KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

bu gece son kızlar 1 hafta yokum net olmucak telden de sadece faceye girebiliyorum
kadrolu cadılar bi ögreneyim hepinizin falına bakıcam
1 hafta fırsat buldukça ezber yapmaya çalısıcam
ve sizi çok özlücem

biz de seni özleyeceğiz canım.ben de 1 haftadır okulum başladığından pek giremiyorum fırsat buldukça girip yazılanları takip etmeye çalışıyorum.bu gece senin istediğin birşey olsun konumuz o zaman madem gidiyorsun

şu an aklımda bi konu var ondan baska bişi düşünemiyorum ki

hımm ne olabilir başlasın bi konu da devam ederiz

ben de bir kere denedim belki plasebo etkisi de olabilir ama işe yarar gibi oldu sanırım fakat sübliminal mesaj içerdiği için güvenilirliğinden emin olamıyorum.hmm telepati de konuşabiliriz ikimizden başka kimse yok zaten sanırım :)

Son düzenleme:
telkinli mp3 leri deneyen var mı aranızda?

Dinledim dinledim ben onları da dinledim sitede yayınlananlarını değil,kişiye özel yapılanlarından aldım hatta... Bazı değişiklikler oldu tabiki... İlk posta 2 ay dinleniyor..sonra bir iki ay daha..bugünler de 2. iki aylığa başlıyacağım... ama o ilk dinlediğim 2 haftadaki beynimin ağrısını tarif etmeme imkan yok..bilinçaltı direnç gösterdiği için yapıyormuş o ağrıyı. İşe yaradığına dair işaret olduğu söyleniyor. Bana da çok mantıklı gelmişti...ara verdim bayağı bir..Şİmdi ek dinlemem gereken çalışmalarala beraber dinleyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…