KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

Aslında güzel olurdu canım. Bir süre sonrada melek eğitimi almayı düşünebilirim.
Sen de gel eğitime

bENde aynen öyle.
Meleklerle yaşamak kitabı çok işime yaradı.
Beni hayata bağladı.
Kişisel gelişim kitaplarının benim gelişimime faydası çoktur. Eğitimle daha da iyi olucak inşallah.

Kitabı aldım. 2 kitap varmış ama ben birinciyi aldım sadece, bana kartta var dedi, almadım.

selam kızlarr ben geldim

bugün tarot kartlarımı aldım ve ilk falıma baktım ve neredeyse hepsi tuttu kelt haçı açılımı yaptım arkadasıma

ama ondan sonrası çok ilkgin biz cafede fal bakarken cafe sahibi arkadasımız geldi bende isterim dedi
tarotu yeni öreniyorum kahve falı bakayım dedim ama hayyatımda ilk defa açtıgım fincana yorum yapamadım
özellikle ilk baktıgım kişilere isim şehir vererek fal bakarım bunda neden böyle oldu ki ya çok üzüldüm ve üstüne rezil oldum

bu arada konu ne bu gece konusalım çünkü pazar günü alanyaya gidicem ve 1 hafta netten uzak kalıcm

kızlarr Rider Waite kartlarının anlamını ezberlemenin kolay bi yolu var mı bana yorumları çok uzun ve karmasık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…