KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

Ben geldim kızlar. Geçen gün yine artık tesadüf mü benim becerim mi bilemiyorum şöyle birşey oldu... Liseden bir arkadaşım aklıma geldi. Düşündüm hatta ne yapıyordur diye. Ertesi gün bir baktım ki eklemiş beni...

Telepatik bağlardan oluyor canım.
Benimde olur böyle şeyler.

Telepatik bağlardan oluyor canım.
Benimde olur böyle şeyler.

O kişi benim için özel birisi ya da çok samimi olduğum biri de değildi. Öyle aklıma geldi bir anda, ne yapıyordur, okulu bitmiştir herhalde diye düşündüm. Sadece yakın olduğum kişilerde olduğunu sanıyordum...

Mesela rüyamda gördüğüm alakasız biri karşıma çıkabiliyor ertesi gün. Böyle şeyler de olabilir canım.
Nasıl açıklanır bilmiyorum ama düşünce gücü sanırım.

Mesela rüyamda gördüğüm alakasız biri karşıma çıkabiliyor ertesi gün. Böyle şeyler de olabilir canım.
Nasıl açıklanır bilmiyorum ama düşünce gücü sanırım.

Evet o bende de oluyor. Hatta sadece kişi değil, bazı olayları da görüyorum rüyamda önceden...

ben de sadece 1 kere denemiştim ve ilk günden işe yaradığını görmüştüm fakat dediğim gibi plasebo etkisi de olabilir.artık bilinçaltının tepkisinden mi dinlediğimiz telkinin frekansı yüzünden mi o ağrılar bilemiyorum.gerçi bende ağrı oldu mu hatırlamıyorum da.işe yaramasına rağmen sübliminal mesaj içerdiği için güvenemeyip bıraktım ne bileyim adam bilinçaltımı düzelticek diye olmayacak bişeye programlamasın beni şimdi diyekorkuyorum ben sübliminal mesajdan

Ahahhahaa ben ilk dinlemeye başladığım zaman o kadar dipteydim ki daha beter olamam zaten,sallayayım gitsin dedim dinledim

o ağrılar ikinci 3.gün olmaya başladılar. Ama yemin ediyorum olamaz öyle bir ağrı. Herkese olmuyormuş tabi,ama olursa da işe gitmek imkansız. Onu da söyleyeyim. sanırım ben de şöyle birşey başlattı..en büyük korkumla yüzleşme süreci.. İlk başta yenemedim...6-7 ayımı aldı ama yendimmmm.. O arada da ikinci 2 aya başlamak istemedim. temizlenmek istedim önce. Bugün başladım 2. 2 aylık sürece. Başım ağrıyor yine :) ama normal düzeyde bir ağrı çok şükür

Merhaba kızlarr...
Kendime bir kişisel gelişim ve rüya defteri tutmaya başladım bugün.
Rüyalarımı yazıcam uyanınca. Çünkü bilinçaltımıza rehberlik ediyor.
Reiki için 21 günlük arınma sürecindeyim biliyorsunuz.
Bugün enerji verirken vücuduma ellerim uyuştu ve karıncalandı.
Böyle şeyler olur diye okumuştum.
Ama ilginç tabi.
Duygusal bir detoks olduğu için bir anda huzursuzluk olabiliyor.

iyi geceler tatlı cadılarrr. nasılsınıızzzz??

kubilay aktaş telkinlerini dinlemiştim. çok güzeller. tawsiye ederim. subliminal mesaj da yok. temiz yani

iyi geceler tatlı cadılarrr. nasılsınıızzzz??

kubilay aktaş telkinlerini dinlemiştim. çok güzeller. tawsiye ederim. subliminal mesaj da yok. temiz yani

canım sübliminal mesaj olup olmadığını asla kesin olarak bilemeyiz malesef.çünkü sübliminal mesajlar zaten bizim gözümüzle kulağımızla algılayamayacağımız şekilde oluyor.ve hiç aklımıza gelmeyecek şeyerin bile içinde olabiliyor sadece telkin de değil yani.o yüzden birebir yapılan telkin dışında hiçbirine güvenemiyorum malesef

Ben de rüya defteri tutmayı düşünüyorum şu günlerde. :))
21 günlük arınma süreci dediğin 21 gün olumlaması mı oluyor?
Youtube'da videosu vardı. :44:
Yoksa başka bir uygulama mı?

Merhaba, anlayabiliyormusun subliminal mesajların nerede olduğunu, Meleklerle Yaşamak kitabını aldığımı yazmıştım, belki saçma gelebilir ama, kitapta horos'un gözünden bahsediyor vs... açıkçası biraz şüpheye düşmeye başladım, bu tarz kitapları okurken dikkat etmek gerekiyor.

Canım senin neden bahsettiğini anladım Bizim bahsettiğimiz telkin cd.leri yaşamındaki kötü giden yönlerin düzeltilmesi için özel olarak subliminal mesajlı hazırlanmış cd.ler. Yani zaten subliminal mesajları olduğunu biliyoruz. Amaç direkt bilinçaltına yüklenmesi bu mesajların. Normal telkin cd.lerinde bilinç direnç gösterebiliyor. Vikingprincessin endişelendiği durum ise,bizim düşündüğümüz haricinde mesajların da yüklenmiş olabileceği. Ama ses aşırı çok açılınca duyulabiliyor o mesajlar. Benim aldığım cd.leri sesini çok açıp dinleyen birçok kişi tanıdım,o yüzden kontrol etmedim. Bu yolla kontrol edilebilir. Sesçi bir arkadaşınız varsa ona da verebilirsiniz. O mesajları çok kolay ayırabiliyorlar.

Senin ne demek istediğini biliyorum ama,o mesajlar...birçok şarkıda klipte,reklamda..Malesef hepsini ayırmamıza imkan yok. Paranoyak olur insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…