- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #19.921
ben normal doğumlu olduğum için bana çok acı vermedi ama sezryanla yapanlar, doğum yapmamış olanlara veriyo alışık olmadıkları için.
bu sprial olayıdnda taknmak için değiştirmek için muayene içinçıkılması lazım
hadi yaabence de dilek en güzeli erkek koruncak.
bi de bu spirller kayıyo.geçen benimki bi ameliyat yapmış kadının içini açmış karnını yani. bi bakmış spiral rahmi delip karaciğere saplanmış
evlendiğimizden beri dün akşam ilk defa kaza yaptık ama bilerekBilmiyorum bakalım size sölerim bacılar adetim de geçen hafta bitti daha var adet olmama
hayırlısı olsun. çocuk zor valla benimki çok zor bi çocuktu 10 tane normal çocuğa bakmayı yeğlerdim. Böle töbe yarabbim allahım o zamanlar öyle diyodum allahım bacağı olmayanlara imreniyorum diye. Günde en az 15 saat durmadan sallıyodum hiç ama hiç uyumuyodu. Uyku yapan ilaçlar bile verdim çocuk cin gibi. En son gidip nerdeyse bırakcaktım cami avlusunna. Kocam da diyo ki nen bıraksan da kimse almaz bunu alsalar da geri bırakırlar diyodu. öyle zordu
hadiyaa karaciğere mi saplanmış
çocuk her halükarda zor bacım. insan 10 kat yaşlanıyo. allah yavularıma ömür versin ama 3. almayım ben. olmayanlara versin rabbim.hayırlısı olsun. çocuk zor valla benimki çok zor bi çocuktu 10 tane normal çocuğa bakmayı yeğlerdim. böle töbe yarabbim allahım o zamanlar öyle diyodum allahım bacağı olmayanlara imreniyorum diye. günde en az 15 saat durmadan sallıyodum hiç ama hiç uyumuyodu. uyku yapan ilaçlar bile verdim çocuk cin gibi. en son gidip nerdeyse bırakcaktım cami avlusunna. kocam da diyo ki nen bıraksan da kimse almaz bunu alsalar da geri bırakırlar diyodu. öyle zordu
Hoşbuldum canım
HOşgeldin
HOşbuldum kuzum
:83::83::83: aboo o neymiş la öylee
benim amcamın eşi de spiralle hamile kalmış :97:
kız sen alttan muayene olmadın mı heç
al bacım allsüper incesi falan var onu al penti gibi oldu ama süper ince
anamm onlardan alma sakın yırtılıyo onlar çok ince valla hedef olursun dom dom kurşununa:90:Hoşbuldum canım
HOşgeldin
HOşbuldum kuzum
:83::83::83: aboo o neymiş la öylee
benim amcamın eşi de spiralle hamile kalmış :97:
kız sen alttan muayene olmadın mı heç
al bacım allsüper incesi falan var onu al penti gibi oldu ama süper ince
spiral de çok komik geliyo bana biz derste görmüştük ria(rahim içi araç)diye.
ben hiçbişey yaptırmayı düşünmüyorum eşim de öyle düşünüüyo benim gibi. sonuçta zaten korunuyoz ama ben asla korunmam. bu arada kadın kondomu da var biliyo musunuz ay çok komik ya
hayırlısı olsun. çocuk zor valla benimki çok zor bi çocuktu 10 tane normal çocuğa bakmayı yeğlerdim. böle töbe yarabbim allahım o zamanlar öyle diyodum allahım bacağı olmayanlara imreniyorum diye. günde en az 15 saat durmadan sallıyodum hiç ama hiç uyumuyodu. uyku yapan ilaçlar bile verdim çocuk cin gibi. en son gidip nerdeyse bırakcaktım cami avlusunna. kocam da diyo ki nen bıraksan da kimse almaz bunu alsalar da geri bırakırlar diyodu. öyle zordu
evlendiğimizden beri dün akşam ilk defa kaza yaptık ama bilerekBilmiyorum bakalım size sölerim bacılar adetim de geçen hafta bitti daha var adet olmama
şu bacaklarını ayırıp oturduğun şeymi
ay tmm adını bilmiyodum onunnakadan cahilim
tamam kız evlendikten sona oldum 2 kere şimdi anladım ne olduğunu adını bilmiyodum
spiral de çok komik geliyo bana biz derste görmüştük ria(rahim içi araç)diye.
ben hiçbişey yaptırmayı düşünmüyorum eşim de öyle düşünüüyo benim gibi. sonuçta zaten korunuyoz ama ben asla korunmam. bu arada kadın kondomu da var biliyo musunuz ay çok komik ya
ne güzel anlattın yaprak. çatal ancak bu kadar güzel tarif edilebilirdi.şu bacaklarını ayırıp oturduğun şeymi
parmağımızamı takıyoz:44:spiral de çok komik geliyo bana biz derste görmüştük ria(rahim içi araç)diye.
he kız bi kaçarsa yandık. oje mojede kar etmezanamm onlardan alma sakın yırtılıyo onlar çok ince valla hedef olursun dom dom kurşununa:90:
şu bacaklarını ayırıp oturduğun şeymi
ben tırtıklılarından almıştım bi kereanamm onlardan alma sakın yırtılıyo onlar çok ince valla hedef olursun dom dom kurşununa:90:
hayırlısı olsun. çocuk zor valla benimki çok zor bi çocuktu 10 tane normal çocuğa bakmayı yeğlerdim. böle töbe yarabbim allahım o zamanlar öyle diyodum allahım bacağı olmayanlara imreniyorum diye. günde en az 15 saat durmadan sallıyodum hiç ama hiç uyumuyodu. uyku yapan ilaçlar bile verdim çocuk cin gibi. en son gidip nerdeyse bırakcaktım cami avlusunna. kocam da diyo ki nen bıraksan da kimse almaz bunu alsalar da geri bırakırlar diyodu. öyle zordu
ay ne cahilliği yavyım.ben de hiç görmemiştim onu.
kadındoğumcumun muayenehanesine gtmiştim kocamla karşı karşıyaydı. o sandalyeyi gördüm ben
didim ki ' aaaa dişçi de mi gelecek buraya'
ben tırtıklılarından almıştım bi kereiyi gelmedi en iyisi normalleri
ay ne cahilliği yavyım.ben de hiç görmemiştim onu.
kadındoğumcumun muayenehanesine gtmiştim kocamla karşı karşıyaydı. o sandalyeyi gördüm ben
didim ki ' aaaa dişçi de mi gelecek buraya'
delii ya nası bırakcaktın kız cami avlusuna tövbe de napçan her çocuk bir olmuyo küçükken fena olursa büyüyünce uslanır o merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?