- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
Ben onlara şaşırıyorum zatenMilelt icini dokmek ve biraz teselli buksun diye buraya yaziyor. Kadini kadin vuruyor birde.
Aynen ne zaman konu açsam provake etmeye çalışıyor :) Yardımcı olmak için değil de başka bişi için yorum yapıyor sanki... Ama görmezden geliyorum böyle tipleri..
ahahaha :))Konu kapanmadan ben de beni sinirlendiren uye tipini soyleyeyim:
Yorum: sigara sagliga zararlidir.
Cevap: dedem gunde 3 paket sigara icerdi 90 yil yasadi.
Iyi aferin, yuz yillik bilimsel veriyi curuttun, simdi tum fikirlerim degisti ve aglayarak senin dogru dedigini yapiyorum, iyi gunler :)
onu bilmiyordum yapıcam kesinlikle...Spesifik insanlar varsa gerçek anlamda da görmezden gelme şansınız var. Göz ardı et butonu var.
çok komiksin.:))tamam canım sana sorarım bundan sonra böyle bir sıkıntım var konu açayım mı ne dersin diye, sen de uygun görürsen açarım o zaman, parmacıkların ağrımamış olur yorum yapıcam diye
Bu yoruma ben de katılıyorum. sizler sevdiğiniz adamları nasıl anlatırsanız biz öyle yorum yapıyoruz. Buranın güzel yanı da o zaten. Duygularımız yüzünden göremediğimiz gerçekleri buradaki kadınlar söylüyor. Buraya dışarıdan mantık çerçevesinde farklı bakış açılarını görmeye geliyoruz.Handikap burda aslında,senin duygusal bağın var adamla ama biz enişteyi bize nasıl anlatılırsa öyle biliyoruz ve duygusal baģımız da yok haliyle saf mantıkla yorum yapıyoruz, inan bunda da kötü bir niyet yok, senin durduğun yerle bizimki farklı o yüzden herkes farklı manzara görüyor
Burda gerçekten sivri dilli üyeler var. O da onların tarzı. Hakarete varmadığı sürece sorun etmeyin bence. Görmezden gel butonu bunun için var. Tıklıyorsun ve acayip huzurlu oluyorsun
Ama bazende öyle konular açılıyor ki, çüş denilecek tarzda. Şimdi bu tür konulara da ılımlı yorum yapmak her kişinin karı değil. Benim bile değilHoş zaten ılımlı yorum yapılsa da, iplemiyor bu tipler.
Size tavsiyem, tartışma içerisine girmemeye özen gösterin. İstemeden girdiyseniz bile uzatmadan sonlandırın. Zira bir deiyotsuztuz arkadaşın dediği gibi ruh hastası üyeler de var. Seni sürekli takip eden, taciz eden, konu açsan saldırıya en önde koşan, onu bunu kışkırtan dolduran manyak tipler de var burda. O yüzden, siz siz olun, ne kimseyle tartışın, ne de kimseyle samimi olun. Samimiyetin de suyunu illaki çıkarırlar.
Zaten buraya konu açarken her şeyi göze alıp açıyorsun yani kendi adıma olumsuz yorumlara da açığım ama benim demek istediğim. "Sana müsthak.., sen bu kafayla..., hak ediyorsun..," gibi aklıma gelenler bunlar ve daha birçok var... bu tür şeyler yanlış.Bu yoruma ben de katılıyorum. sizler sevdiğiniz adamları nasıl anlatırsanız biz öyle yorum yapıyoruz. Buranın güzel yanı da o zaten. Duygularımız yüzünden göremediğimiz gerçekleri buradaki kadınlar söylüyor. Buraya dışarıdan mantık çerçevesinde farklı bakış açılarını görmeye geliyoruz.
Sert yorumlara gelince de burada çok farklı mizaçta insan var. Kimi ego tatmini yaparken kimi de iyi niyetlidir ama tarzı serttir. Konu açarken hakaret dışında her türlü yoruma açık olunmalı.kadinistemezse
Ama önce kocayı gömüp sonra sahiplenen hanımlara kocaları kıymete bindi diye çok gülüyorum yalan yok
Yeri geldi birileri tartıştım, yeri geldi samimi oldum, ama hiç birinin nickini hafızaya alıp yorum yapmak için pusuda beklemedim ruh hastası gibi.
