KK'de 21 Aralık'ı görmek isteyenler...

düz saçlar kıvırcık saçlar falan çok detay bence, zaten forum içeriğindeki konu sayısı da gösterir hangi forumların gerekli olduğunu.
bir de konunun farklı bölümlere aynı anda açılmasından bahsetmemiştim. yani bir konu açmak istediğimizde açabileceğimiz çok fazla aynı içerikte bölüm var demek istemiştim.

haklisiniz bende bu hatayi yapanlardan biriydim yeni uyelerdenim cunku az cok bende :26:konum tasinmisti :) daha dikkatli olacagim :)

Son düzenleme:
ben asıl 21 aralıktan sonrasını görebilecek miyiz onu merak ediyorum şaka bir yana konuyla ne kadar ilgili bilemiyorum ama ceza puanı aldıysak nereden görebiliyoruz birisi beni bu konuda aydınlatabilirse çok sevinirim bir de gülücük simgelerinin tamamını ben hepsini öğrenemedim hala

2 ay önce açtığım bu konuyu tekrar gündeme getirme ihtiyacı duydum, okumayanlar okusun diye...

Bu bölümde her aklınıza gelen konuyu, daha fazla kişi okur diye bölümle alakası olmayan konuları açamazsınız.
Hangi konu hangi bölüme uygundur bilemiyorsanız özel mesajla sorup öğrenebillirsin.

Herkes konusunu uygun bölüme açmalı, forum kullanımını bilmediği için yanlışlıkla buraya konu açanları mazur görebiliriz fakat ısrarla bdv'ye konu açmaya çabalayanların gözünün yaşına bakmayız.

Konuları taşınanlara konunuz taşındı bilgisi verme zorunluluğumuz yok ama taşınan konunuzu bulamamışsanız özelden ulaşırsınız, bizde size nereye taşıdığımızı söyleriz.

Lütfen forumu olması gerektiği kullanmaya, konuları uygun bölüme açmaya, site kurallarına uymaya özen gösteriniz.

IX) Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması yöneticinin yetkisindedir. Ayrıca uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte konu başlığı açılamaz!

XI) Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek adminlerin veya moderatorların görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

XVI) Forum kurallarına uymayan kullanıcıların Forum'a yazı yazması engellenecektir. Bu işlem önceden uyarı verilmeden de yapılabilir.

Bu zamana kadar olduğu gibi Bir Derdim Var bölümü dahil, tüm bölümlerde bölüme uymayan konular ilgili başlıklara taşınmaya devam edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…