KK'daki bazı hanımların saldırgan ve seviyesiz yorumları..

Evet aynen öyle hatta kur bir rakı meze sofrası aç bir arabesk jileti hazırla yazisarak dert dinleyelim densin istiyor))
Yani dediği gibi beklediği cevap yapıcı pozitif ve mantıklı değil kesinlikle..

Bak ilk kademe sorup yanitlar ile barisamayip kendi kafasina göre devam ettikten sonra aradan uzun süre sonra daha da travmatik bir konu ile gelen insani bende anlamam ve anlayis göstermekte zorlanirim.

Konuyu acani da anlamak gerekir - kendimden yasadigim bir his - biryandan yorum beklersin atacagin adimi yapsam mi yoksa onlarin dedigi gibi tekmeyi verip gitsem mi diye. Fakat duygusalligin yogun oldugu bir noktata Konusahibi birden umut ve direnmekle bas basa kalir. Bu durumda da hasasiyet gerekir. Elbet bunu hak edemeyenide var, yok degil yani :)

Ama senin durumun farklıymış,maddi konular apayrı, sitede daha önce.dolandırıcılıklar olmuş,burda kim.ne bilir ki sen gerçekten ihtiyaç sahibi misin,ya da siteyi şikayet etse şu sitede dolandırıldım diye

Bu konuya mahal vermemek için konuyu adminin açmasını istemiştim ama o belgelerimi incelediği ve sorun görmediği için benim konuyu açmam da sorun görmedi, halen buna rağmen garip garip yorumlar geldi.

O zaman o kişi çözüm arama derdinde değildir içini dokup rahatlamak için konu açmıştır.ve kk nin bir başka sorunu çıkıyor ortaya şimdi. Konu açmayı bilmiyoruz o zaman.eğer dertleşmek için açtıysan "ben şimdi ne yapmalıyım?"diye soramazsın. .
Hem konuyu "ben napiyim"başlıklı açıyor yazınca da sormadım fikrini içimi döktüm diyor. .çelişkiler prensesi))

Bu konuya mahal vermemek için konuyu adminin açmasını istemiştim ama o belgelerimi incelediği ve sorun görmediği için benim konuyu açmam da sorun görmedi, halen buna rağmen garip garip yorumlar geldi.

Şimdi baktım konuya evet Kazen incelemiş ama gene de sanalda olmazki o iş,yani kolay kolay güvenemez kimse hele ki dolandırıcılık bu kadar artmışken

Senin konunu görmedim okumadım. Ama ben de olsam senin gerçekten ihtiyaç sahibi olup olmadığını anlamaz temkinli davranıp ona göre yorum yazardım.
Dün burada bir üye konu açtı yardım etmek istediğim kadın arayıp rahatsız ediyor diye. Nereden bilelim artık insanlar tanınmıyor.
He üslubum da kendi seviyemce olurdu orası ayrı tabi.

Ama ben konu sahiplerinden bahsetmiyorum. Yani konu; konu sahipleri değil... Yorum yapanlar da saldırıya uğruyor..

İşte bu konuda katılıyorum, ben burada yapılan yorumlara aslında birazda şu gözle bakmaya çalışıyorum. İnsan kendi yaşamadığı sürece karşıdan bakıp atıp tutmak kolay oluyor. Bu benim içinde geçerli. Ego tatmini, ya da problemli olarak tanımlamak yerine ,empati kuramamak diye adlandırmaya çalışıyorum.

Keşke hayatta başkalarını eleştirebildiğimizin yarısı kadar kendimize dönüp kendimizi eleştirebilsek....Suçu başkalarında aramak, ya da bir suçlu bulup ona yüklenmek en kolayı.

Ben şu kırmızı geceliğin hiç faydasını görmedim bu arada, bir kere denemem oldu da "ben kırmızı sevmiyorum, siyah veya bordo tercih ederim" demişti eşim. O yüzden tavsiyelerim arasında kırmızı gecelik yok....Bunu da bu vesileyle anlatmış oldum neden bilmem

Forumun belli kurallari var..
Ve bu kurallara uymaliyiz..
Rahatsiz edici mesajlar, kufur ,argo, polemik hakaret vs. gibi yazilara denk geldiginizde lutfen kibleyin..
Isteyen istedigi konuya( kurallara uygun sekilde) yorum yapma hakkina sahiptir..
Konu icinde yasanan polemikleri vs kibleyin..
Yonetim inceler gerekeni yapar..

Dimi Mune abla ?

Ben yolculuga kaldigim yerden devam edeyim..

Çok güzel bir konuya temas etmişsin.

KİB butonu diye bir buton var, site kurallarına uymadığı düşünülen yorumlarda, durumlarda KiB butonuna basılması gerekir, basıp bildirim yapılmıyorsa falanca üye uyarı almadı, bana uyarı verildi X banlanmadı, tartışanlar banlandı hakaret edenler banlanmadı diyerek yönetime yanlı taraflı demeniz ne kadar doğru?
Yönetim kiblemediğiniz için görmediği yorumlardan sorumlu değil, 500 bin üye, 720 bin konu, 43 milyon mesaj var sitede, siz kiblemezseniz yönetici nerede kim ne demiş diye takip edemez.
Bir topikte birkaç kişi banlanmışsa bu yöneticinin tüm konuyu okuduğunu da göstermez, zira bunca mesaj, konu ve üyeliğin olduğu sitede vaktimiz yoksa bir konuyu baştan sona okuyamayız, siz bize yardımcı olup KİB yapacaksınız ki bizde işlem yapılacak yorumları görelim.

Amma tabii kiblediyseniz her kib'te uyarıyla sonuçlanır diye bir sonuç çıkarılmasın, site yönetimi kurallar ve yasalara aykırı durumlarda işlem yapar, birbirinizle olan kişisel husumetler veya kuralları, hangi durumda işlem yapılır bilmeden yaptığınız KİB'ler varsa ve KİB yapılan yorumlarda kurallara ve yasalara aykırı bir durum söz konusu değilse işlem yapılmaz.

Lütfen bize yardımcı olun ve yorumlar, profillerde bulunan K.İ.B butonuna basarak bizleri haberdar edin.
Birde sizlerden ricam lütfen içerikleri silmeyin, içerik silmek hem yasak hemde sizlerin konularına yorum yapan insanların emeklerini, harcadıkları vakti zayi etmek demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…