KK'daki bazı hanımların saldırgan ve seviyesiz yorumları..

kadinistemezse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
1.395
1.244
83
Selamlar hanımlar!

Bilmiyorum muzdarip olanlar var mı ama bu konuyu tartışıp bir çözüm bulmak adına bu konuyu açmaya karar verdim... KK'ya üye oldugumdan beri birkaç konu açmışımdır. Açtığım konularda yaşadığım ve başka üyelerin konularını da okurken karşılaştığım çok ciddi üslup sorunu var. Yani bir bayan arkadaşımız bir konu açıyor haklı ya da haksız.. Yorumları okurken yorumu yapan bazı kişilerin dövecekmiş gibi oldugunu hissediyorum sanki. Ha iki kişi arasında tartışma çıkar ona bişey demiyorum. Ama konu açan ne yazarsa yazsın ne yaşamış olursa olsun saygılı davranmak zorundayız diye düşünüyorum... Sonuçta tanımıyoruz, kimse bizi yorum yapmaya da zorlamıyor, kişisel bir geçmişimiz bir hukukumuz yok, neden saldırıyoruz... Az önce benim yaşadığım olay mesela; açtığım konuya yorum yapan bir bayan "Her şeye basan kafan" , ifadesini kullanmış. Çok şaşırdım ve çok ciddi uyardım. Aynı seviyesizlikte olamasa da hakkettiği karşılığı da verdim. Yahu ben seni tanımam sen beni.. Yani nedir bu sinir harbi. Noldu, neye kızdın, sinirlendin ya da ben sana ne yaptım :) Zaten bu cümle üzerine bu konuyu açmaya karar verdim. Öyle ki bazı hanımlar saldıranlara açıklama yapıcam diye sorununa çözüm bulamadan ya konusunu kapattırıyor ya da daha da moralmen çöküyor.. Bu konu beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Neyse hadi bakalım sizin görüşleriniz neler?

Valla haklisin haklı haksız saldıranlar var öyle, ne yani insan gibi yorumunu yazsan incitmeden kırmadan dökmeden , ama ben o saldırgan yorumcunun özel hayatında yaşadığı problemler vardır diye dusunuyorum bu yüzden cirkeflesiyor mutlu olsa insancıl davranış sergiler mutsuzki çevresine sarıyor sorunlu

Buraya yeni üye oldum fakat bazı hanımların kırıcı üslubuna bende şaşırıyorum. Konu sahipleri belli ve önemli bir dert üzerine konu açıyor iken bir de üstüne eleştiri alıp kırılmaları hiç hoş olmuyor. Çünkü zaten gönülleri ve akılları darda.. Saygımı ve üslubumu bozanlardan olmam hiçbir zaman umarım.

kimisi sırf muhalefet olayım da ortalık karışsın diye yorum yapıyor..
kimisi gerçekten ters bi insan hayat görüşü kesinlikle karşı tarafla uymuyor sinirleniyor..

valla değişken durumlar ama bende bazen çıldırıp saydırabiliyorum mesela bi hatun vardı küçücükken evlenmiş hamileydi bize beni kıskanıyorsunuz deyip durdu o kız yanımda olsa saç baş girerdim..

yani konudan konuya da değişiyor bence.
ama genel olarak evet haklısın bazen çok abartıyorlar.

Aynen, ya geçmişte yaşadığı bir sıkıntı var. Ya da yazılan konuda kendisinin isteyip de yaşayamadığı ama o kişinin yaşadıgı bir konu varsa rahatsız oluyor...

Yalnız bu konu da kapanır...

KK sanal bir ortam. Burdaki insanlar gibi etrafınızda da bir sürü insan vardır. Onlara tavrınız neyse burdakilere de onu yapın. Neden abartı ciddiye alıyorsunuz ki...
Birde şu var burdaki çoğu kadın gerçek hayatta diyemediğini, yapamadığı atarı, gösteremediği tepkiyi burada gösteriyor. O yüzden ciddiye almayın diyorum. Kaldı ki kendini farklı göstermeye çalışan, gerçek hayatta sinmiş ama burda Kaplan kesilen tipler çok mevcut burda.

O konuda hakliymissin gerçekten işte boyleleride var maalesef

bu konu kapanır, zira konular ve üyeler hakkında böyle konular açmak yasak diye biliyorum.

bazen ben de sert yorum yapıyosun vs diye eleştiriliyorum. ama içimden gelen neyse onu yazıyorum. modlar da gerekiyorsa cezasını veriyor zaten.

bazıları gerçekten çok kırıcı ve edepsiz olabiliyor. bazen ben de delleniyorum bazı konu sahiplerine az atarlı yazıyorum ama asla hakaret, seviyesizlik olmamalı. beni rahatsız eden diğer bir konuda uslüp ve yaklaşım konusunda üyeler arasında fark yaratılması. mesela x kişisi bir konu açıyor. "kızlar saçım sarı oldu..." millet başlıyor "ay canım üzülme ya, şu rengi al bak şöle olur" filan yazlıyor hem de sayfalarca ama başka bir üye neredeyse aynı konuyu açıyor. aynı insanlar başlıyor. "burası bu konunun yeri değil, e sen de dikkat etseydin... " delirmemek işten bile değil.

Benım de basıma geldi .. Az once cok sınırlendım.. Uslup aynen soyle '' kadındaki rahatlığa bak'' ve '' sonra aldatılmayı hak ediyorsunuz'' Gerci bu zekaya sahip insanlarla yapacagım fikir teatisi veya arkadaşlık kendine kalsa keşke

İnsanlar boyundan büyük laflar etmemeli Hangi kadın aldatılmayı hak eder Allah için

Vesselam Hakıkaten insan kendi derdini unutturuyorlar

kk üyeleri ile ilgili konu açmak yasak.Her telden her türden insan var konu açarken bunları göz önünde bulundurmak gerekir.Bazı şahıslara kulağınızı tıkayacaksınız yapacak birşey yok.Kimse kimseye terbiye adap veremez sonuçta burada

Açıkçası biraz usendim konuyu okumaya başlıktan yola çıkarak yazıyorum yorumumu canım :) ben bunu tek bir sebebe bağlıyorum. Gerçek hayatta hiç bi işe yaramayan silik farkedilmeyen karakterler tepkilerini göstermekten aciz olan karakterler sanal ortamda kendilerini ispat etmeye çalışarak daha da aciz duruma dusuyorlar gözümde.

kaç çeşit insan var kk da da gerçek hayatta da.
yorumların farklı uçlarda olması şaşırtıcı değil.
ancak yorum yaparken ipin ucunu kaçıran kendini kaybedenler var haklısın:))
onlar için en temiz çözüm KİB dir.
ee konu açmanın da bedeli bu bir yerde.
bazen üyeler oalrak ta birbirimizi uyarabiliyoruz.
sağduyulu arkadaş ta çok.
böyle densiz yorum yapanlar üstüste ceza alınca akıllanıyorlar bir nebze:))
farkediyorum bazı üyelerde

Kib butonu var bunun için. Hiç polemiğe girmiyorsunuz. Üye cezasını alıyor zaten. Böyle bir konu açmaya da gerek kalmıyor bu sayede.

Ben de buna benzer bir konu açmıştım geçmişte. Kamu spotu oluşturduğum gerekçesiyle topa tutuldum buradaki kadınlar tarafından.

Ben de bazen sert yorumlar yapıyorum ama üslubumu korumaya dikkat ediyorum.

Burada klavyeler konuşur konu sahibi. O nedenle dert etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…