- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #27.181
ben kutladım dün![]()
sen niye kutladın bacım:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kutladım dün![]()
rodi de falan oluyoyani bana çok yakın bi semt değil, ona göre gider alırım bugün :97:
Bi de başka bildiğiniz mağaza var mı kıı trençkot satan???
hoşgeldin canımgunaydin millet nasilsiniz?
sen niye kutladın bacım:44:
yazıyom ya laaaparistebirgece, datlucadu,askbocugum niye konuşmuyonuz la![]()
Günaydın hazalım güllü lokumum hoşgeldinn
güle güle canımcım.. kolay gelsinnn :97:
rodi de falan oluyo
yada normal mağzalarda başka başka markaların.
Bende cuma günü rodiden kışlık spor bi mon atldım. 30 liraya düşmüş. Fena d eğil
hoşgeldin canım
şimdik biz senayla aynı zamanlarda tükkanları kapadıkya akşama adamın baryamının kutlayım dedi ya hem tıp baryamını hemde diğer türlü:44:
bende ben kutladım dedim yani sena 2 anlamda kutlayacaktı:44: belkide o anlamda demedi ama benim aklıma direk o geldi![]()
hoşgeldin hazalcım
hee şimdi anladımşimdik biz senayla aynı zamanlarda tükkanları kapadıkya akşama adamın baryamının kutlayım dedi ya hem tıp baryamını hemde diğer türlü:44:
bende ben kutladım dedim yani sena 2 anlamda kutlayacaktı:44: belkide o anlamda demedi ama benim aklıma direk o geldi![]()
nerde gördün bacımceydoş o trençkotlar çok gözelmişş bacım hoşuma gitti:97:
hee şimdi anladım
nerde gördün bacım
bugün aranıza fransadan katılıyom![]()
hee şimdi anladım
nerde gördün bacım
bugün aranıza fransadan katılıyom![]()
kızlar annelikakademisi diye bi site var burda kkda görmüştüm adresini oradan 'hamileyim' isimli kitap istedim geldi sadece 5 lira kargo ücreti veriyorsunuz:97: aklınızda olsun :97:
hamilelik sonrasıyla ilgili bi kitabı daha var onuda isteyeceğim daha sonra![]()
iyi etmişsin canımcım.. yaprak seni pek bi hevesli görüyorum![]()
ben de milupa' ya üye olduydum geçen sene, bana da ordan göndertmişlerdi bi tane kitap bi de 'bebeğimi beklerken' diye bi cd![]()
ne akıllı kadınsııııııınnn
google amcaya trençkot yazdım çıktı:97:
o l bacım ol hevesli ol. hepiniz olunyok kız hevesli değilimde hani dursun kıyıda köşede ilazıım olur diye
milupa şimdide geçerlimiki hemen üye olayım gönderiyolarsa![]()
ne akıllı kadınsııııııınnn
o l bacım ol hevesli ol. hepiniz olun
yok kız hevesli değilimde hani dursun kıyıda köşede ilazıım olur diye
milupa şimdide geçerlimiki hemen üye olayım gönderiyolarsa![]()
ceydam parisim bence siz bu sene hamis kalirsiniz. kitaplar bir isaret bence, hayirlisi olsun bakalim
nihani aradinizmi kizlar doktor ne demis acaba ya ben merak ettim nihanimi.