Sen iyisin ya :) paçayı ucuz yırtmışsın, bense diken üstündeyim şuan :)
Bu arada o toplu ayakkabılı şahısı şikayet edebilirdin. Şikayetten ziyade, pardon topuklu ayakkabılarınızı çıkarır mısınız! da diyebilirdin. Yönetmeliğe göre görevlilerin topuklu ayakkabı giymesi kesinlikle yasak
hem de nasıl topuk, bir görseydin.
hiçbir tepki gösteremedim tabi ki.
biliyor musun ehliyet sınavında da benzer bir durum yaşadım.
okulun bahçesine, hafta sonu diye etraftaki evlerin çocukları dolmuş, bağıra çağıra oyun oynuyorlar.
tabi bu sefer görevli öğretmene söyledim o da birilerine söyledi.
ses 5-10 dakikalığına kesildi sonra aynen devam
yani bazen tepki göstersen de bir işe yaramıyor ne yazık ki.
umarım senin sınavında herşey yolunda gider.
Rastcım, posta kutun doluymuş, mesaj yazamıyorum.
bu kadar karamsar olma çok fazla mütevazısın gibi geldi bana
ayrıca sana da merhababen bunu okuyana kadar sen çıkmışsın ama girdiğinde umarım görürsün
rast merhaba canim nasilsin hatirladin mi beni???
Bir gün kuru yük gemilerinden birine binip gideceğim. Uzaklara çok uzaklara... Belki yıldızlar o zaman çok daha parlaktır.
Bu kuru yük gemilerinin sesleri hiç bu kadar yalnızlığıma dokunmamıştı. Bu da güzel. Buna da şükür.
Yalnızlığın kokusu bir kere sinince insanın yüreğine, her soluk alışında acıtır insanın canını.. hayat denilen "kuru yük gemileri" dolaşır içindeki karanlık denizlerde..
Konu açmaya çekinmişsiniz ama bu konuyu açmakla çok ta iyi yapmışsınız, çevremizde belki o kadar çok insan varki sizin yaşadığınızı yaşayan yada sizin yaşadıklarını anlamayan bizler...Bazen dediğiniz gibi öyle oluyor ki insan hayata ve onun saçmalıklarına kendimizi kaptırdığımız, mesela iste ben öyle bir samçmalığa kendimi kaptırmışken belki yaradandan bir mesaj gibi sabah işe geldiğim gibi sizin bu konunuzu okudum ve sanki biri ne oluyorsun bak insanlar neler yaşıyor, kimileri yanlızlık gibi annesiz babasız kimsesiz kalabiliyor hayatta ve bu da en büyük acı olsa gerek..Benim de babam yok mesela ama gün geliyor ki okuduğum yazılarda keşke babam olsaydı da beni bunaltsaydı, bana kızsaydı diyorsunuz, kimse çekmeden bilemez kısacası eminim aynısını sizle düşünüyorsunuz..
Şöyle yapın yapın daha iyi olur böyle gidin rahatlarsınız gibi tavsiyelerde bulunmayacağım çünkü bulunamam anlamadığım için..Siz hayata 1-0 yenik başlamışsınız ama bu demek değildir ki hayat hep böyle acımasız!!! Hayat çoooook uzun ve galip gelmek için çok fazla şansınız var sadece diyebileceğim pozitif olun ve yaşamayı sevin ozaman ona bakışınız daha çok değişecektir, bi bakmışsınız hayatı siz mağlub etmişsizniz
İçimdeki karanlık denizler aydınlığa kavuşmalı ya da tamamen yok olup gitmeli. Ama yalnızlığın kokusu tıpkı ölümün kokusu gibi insanın üzerinden sinmiyor, aynen dediğin gibi... Ne eksik ne fazla...
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Ekleme yapabilir miyim? Cevabı evet olarak kabul ediyor ve yazıyorum.
Bence hayat hiç de düşündüğünüz gibi çok uzun değil, hatta uzun bile değil. Hatta o kadar kısa ki... Bunu kelimelere dökemeyeceğim.
Merhaba kardeşim çok üzüldüm , başınız sağolsun. Keşke elimden birşey gelse , inan gözlerim doldu şu an..
Haklısın yalnızlık çok zor ama inan ki herşey de vardır mutlaka bir hayır. Ancak biz onu şer sanarız. Ailesi olup ta kurtulmak isteyen binlerce evlat yok mu ? Babası içkici, annesini döven ama ekonomik geliri olmayıp susmaya mahkum bırakılmış kadınlar hani ? O yüzden her halimize şükürler olsun..
Herkes farklı şeylerden imtihan edilir, senin de imtihanın buymuş.
Ama bu kadar karamsar olma lütfen. Yaşın kaç bilemiyorum ama nasip ne zaman ise o zaman evlenip yuva kuracaksın hayalni kurduğun o sıcak akşam yemeklerini eşinle hatta çocuklarınla yiyeceksin inşallah.. Duyduğun tüm özlemleri onlarla giderecek ve herkesten çok daha iyi bi anne olacaksın..
Bu arada bir de merak ettim teyze , hala ya da dayı , amcan yok mu.. Ve onların çocukları.. ?
İnşallah bunlar yaşadığınız son acılar olarak kalır bundan sonra hep mutlu olursunuz dilerim çok güzel bir aile kurarsınız..
Allah rahmet eylesin ailenize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?