu bacaklarını ayırıp oturduğun şeymi
ay tmm adını bilmiyodum onun nakadan cahilim

kız sen alttan muayene olmadın mı heç

tamam kız evlendikten sona oldum 2 kere şimdi anladım ne olduğunu adını bilmiyodum

evlendiğimizden beri dün akşam ilk defa kaza yaptık ama bilerek Bilmiyorum bakalım size sölerim bacılar adetim de geçen hafta bitti daha var adet olmama

hayırlısı olsun canım eğer istiyosan inşallah olur adetinde yeni bitmiş yumurtlama günlerinde olabilirsin istiyosan bi geceyle kalma bu günlerde sıkı çalış yumurtlama günlerini değerlendir

deme yaaa korkutma beni naparım ben öle olursa anammmm

hadiyaa karaciğere mi saplanmış

spiral de çok komik geliyo bana biz derste görmüştük ria(rahim içi araç)diye.
ben hiçbişey yaptırmayı düşünmüyorum eşim de öyle düşünüüyo benim gibi. sonuçta zaten korunuyoz ama ben asla korunmam. bu arada kadın kondomu da var biliyo musunuz ay çok komik ya

çocuk her halükarda zor bacım. insan 10 kat yaşlanıyo. allah yavularıma ömür versin ama 3. almayım ben. olmayanlara versin rabbim.

o kadar seçemiyecem valla. bayan çalışan bi bimden alırım artık.

anamm onlardan alma sakın yırtılıyo onlar çok ince valla hedef olursun dom dom kurşununa:90:

duydum ben ama daha türkiyede varmı bilmiyorum varsada yaygın deil sanırım

ayy bacım deme öyle kızzz Allah korusunn..

evlendiğimizden beri dün akşam ilk defa kaza yaptık ama bilerek Bilmiyorum bakalım size sölerim bacılar adetim de geçen hafta bitti daha var adet olmama

hadi bakamm gazanız mübarek olsun

tamam kız evlendikten sona oldum 2 kere şimdi anladım ne olduğunu adını bilmiyodum

yok artık 1 yaşıma daha girdim.. o ne la

ne güzel anlattın yaprak. çatal ancak bu kadar güzel tarif edilebilirdi.

parmağımızamı takıyoz:44:

anamm onlardan alma sakın yırtılıyo onlar çok ince valla hedef olursun dom dom kurşununa:90:
he kız bi kaçarsa yandık. oje mojede kar etmez

delii ya nası bırakcaktın kız cami avlusuna tövbe de napçan her çocuk bir olmuyo küçükken fena olursa büyüyünce uslanır o merak etme

delii ya nası bırakcaktın kız cami avlusuna tövbe de napçan her çocuk bir olmuyo küçükken fena olursa büyüyünce uslanır o merak etme

nen bizim lojmanın girişinde zaten cami. ayaklanır gelirdi zaten. gelemese de zırlaması yüzünden getirileri askerler yeter nen diye
datlucadu içine takıyosun böle torbamsı gibi bişi oluyo. valla adetken tampon takmak bişle enf. neden olabiliyor.
bi de bu genital yıkama jeleri falan da kanser yapabiliyormuş kocam söyledi.alcaktım be alma didi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…