- 18 Mayıs 2011
- 706
- 7
- 118
- Konu Sahibi VikingPrincess
-
Bitirdim, kitabı.Kadınların Kitap Mekanı sayfasına yazdım. Şüpheliyim bu kadın ile ilgili, fazla yorum yapmayayım.
En iyisi senin yaptığın gibi uzmanından öğrenmek bu işleri...ne güzel,öğrendin yapıyosun hergün :119:
selam kızlar. ne war ne yok ?
Selam kızlar. :125:
Merhaba canım. Afiyet olsun. :)
Merhaba. Bu aralar iştahım arttı biraz, pasta, cips vs. Başka kimse yok sanırım...
Demin nazarla ilgili bir konu gördüm. Nazarın olduğuna inanıyorum ben fakat bazen de herşeyi nazara bağlamamak lazım diye düşünüyorum.
Merhaba. Bu aralar iştahım arttı biraz, pasta, cips vs. Başka kimse yok sanırım...
Cadılar merhaba ben geldim.Okul açıldığından beri giremiyorum sadece ara sıra girip şöyle bi bakıp çıktım.Nasılsınız nasıl gidiyor hayatlar?Nazardan bahsedilmiş.Ben de nazara inanırım ve sıkça nazara geldiğimi düşünürüm.Bundan taaa yıllar önce lisedeyken bir kadına fal baktırmıştım.Gelecekle ilgili söylediği şeyleri şuan hatırlayamıyorum zaten türkçesi çok bozuktu.Fakat kadın bana fal bakarken gözlerinden şakır şakır yaşlar gelmeye başladı esnemekten ağzı yırtılacaktı nerdeyse."Şuan başım çatlıyor ağrıdan,üzerinde çok fazla nazar var daha fazla bakamayacağım kusura bakma" dedi ve 5 dakika içinde bitirdi falı.Hakikaten nazardan mıdır başka bir sebebi mi vardır bilmiyorum ama herşeyim çok zor olur benim.Bir şeyi gönülden çok istedim mi olacağı varsa da anında imkansızlaşır.Yıllarca depresyondan kurtulamadım hayatım çok zor geçti gerçekten de.Bunun çözümü nedir gerçekten bilmiyorum da.
Cadılar merhaba ben geldim.Okul açıldığından beri giremiyorum sadece ara sıra girip şöyle bi bakıp çıktım.Nasılsınız nasıl gidiyor hayatlar?Nazardan bahsedilmiş.Ben de nazara inanırım ve sıkça nazara geldiğimi düşünürüm.Bundan taaa yıllar önce lisedeyken bir kadına fal baktırmıştım.Gelecekle ilgili söylediği şeyleri şuan hatırlayamıyorum zaten türkçesi çok bozuktu.Fakat kadın bana fal bakarken gözlerinden şakır şakır yaşlar gelmeye başladı esnemekten ağzı yırtılacaktı nerdeyse."Şuan başım çatlıyor ağrıdan,üzerinde çok fazla nazar var daha fazla bakamayacağım kusura bakma" dedi ve 5 dakika içinde bitirdi falı.Hakikaten nazardan mıdır başka bir sebebi mi vardır bilmiyorum ama herşeyim çok zor olur benim.Bir şeyi gönülden çok istedim mi olacağı varsa da anında imkansızlaşır.Yıllarca depresyondan kurtulamadım hayatım çok zor geçti gerçekten de.Bunun çözümü nedir gerçekten bilmiyorum da.
Benim de işlerim olmuyor son zamanlarda, istediğim şeyler bir türlü olmuyor. Bunun bir çözümü yok mudur?
çözümü varsa bana da söyleyin,ben de bileyim(( olumlu şeylere odaklanıym diyorum ama illa bi yerden bi terslik çıkıyo
burada size anlattığım aura güçlendirme,kendi kendine telkin,olumlamalar vs gibi şeyleri kendim için de yapmaya çalışıyorum fakat kısmen işe yarıyor.daha bi gün yüzü göremedim valla sürekli boğuşmam gereken birşeyler oluyor.sebebini bulabilsem çözümünü de bulacağım ama daha sebebini tam olarak anlayamıyorum ki.o yüzden şu enerji koçluğu,geçmiş yaşam bilmemnesi gibi şeyleri araştırıyorum bu aralar fakat gerçekten güvenilebileceğim birini bulmak çok zor
selam tatlı cadılar. şu wideoya bir bakar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?