KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yani bana çok yakın bi semt değil, ona göre gider alırım bugün :97:

Bi de başka bildiğiniz mağaza var mı kıı trençkot satan???
rodi de falan oluyo
yada normal mağzalarda başka başka markaların.
Bende cuma günü rodiden kışlık spor bi mon atldım. 30 liraya düşmüş. Fena d eğil

gunaydin millet nasilsiniz?​
hoşgeldin canım

sen niye kutladın bacım:44:

şimdik biz senayla aynı zamanlarda tükkanları kapadıkya akşama adamın baryamının kutlayım dedi ya hem tıp baryamını hemde diğer türlü:44:
bende ben kutladım dedim yani sena 2 anlamda kutlayacaktı:44: belkide o anlamda demedi ama benim aklıma direk o geldi:1:

Günaydın hazalım güllü lokumum hoşgeldinn :38:

güle güle canımcım.. kolay gelsinnn :97:

hosbuldum beyaz cikolatam :70::70::70::38:

rodi de falan oluyo
yada normal mağzalarda başka başka markaların.
Bende cuma günü rodiden kışlık spor bi mon atldım. 30 liraya düşmüş. Fena d eğil

hoşgeldin canım

hosbulduk cnm

şimdik biz senayla aynı zamanlarda tükkanları kapadıkya akşama adamın baryamının kutlayım dedi ya hem tıp baryamını hemde diğer türlü:44:
bende ben kutladım dedim yani sena 2 anlamda kutlayacaktı:44: belkide o anlamda demedi ama benim aklıma direk o geldi:1:

hoşgeldin hazalcım

hosbulduk pariscim.
kiz siz ne zaman actiniz tukanlari ya benimki hala kapali 2 gun sonra acilir anca :97::97:

hee şimdi anladım

ceydoş o trençkotlar çok gözelmişş bacım hoşuma gitti:97:
nerde gördün bacım
bugün aranıza fransadan katılıyom:1:

kızlar annelikakademisi diye bi site var burda kkda görmüştüm adresini oradan 'hamileyim' isimli kitap istedim geldi sadece 5 lira kargo ücreti veriyorsunuz:97: aklınızda olsun :97:
hamilelik sonrasıyla ilgili bi kitabı daha var onuda isteyeceğim daha sonra:31:

hee şimdi anladım

nerde gördün bacım
bugün aranıza fransadan katılıyom:1:
:60::60:
kızlar annelikakademisi diye bi site var burda kkda görmüştüm adresini oradan 'hamileyim' isimli kitap istedim geldi sadece 5 lira kargo ücreti veriyorsunuz:97: aklınızda olsun :97:
hamilelik sonrasıyla ilgili bi kitabı daha var onuda isteyeceğim daha sonra:31:

iyi etmişsin canımcım.. yaprak seni pek bi hevesli görüyorum :23: :60:
ben de milupa' ya üye olduydum geçen sene, bana da ordan göndertmişlerdi bi tane kitap bi de 'bebeğimi beklerken' diye bi cd :34:

:60::60:

iyi etmişsin canımcım.. yaprak seni pek bi hevesli görüyorum :23: :60:
ben de milupa' ya üye olduydum geçen sene, bana da ordan göndertmişlerdi bi tane kitap bi de 'bebeğimi beklerken' diye bi cd :34:

yok kız hevesli değilimde hani dursun kıyıda köşede ilazıım olur diye:1:
milupa şimdide geçerlimiki hemen üye olayım gönderiyolarsa:1:

ceydam parisim bence siz bu sene hamis kalirsiniz. kitaplar bir isaret bence, hayirlisi olsun bakalim :34::34::34:

nihani aradinizmi kizlar doktor ne demis acaba ya ben merak ettim nihanimi.

ceydam parisim bence siz bu sene hamis kalirsiniz. kitaplar bir isaret bence, hayirlisi olsun bakalim :34::34::34:

nihani aradinizmi kizlar doktor ne demis acaba ya ben merak ettim nihanimi.

yok kız ne bilemm ben git gide çocuk fikrinden uzaklaşıyorum sanırım :31:

Back
X