KK'daki bazı hanımların saldırgan ve seviyesiz yorumları..

Aynen ne zaman konu açsam provake etmeye çalışıyor :) Yardımcı olmak için değil de başka bişi için yorum yapıyor sanki... Ama görmezden geliyorum böyle tipleri..

Spesifik insanlar varsa gerçek anlamda da görmezden gelme şansınız var. Göz ardı et butonu var.

ahahaha :))

tamam canım sana sorarım bundan sonra böyle bir sıkıntım var konu açayım mı ne dersin diye, sen de uygun görürsen açarım o zaman, parmacıkların ağrımamış olur yorum yapıcam diye
çok komiksin.:))
seni de konularını da bilmiyorum zaten.
endişelenme sen:))

Bu yoruma ben de katılıyorum. sizler sevdiğiniz adamları nasıl anlatırsanız biz öyle yorum yapıyoruz. Buranın güzel yanı da o zaten. Duygularımız yüzünden göremediğimiz gerçekleri buradaki kadınlar söylüyor. Buraya dışarıdan mantık çerçevesinde farklı bakış açılarını görmeye geliyoruz.

Sert yorumlara gelince de burada çok farklı mizaçta insan var. Kimi ego tatmini yaparken kimi de iyi niyetlidir ama tarzı serttir. Konu açarken hakaret dışında her türlü yoruma açık olunmalı. kadinistemezse

Ama önce kocayı gömüp sonra sahiplenen hanımlara kocaları kıymete bindi diye çok gülüyorum yalan yok

Vayy konu halen daha kapanmamış , ilginç gerçekten...Bende hemen araya karışayım kapanmadan :)

Konu sahibinin bahsettiği kişilerden biri de ben miyim acaba Bazen fazlaca acımasız yorum yaptığım doğrudur, özellikle şiddet görüp, aldatılıp üstüne de "kocamı seviyorum" diyenlere deliriyorum. Birde sürekli "ben kadınım" ilgi istiyorum, ben kadınım kocam bana bakacak diyerek resmen kadın cinsini aşağılayanlardan da nefret ediyorum...Sürekli sırtını birilerine dayayarak yaşamaya alışan, evlenirken takı hesabı, boşanırken tazminat-nafaka hesabı yapan hesapçı kadınlar da beni mahvediyor...Ben "ayakları üzerinde duran dimdik kadınlar görmek istiyorum, kadınlar güçlüdür kimsenin acımasına ve de bakımına muhtaç değillerdir" dedikçe "erkek savunucusu" ilan edildim...

Ayy bir de hamileliği hastalık ve çevresinde ki insanlara her türlü eziyeti yapabileceğini düşünen kadınlar var ki, aman aman..

Aslında tanımadığınız insanların yaptığı eleştirilerı çok fazla takmamak lazım. Siz buraya ne yaziyorsanız o kadarını biliyorlar..belki konu sahibi konusunda kendini yeterince ifade edememiş olabilir yada konuyu açtığı sırada çok fazla duygusal yada sinirli bir ruh haline sahip olabilir. Dolayısı ile gayet mantıklı ve seviyeli bir yorumu sırf kendi düşüncesine ters geldiği için seviyesinde bulabilir.iki kelime ile kimsenin karakter analizini yapamayız. Robot ta değiliz duygularımız var hemde sürekli değişen duygular.iyi günümüz kötü günümüz var.saygı çerçevesinde yapılan her eleştiriye saygım var benim. Hatta farklı fikirler ve eleştiriler geldiğinde sevinirim.çünkü bu insanın vizyonunu genişletir farklı taraftanda bakmayı öğrenirsin.

Yeri geldi birileri tartıştım, yeri geldi samimi oldum, ama hiç birinin nickini hafızaya alıp yorum yapmak için pusuda beklemedim ruh hastası gibi.
Kavga ettiğim insana iki dk sonra başka konuda hak verebilirim, anam değil babam değil çok sevsem ya da nefret etsem ne olacak? konuyu konuda bırakmayı bilmiyoruz.
Geçen senelerde hiç konu açmayıp her başlıkta aşırı aktif biri vardı, nickini unuttum ama bence o da deliydi ya da ikinci nicki fark edilmemişti. Zira senelerce burada millete psikologculuk oynayarak laf sokmak da aklı selim insan işi değil.
Cidden çevremiz nasıl manyak doluysa forum da öyle. İşimize gelmeyeni ciddiye almamalıyız.

Tartışma başladı bile. Forumdaki bir sorundan şikayet eden hanımlar bile şu an birbirlerini taşlarken diğerlerine yaptıkları eleştiri ya da doğru tespitler haklılığını tamamen yitirdi. O yüzden bu sorun asla çözülemez. Çünkü çözerken bile bozuluyor.

Zaten buraya konu açarken her şeyi göze alıp açıyorsun yani kendi adıma olumsuz yorumlara da açığım ama benim demek istediğim. "Sana müsthak.., sen bu kafayla..., hak ediyorsun..," gibi aklıma gelenler bunlar ve daha birçok var... bu tür şeyler yanlış.

Kızdığımız birinede nefret duymuyoruz elbette,şu an kızıyorsak yarın birgün destek oluyoruz..

Mesela bazı konularda fikirlerimiz uyuşmasa da yaptığın yorumları kendi adıma çok beğeniyorum. Zira "ne gerizekalısın" tarzı bir yaklaşımın yok.
Mesleki olarak yardımcı oldukların apayrı takdir konusu.
Ama bence arkadaşın takıldığı konu, senden örnek vermem gerekirse eğitim bilgi vs olarak senin çeyreğin etmeyecek kadının seni yerin dibine sokması.

Benim dikkat ettiğim birşey de sırf aynı kişiye karşı kin besliyorlar diye onaylamadıkları konularda bile birbirlerini desteklemeleri..

Yani tamam hakaret olmamalı, saygı çerçevesi aşılmamalı ama. Kusura bakma da, eşim beni dövüyor ama ben kocamı seviyorum diyenede de "sana müstehak" denir. Daha ne denir ki? Bir de bazen böyle sert sözler insanları kendine getirir, "gerçekten hakediyor muyum?" kısmını sorgulayabilir insanlar.

Budur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…