- Konu Sahibi VikingPrincess
-
teşekkür ederim ben aşkın gözyaslarında okumustum ilk çok begenmiştim sonra kendi kitabı çıktı
ordan esinlendim nick te de zaten
ben ilk bab-ı esrarda okumuştum (ki çok güzel tavsiye ederim) sonra aşkın gözyaşlarını aldım ama önce Şems'e başladım henüz Kimya'ya başlayamadım, onun için dikkatimi çekti. rica ederim
bab ı aşkı okudum ama onu okumadım canım
aşkın gözyaşları şemş ten sonra benim hayatım olumlu yönde deişti beni en çok etkileyen kitaptır
elif şafak-aşk ta çok güzel anlatılmıştı etkilenmiştim, sonra aşkın gözyaşlarının ilkini aldım okudum gerçekten etkileyici.. aşkın gözyaşları-hz. mevlanayı aldım ama henüz okumadım onu :)
bab-ı aşk kimin o da Ahmet Ümit mi?? Bab-ı Esrar çok güzel, hem kimya hem şems ikisi de var ama farklı boyutta çok güzel
ama Şems'in sonu pek iyi değil ya onun için aşkın gözyaşlarına devam edemedim sonu gelmesin diye, hüzünlü çok
nasıl değişti hayatın, bakış açında mı oldu farklılık??
gülme ama ben Bab-ı Esar'ı okurken Şems'e karşı farklı duygular hissettim korumacılığı kendinden emin halleri, hani böyle görmeden aşık olursun ya öyle şeyler, sonra utandım kendimden :)))
dini şeyler yazmak asakmıs canım özelden yazarım
elif şafak hangisini anlatmış ??
şems ve mevlananın aşkı.. şemsin 40 kuralı vardır kitapta :) okuyalı bi 3-4 yıl oldu tekrar okumak istedim ama kitap başkasında kaldığı için yeni almam lazım :)
hımmm o da okunacaklar listesine alınmalı yani, teşekkürler
üye olayım mı bilemedim ondan sordum sen de üyeysen destek alacaktım ama yanılmışım, seni uyanık)
iyi geceler kızlaaaaaaaarrrrrrrr.
bab ı aşkı okudum ama onu okumadım canım
aşkın gözyaşları şemş ten sonra benim hayatım olumlu yönde deişti beni en çok etkileyen kitaptır
İyi geceler.
Şimdi baktım da Aşkın Gözyaşları III / Kimya Hatun, tek kitapmı 3 kitapmı var bulamadım tam.:26:
kartlara sorabilirsin.olumlu anlamı olan bir kart gelirse cevap olumlu olacak demektir.olumsuz gelirse de olumsuzkızlar karsımıza çıkan birinin bizim hayatımıza girmesinin iyi olup olmayacagını tarottan örenebilirmiyiz
tubacım senin tarot çıktı gib canım
kızlarr Rider Waite kartlarının anlamını ezberlemenin kolay bi yolu var mı bana yorumları çok uzun ve karmasık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?