- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
Yeri geldi birileri tartıştım, yeri geldi samimi oldum, ama hiç birinin nickini hafızaya alıp yorum yapmak için pusuda beklemedim ruh hastası gibi.
Kavga ettiğim insana iki dk sonra başka konuda hak verebilirim, anam değil babam değil çok sevsem ya da nefret etsem ne olacak? konuyu konuda bırakmayı bilmiyoruz.
Geçen senelerde hiç konu açmayıp her başlıkta aşırı aktif biri vardı, nickini unuttum ama bence o da deliydi ya da ikinci nicki fark edilmemişti. Zira senelerce burada millete psikologculuk oynayarak laf sokmak da aklı selim insan işi değil.
Cidden çevremiz nasıl manyak doluysa forum da öyle. İşimize gelmeyeni ciddiye almamalıyız.
O konuda haklısınız ama yapacak bir şey yok. Burada da sokaktaki insanlar var. Görgülüsü de var görgüsüzü de var. Göz ardı etmek en iyisi.Zaten buraya konu açarken her şeyi göze alıp açıyorsun yani kendi adıma olumsuz yorumlara da açığım ama benim demek istediğim. "Sana müsthak.., sen bu kafayla..., hak ediyorsun..," gibi aklıma gelenler bunlar ve daha birçok var... bu tür şeyler yanlış.
Yani tamam hakaret olmamalı, saygı çerçevesi aşılmamalı ama. Kusura bakma da, eşim beni dövüyor ama ben kocamı seviyorum diyenede de "sana müstehak" denir. Daha ne denir ki? Bir de bazen böyle sert sözler insanları kendine getirir, "gerçekten hakediyor muyum?" kısmını sorgulayabilir insanlar.
Kızdığımız birinede nefret duymuyoruz elbette,şu an kızıyorsak yarın birgün destek oluyoruz..
Benim dikkat ettiğim birşey de sırf aynı kişiye karşı kin besliyorlar diye onaylamadıkları konularda bile birbirlerini desteklemeleri..
:) Hala aktif herhalde o kişi.
Yani tamam hakaret olmamalı, saygı çerçevesi aşılmamalı ama. Kusura bakma da, eşim beni dövüyor ama ben kocamı seviyorum diyenede de "sana müstehak" denir. Daha ne denir ki? Bir de bazen böyle sert sözler insanları kendine getirir, "gerçekten hakediyor muyum?" kısmını sorgulayabilir insanlar.
Yeri gelmisken "sevgilim yüzüme bakmıyor aldatıyor onun için ölüyorum onun umrunda degil"gibi bir konu açıyor bazı üyeler.şimdi bu konuya verilecek yanıt belli."ayrıl ve onu unut"denir.uzun uzunun anlatır yinede konu sahibi acısını ve sevgisini..bir türlü takmaz sizin fikirlerinizi. Konu öyle can cekisir..
Veeee üç gün sonra yine konu açar"intihar edicem çok seviyorum unutamıyorum"diye..deli olursun ve artık sert cümleler kurmaya başlarsın kendine getirmek için. .sonrada uslup bilmeyen bir seviyesiz ilan edilirsin..haha çok adil
Bunu ben de yapıyorum işte ama yapamayan da yok değil.
Örneğin 2 sene önce kocamla tartıştım diye konu açtıö diyelim, bugün yemek tarifi istesem "kocanla tartışıyor musun hala ondan olmuyo o yemek!! " diyenler var.
Valla hiç dikkat etmedim ben ona ya. O da mı var?
Bilmem ben denk gelmemişimdir
Yeri gelmisken "sevgilim yüzüme bakmıyor aldatıyor onun için ölüyorum onun umrunda degil"gibi bir konu açıyor bazı üyeler.şimdi bu konuya verilecek yanıt belli."ayrıl ve onu unut"denir.uzun uzunun anlatır yinede konu sahibi acısını ve sevgisini..bir türlü takmaz sizin fikirlerinizi. Konu öyle can cekisir..
Veeee üç gün sonra yine konu açar"intihar edicem çok seviyorum unutamıyorum"diye..deli olursun ve artık sert cümleler kurmaya başlarsın kendine getirmek için. .sonrada uslup bilmeyen bir seviyesiz ilan edilirsin..haha çok adil
öylelerine en sert yorum yapanlardan biri de benim.yaşım gereği de ani sinirleniyorum bu tür saçma konulara:))Yeri gelmisken "sevgilim yüzüme bakmıyor aldatıyor onun için ölüyorum onun umrunda degil"gibi bir konu açıyor bazı üyeler.şimdi bu konuya verilecek yanıt belli."ayrıl ve onu unut"denir.uzun uzunun anlatır yinede konu sahibi acısını ve sevgisini..bir türlü takmaz sizin fikirlerinizi. Konu öyle can cekisir..
Katılıyorum, yani laftan anlamıyorsa apır şeyler yazıp, üzüp kalp kırmaktansa yazmamak daha mantıklı ama iyi niyetli insan için.. Kötü niyeti olan yazıcam da yazıcam der :)İyi de kimse kimseye zorla cevap yazdırmıyor ki. ya da konu açma sınırı da yok. Görünce sövmezsem duramıyorum gibi oluyor. Yazmazsak azalarak bitmezler mi?
Gel gir bakam;Dkimisi sırf muhalefet olayım da ortalık karışsın diye yorum yapıyor..
kimisi gerçekten ters bi insan hayat görüşü kesinlikle karşı tarafla uymuyor sinirleniyor..
valla değişken durumlar ama bende bazen çıldırıp saydırabiliyorum mesela bi hatun vardı küçücükken evlenmiş hamileydi bize beni kıskanıyorsunuz deyip durdu o kız yanımda olsa saç baş girerdim..
yani konudan konuya da değişiyor bence.
ama genel olarak evet haklısın bazen çok abartıyorlar.
Ama insanız konu içeriği intihar bunalım dipteyim sondayım vs gibi olunca yardımcı olmak istiyoruz. İkna etmeye uğraşıyoruz o kişiyi. Yapabilen vardır mutlaka ama ben beceremiyorum bunu)İyi de kimse kimseye zorla cevap yazdırmıyor ki. ya da konu açma sınırı da yok. Görünce sövmezsem duramıyorum gibi oluyor. Yazmazsak azalarak bitmezler mi?
Bilmem ben denk gelmemişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?