kk'daki erkek üyeler!

pembemaviii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
661
1
0
Bursa
Kızlar cinsiyetine kadın yazan fakat erkek olan bir çok üye barınıyor. Biraz önce 2.el kitaplar forumunda beğendiğim ve satın almak istediğim kitaplar oldu. Facebook'tan ekleyin dedi. Ekledim,ilk önce bayansınız değil mi? diye sordum. evet bayanım dedi. ama erkek olduğu aşikar. Sonradan kendiside itiraf etti. Kızdığım nokta ben sonuçta adresimi vereceğim ama erkek olması beni endişelendirdi. Ve bazı yerlerdede rastladım vajinismus konusunda özellikle. Adam geliyor ve açık açık yazıyor. Çok ama çok rahatsızlık duydum açıkçası. Sonuçta adı üstünde burası 'kadınlar kulübü'. Ve özelimizi yazdığımız yer.

Çoğu erkek merak edip; cinsiyetini kadın olarak ayarlayıp buradaki şeyleri okuyup yorumda bulunuyorlar. Ne yapsakta def etsek şunları:47:

Kızlar cinsiyetine kadın yazan fakat erkek olan bir çok üye barınıyor. Biraz önce 2.el kitaplar forumunda beğendiğim ve satın almak istediğim kitaplar oldu. Facebook'tan ekleyin dedi. Ekledim,ilk önce bayansınız değil mi? diye sordum. evet bayanım dedi. ama erkek olduğu aşikar. Sonradan kendiside itiraf etti. Kızdığım nokta ben sonuçta adresimi vereceğim ama erkek olması beni endişelendirdi. Ve bazı yerlerdede rastladım vajinismus konusunda özellikle. Adam geliyor ve açık açık yazıyor. Çok ama çok rahatsızlık duydum açıkçası. Sonuçta adı üstünde burası 'kadınlar kulübü'. Ve özelimizi yazdığımız yer.

Çoğu erkek merak edip; cinsiyetini kadın olarak ayarlayıp buradaki şeyleri okuyup yorumda bulunuyorlar. Ne yapsakta def etsek şunları:47:

bunu engellemesi cok zor,o yüzden özeli fazla abartamamali diye düsünüyorum...

Mesaj sayım dolmadığından dolayı mesaj atamıyorum. 100 olduğu gibi,bildireceğim.

Bunun için özel mesaj hakkını beklemenize gerek yok,üyenin konusunu ya da sitedeki herhangi bir mesajını kötü içerik bildir butonu ile gereken açıklamayı da yaparak yönetime bildirebilirsiniz.

farkettıgınız uyelerın adını bızede bıldırsenız ona gore davransak bızde.. cunku bı cok ozelımızı yazıyoruz.. ve burda kadın kadına olmak dusuncesı ınsanı rahatlatıyor... yanılıyormuyum???

Erkek olduğunu anladığınız üyeleri yönetime bildirin.Elinizde yazışma vs varsa onlarıda eklerseniz iyi olur

Bu üyelerin tamamını ayıklayıp bulmak zor.
Şüphe duyduğunuz, emin olduğunuz üyeleri yönetime bildirmelisiniz.
Ve ayrıca forum dışında gerçek kimliğinizi deşifre edecek şekilde iletişime geçmeyin.
Kk özel mailiniz yada farklı bir adresiniz olursa daha güvenli olursunuz.

farkettıgınız uyelerın adını bızede bıldırsenız ona gore davransak bızde.. cunku bı cok ozelımızı yazıyoruz.. ve burda kadın kadına olmak dusuncesı ınsanı rahatlatıyor... yanılıyormuyum???

Üye adı bildirmeye gerek yok,zaten yönetime iletildiği an gereken yapılıyor bir daha muhattap olmak zorunda kalmıyorsunuz.

yonetıcılere bıldırın
belki hepsi ayıklanamaz ama en azından buldugunuz kadarı kardır.

Son düzenleme:
Şuan konuyu okuyor zaten farkındaysanız. bikitapsever kullanıcı.
Tespit ettiğim 3 kişi daha vardı şüphelendiğim. Onları da bulmaya çalışıyorum. Yazacağım size de.

Buradaki konular ilgilerini çekiyorsa, faydalanıyorlarsa neden olmasınlar?
Saygısızlık etmedikleri, kişisel saldırı ve hakarette bulunmadıkları sürece ne sakıncası var anlamıyorum.
Sizin özel dediğiniz şeyler gerçek kimliklerinizle yan yana gelince özel olur.
Kaldı ki binlerce üyesi olan bu platformda sırf kadınlar giriyor diye kendimizi deşifre edecek değiliz.
Ayrıca internet ortamına yazılan şey özel değildir.
Bahsettiğiniz kadınsal rahatsızlıklar bence zaten onların da bilmeleri gereken şeyler. İlk ağızdan dinleyip empati yaparlar fena mı?

Buradaki konular ilgilerini çekiyorsa, faydalanıyorlarsa neden olmasınlar?
Saygısızlık etmedikleri, kişisel saldırı ve hakarette bulunmadıkları sürece ne sakıncası var anlamıyorum.
Sizin özel dediğiniz şeyler gerçek kimliklerinizle yan yana gelince özel olur.
Kaldı ki binlerce üyesi olan bu platformda sırf kadınlar giriyor diye kendimizi deşifre edecek değiliz.
Ayrıca internet ortamına yazılan şey özel değildir.
Bahsettiğiniz kadınsal rahatsızlıklar bence zaten onların da bilmeleri gereken şeyler. İlk ağızdan dinleyip empati yaparlar fena mı?

"Erkek üye yasak' kuralından yola çıkarak yazma gereği duydum. Benimle sizin düşünceleriniz aynı olmak zorunda değil. Düşüncenize saygı duyuyorum,fakat ben rahatsız olduğumu belirttim. zaten demek istediğim bayanım diyip erkek oldukları ortaya çıkıyor. bir nevi kandırıyorlar. Tabi ben erkeğim diyecek halleri de yok..

Ne kadar istesek de internet üzerinden kolayca erişilebilen bir sitede kadın kadına olmak imkansız gibi birşey bu nedenle arkadaşların da dediği gibi çok özele girmeden paylaşımlarda bulunalım. Başka bir konuda üyelik onaylama esnasında web cam açılması gibi bir öneri gelmişti bence çok mantıklıydı ama uygulaması olanaksız gibi

Back
X