KK'nın Tatlı Cadıları Buyrun Yeni Evimize

Demin nazarla ilgili bir konu gördüm. Nazarın olduğuna inanıyorum ben fakat bazen de herşeyi nazara bağlamamak lazım diye düşünüyorum.

Demin nazarla ilgili bir konu gördüm. Nazarın olduğuna inanıyorum ben fakat bazen de herşeyi nazara bağlamamak lazım diye düşünüyorum.

Nazardan kasıt bence negatif bir enerji...
Ben reiki yaptığım için reiki 2 de mekanı temizleme ve kendini negatif enerjiden koruma öğretiliyor.
Fakat ben reiki 1 deyim.
Bir kitaptada neye inanırsanız o olur yazıyordu.
Nazarın olduğuna inanıyorsanız muhtemelen öyle olucaktır diyordu.

Cadılar merhaba ben geldim.Okul açıldığından beri giremiyorum sadece ara sıra girip şöyle bi bakıp çıktım.Nasılsınız nasıl gidiyor hayatlar?Nazardan bahsedilmiş.Ben de nazara inanırım ve sıkça nazara geldiğimi düşünürüm.Bundan taaa yıllar önce lisedeyken bir kadına fal baktırmıştım.Gelecekle ilgili söylediği şeyleri şuan hatırlayamıyorum zaten türkçesi çok bozuktu.Fakat kadın bana fal bakarken gözlerinden şakır şakır yaşlar gelmeye başladı esnemekten ağzı yırtılacaktı nerdeyse."Şuan başım çatlıyor ağrıdan,üzerinde çok fazla nazar var daha fazla bakamayacağım kusura bakma" dedi ve 5 dakika içinde bitirdi falı.Hakikaten nazardan mıdır başka bir sebebi mi vardır bilmiyorum ama herşeyim çok zor olur benim.Bir şeyi gönülden çok istedim mi olacağı varsa da anında imkansızlaşır.Yıllarca depresyondan kurtulamadım hayatım çok zor geçti gerçekten de.Bunun çözümü nedir gerçekten bilmiyorum da.

Benim de işlerim olmuyor son zamanlarda, istediğim şeyler bir türlü olmuyor. Bunun bir çözümü yok mudur?

selam tatlı cadılar. şu wideoya bir bakar mısınız?

[video=youtube;FLElSfT6rUk]http://www.youtube.com/watch?v=FLElSfT6rUk[/video]

Benim de işlerim olmuyor son zamanlarda, istediğim şeyler bir türlü olmuyor. Bunun bir çözümü yok mudur?

çözümü varsa bana da söyleyin,ben de bileyim (( olumlu şeylere odaklanıym diyorum ama illa bi yerden bi terslik çıkıyo

kızlar bunun bir çaresi war. Ama dini içerik paylaşmak yasak olduğu için yazamıyorum. ilgilenenler özel mesaj atsınlar.

çözümü varsa bana da söyleyin,ben de bileyim (( olumlu şeylere odaklanıym diyorum ama illa bi yerden bi terslik çıkıyo

burada size anlattığım aura güçlendirme,kendi kendine telkin,olumlamalar vs gibi şeyleri kendim için de yapmaya çalışıyorum fakat kısmen işe yarıyor.daha bi gün yüzü göremedim valla sürekli boğuşmam gereken birşeyler oluyor.sebebini bulabilsem çözümünü de bulacağım ama daha sebebini tam olarak anlayamıyorum ki.o yüzden şu enerji koçluğu,geçmiş yaşam bilmemnesi gibi şeyleri araştırıyorum bu aralar fakat gerçekten güvenilebileceğim birini bulmak çok zor

aynen,bu tip şeyleri ben de merak ediyorum ama dediğin gibi güvenilir biri olmalı,fiyatlar genelde yüksek çünkü,hem vakit hem de maddi anlamda kayıp yaşamamak için işin ehli birine başvurmak gerek

selam tatlı cadılar. şu wideoya bir bakar mısınız?

videoyu izledim de anlamadığım birşey var ülkeyi neye dayanarak söylüyoruz?benimki danimarka değildi şehir de rize değildi.bi de herhangi bir rakamı 9 la çarptığımızda çıkan sayının rakamları toplamı daima 9 olur onunla ilgili tahminler yapmak kolay yani.

Evet bu videonun bir püf noktası olmalı, zihin manipülasyonu falan değil. Buna benzer birşey daha izlemiştim ben önceden ama neydi unuttum, onun mantığını açıklamıştı birisi. Bir açıklaması var yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…