- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
- Konu Sahibi VikingPrincess
-
Canım senin neden bahsettiğini anladımBizim bahsettiğimiz telkin cd.leri yaşamındaki kötü giden yönlerin düzeltilmesi için özel olarak subliminal mesajlı hazırlanmış cd.ler. Yani zaten subliminal mesajları olduğunu biliyoruz. Amaç direkt bilinçaltına yüklenmesi bu mesajların. Normal telkin cd.lerinde bilinç direnç gösterebiliyor. Vikingprincessin endişelendiği durum ise,bizim düşündüğümüz haricinde mesajların da yüklenmiş olabileceği. Ama ses aşırı çok açılınca duyulabiliyor o mesajlar. Benim aldığım cd.leri sesini çok açıp dinleyen birçok kişi tanıdım,o yüzden kontrol etmedim. Bu yolla kontrol edilebilir. Sesçi bir arkadaşınız varsa ona da verebilirsiniz. O mesajları çok kolay ayırabiliyorlar.
Senin ne demek istediğini biliyorum ama,o mesajlar...birçok şarkıda klipte,reklamda..Malesef hepsini ayırmamıza imkan yok. Paranoyak olur insan
Teşekkür ederim.Bende hiç telkin cdleri yok, pek bilgim yok zaten. Youtubeda videolar oluyor, onlara dikkat etmek gerekiyor o zaman, (Mutluluk Meditasyonu, Bilinçaltı Temizlik Meditasyonu) bunlarda da öyle bir sorun oluyor mu? Beki İkala Erikli'nin kitabında bir cd çıktı. :) Telkin'e bakayım tam olarak neymiş.
Ben de rüya defteri tutmayı düşünüyorum şu günlerde. :))
21 günlük arınma süreci dediğin 21 gün olumlaması mı oluyor?
Youtube'da videosu vardı. :44:
Yoksa başka bir uygulama mı?
Canım reikiye uyumlandıktan sonra 21 gün kendine bazı reiki uygulamaları yapıyorsun. Ve çakralarını dengeliyorsun.
vE vücudumuzdaki kötü enerjileri atıyoruz.
Bol su içiliyor bu süreçte. Ve 21 gün belli reiki hareketlerini kendimize uyguluyoruz.
Reiki verirken güzel olumlamalarda söylüyoruz.
Senin izlediğin video nasıldı?
​Hayırdır kızlar,kimse uğramaz olmuş buraya kaç gündür.Nerelerdesiniz?
Evet kimseler yok. Herkesin bir işi var herhalde. :)
Senin bana reiki yollamanı bekliyorum :))
Reiki 2 ye uyumlanıyım yollıcam canım.
Daha 21 günlük arınma aşamasındayım.
Ben de 21 günlük meditasyona mı başlasaydım :O
Bilmem ki canım 21 günlük meditasyon nasıl oluyor? :)
hmmm...çekim yasası böyle çalıştırılıyor...önce öfke,üzüntü,kötü ne duygum varsa atmaya çalışıyorum. Sonra da olmasını istediğim şeyin hayalini "duygusunu hissederek" kurmaya çalışıyorum...her sabah uyanınca..ve her gece yatmadan önce :))))
Bende yatmadan önce 15 dk çakra dengeliycem canım. İyi geliyor.
Ben de o nasıl yapılır bilmiyorum
İzninizle ben yatıyorum,yarın devam ederiz artıkiyigeceler
Nasıl gidiyor kitabın canım? :)
Bende reiki de öğrendim canım.
Netten ararsan bulursun.
Enerji blokahjlarını çözüyor.
Benim genelde onu yaparken midemde ağırlık oluyor.
Mideme denk gelen solar plexus çakramda sorun var. Bu çakra dış etkenlere açıktır.
Bende dıştan gelen şeylere önem veririm.
Ondan sıkılınca midem ağrır. Çakra dengelerken de orda ağırlık oluyor.
Sonra çalışma bitince affedersin geğirme şeklinde açılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?