Şikayet ettiğiniz başlıklar değiştiriliyor, bölüm editörümüzün ve benim değiştirdiğimiz birçok başlık var, bölüme uygun değil diyerek kötü içerik bildirimi yaptıklarınızda taşınıyor, emin olabilirsiniz.
Neler hakarettir konusuna girersek sabaha kadar madde madde yazsak bitiremeyiz, birini atlasak, mune hanım bu lafı yazmamıştınız, kafanıza göre veya üyeye göre muamele mi yapıyorsunuz denilecek adım gibi biliyorum.
Biri size terbiyesiz, sen kimsin ki dese bile kadınlar kulübüne yakışmayan üslup cezası alıyor, kimi topiklerde fark ettiyseniz ceza vermeden önce üsluplarını düzeltmeleri, polemiğe girdilerse toparlanıp konuya geri dönmeleri, konu dışı yazmaktan vazgeçmeleri için son bir şans vermek adına uyarı yorumları yazıyorum, çünkü bazen 2 üye tartışıyor ama bir sayfa sonrası yanlış anladık birbirimizi diyerek özür diliyorlar, konu kapanıyor.
Bunun dışında eğer üye tavrında ısrarcıysa, karşısındakini rencide etmeye devam ediyorsa gözünün yaşına bakılmıyor, uygulanan cezalar katı, uygulayanlar duygusuz gibi görülebilir ama cezalardan her ne kadar şikayet edilse de ceza sistemi olmasa, kurallar olmasa sitenin halini düşünemiyorum çünkü bazılarımızda öfke kontrolü diye birşey yok, tanımadığı, gerçek hayatta nasıl biridir bilmediği birine beddua edeni de var, hırsını alamayıp özelden hakaret edenide.
Küfür bir kadının ağzına yakışır mı, yakıştırıp yazan var. Bakın sizler bile bazı konuların bile isteye bu bölüme açıldığını kabul ediyorsunuz, topiklerin ismini direk yazmıyorum ki insanlar gücenmesinler, kimseyi kırmak amacıyla da açmadım konuyu zaten, son zamanlarda gelen kötü içerikler ve bizlerin gözlemleri doğrultusunda gelişti herşey.
Biz taşırız baştada dedim, hiç sorun değil ama bile bile buraya hiç alakası olmayan bir konu açmakta olmuyor, sonra başka bir üye buraya her akıllarına geleni açıyorlar, bir derdim var'da saçma sapan konular açılıyor bir benim konum mu sorun diyebiliyor, haklı mı bence haklı.
Madem her konu buraya açılacaktı, ne gerek vardı sağlık bölümüne, gebelik, güzellik bölümüne, herkes konusunu buraya açsın, geyiğinide burada yapsın, derdi olanın derdi kaynasın, sağlık sorunu yaşayanın soruları havada kalsın, amaaannnn hayat boş, eğlen coş.
Konu açıp silenleri ve bir sıkıntısı, sorunu olanların Türkçe'yi katletmelerini hiç dillendirmedim bile.
Konularını silenlerin zaten hiç şansı yok, direk sildikleri geri getirilip konusu kapatılıyor, yetmedi birde içerik silmekten ceza alıyor, yaz yaz yaz sonra hopp sil, ki siteye yeni üye olup ilk giriş yaptığınızda konu, mesaj silmenin yasak olduğu, forum manifestosunun linkinin iliştirildiği bir mesaj geliyor hepinize, o mesajı okuyup teşekkür ederim mesajıyla geri dönüş yapıyorsunuz sonra bir bakıyoruz yazmış çizmiş, işi bitince ...................................... artık gerek kalmadı yazılmış. N'oldu onca yorum yazıp yol gösterenin emeğine?
Geyikte, arkadaşlarınızla sohbet amaçlı yazıştığınız topiklerde ister Türkçe yazın, ister janımmm nbr, kw gld bgn yazın sorun etmiyoruz lakin derdim var deyip açtığınız konuda noktalama işaretlerini bir tarafa bırakın, okumak için dekoder gerekiyorsa, topiğinize gelip uyarmışsak ama siz hala ısrarla şifreli yayına devam ediyorsanız ceza alırsınız.
Herşeye ceza veren birileri gibi gözükebiliriz, hatta yanlış yere konu açtım diye ceza almam haksızlık diyenlerde olabilir fakat biz ceza vererek haksızlık yapıyorsak onlarda bambaşka bir bölümü alakadar eden bir konuyu buraya açarak bir derdim var'ı olması gerektiği gibi kullananlara haksızlık yapmıyor mu?
Kaldı ki yanlış yere konu açtınız diye ceza verdiklerimiz 6-7 konusunu taşıyıp, taşırken topikten ve özelden ikaz ettiğimiz ya da en çok okunan bölüm burası o yüzden buraya açtım diyenlerdir, yanlış anlaşılmasın.