Kavga ettiğim insana iki dk sonra başka konuda hak verebilirim, anam değil babam değil çok sevsem ya da nefret etsem ne olacak? konuyu konuda bırakmayı bilmiyoruz.
Geçen senelerde hiç konu açmayıp her başlıkta aşırı aktif biri vardı, nickini unuttum ama bence o da deliydi ya da ikinci nicki fark edilmemişti. Zira senelerce burada millete psikologculuk oynayarak laf sokmak da aklı selim insan işi değil.
Cidden çevremiz nasıl manyak doluysa forum da öyle. İşimize gelmeyeni ciddiye almamalıyız.
Vayy konu halen daha kapanmamış , ilginç gerçekten...Bende hemen araya karışayım kapanmadan :)
Konu sahibinin bahsettiği kişilerden biri de ben miyim acabaBazen fazlaca acımasız yorum yaptığım doğrudur, özellikle şiddet görüp, aldatılıp üstüne de "kocamı seviyorum" diyenlere deliriyorum. Birde sürekli "ben kadınım" ilgi istiyorum, ben kadınım kocam bana bakacak diyerek resmen kadın cinsini aşağılayanlardan da nefret ediyorum...Sürekli sırtını birilerine dayayarak yaşamaya alışan, evlenirken takı hesabı, boşanırken tazminat-nafaka hesabı yapan hesapçı kadınlar da beni mahvediyor...Ben "ayakları üzerinde duran dimdik kadınlar görmek istiyorum, kadınlar güçlüdür kimsenin acımasına ve de bakımına muhtaç değillerdir" dedikçe "erkek savunucusu" ilan edildim...
Ayy bir de hamileliği hastalık ve çevresinde ki insanlara her türlü eziyeti yapabileceğini düşünen kadınlar var ki, aman aman..
Benim dikkat ettiğim birşey de sırf aynı kişiye karşı kin besliyorlar diye onaylamadıkları konularda bile birbirlerini desteklemeleri..Yeri geldi birileri tartıştım, yeri geldi samimi oldum, ama hiç birinin nickini hafızaya alıp yorum yapmak için pusuda beklemedim ruh hastası gibi.
Kavga ettiğim insana iki dk sonra başka konuda hak verebilirim, anam değil babam değil çok sevsem ya da nefret etsem ne olacak? konuyu konuda bırakmayı bilmiyoruz.
Geçen senelerde hiç konu açmayıp her başlıkta aşırı aktif biri vardı, nickini unuttum ama bence o da deliydi ya da ikinci nicki fark edilmemişti. Zira senelerce burada millete psikologculuk oynayarak laf sokmak da aklı selim insan işi değil.
Cidden çevremiz nasıl manyak doluysa forum da öyle. İşimize gelmeyeni ciddiye almamalıyız.
Evet benim de cok pisman olduugm oldu konu açtıgıma...ben sırf bu yüzden konu açmıyorum derdime derman bulamıyorum aksine zaten kafam atıkken iyice zıvanadan çıkarıyor burası.
Zaten buraya konu açarken her şeyi göze alıp açıyorsun yani kendi adıma olumsuz yorumlara da açığım ama benim demek istediğim. "Sana müsthak.., sen bu kafayla..., hak ediyorsun..," gibi aklıma gelenler bunlar ve daha birçok var... bu tür şeyler yanlış.
Budur...Mesela bazı konularda fikirlerimiz uyuşmasa da yaptığın yorumları kendi adıma çok beğeniyorum. Zira "ne gerizekalısın" tarzı bir yaklaşımın yok.
Mesleki olarak yardımcı oldukların apayrı takdir konusu.
Ama bence arkadaşın takıldığı konu, senden örnek vermem gerekirse eğitim bilgi vs olarak senin çeyreğin etmeyecek kadının seni yerin dibine sokması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?