Yaş farkını da zaten sorun etmez. henüz kendini evlilik konusuna hazır hissetmiyor da olabilir bilemedimEğitimimiz aynı. Attığım her duruma bakıyor
Net bişey bu. Bilinen bir dünya gerçeği. Sende gerçekçi ol lütfen.Bence de beni isteseydi bu kadar çekici gelemzdi bana.
Ayy çok teşekkür ederimNe kadar heyecanlı ve neşelisiniz
Beyefendi neler kaçırıyor
Aminn çok teşekkür ederimmYaş farkını da zaten sorun etmez. henüz kendini evlilik konusuna hazır hissetmiyor da olabilir bilemedimhakkınızda her şeyin hayırlısı olsun insaAllah
Evet dedim ya aklıma geldikçe utanıyorum diye. Evet olgun insanlardan hoşlanıyor olabilir. Ben hâlâ 23 yaşındayım ne kadar olgun olsam da 32 gibi olmaz ki. Haklısınız ergence şeyler yaptımBoy kilo gösteren kağıtları paylaşmak falan komik olmuş.
Utanmayın olan olmuş zaten. 3 ay uzun bir süre. İstese gerçekten yazardı size. Paylaştığınız her duruma bakmasına anlam yüklemeyin. Belki sadece gevşek bir tiptir. Laf olsun diye paylaşılan bütün durumlara bakıyordur.Evet dedim ya aklıma geldikçe utanıyorum diye. Evet olgun insanlardan hoşlanıyor olabilir. Ben hâlâ 23 yaşındayım ne kadar olgun olsam da 32 gibi olmaz ki. Haklısınız ergence şeyler yaptım
Ama sen daha yolun çok başındasın. Ben yaşını yeni öğreniyorum. Gözümden kaçmış.Evet dedim ya aklıma geldikçe utanıyorum diye. Evet olgun insanlardan hoşlanıyor olabilir. Ben hâlâ 23 yaşındayım ne kadar olgun olsam da 32 gibi olmaz ki. Haklısınız ergence şeyler yaptım
O zaman sevdiği vardır. Annesi istemiyordur zorla başkası olsun demiştir! Olabilir yaniVar koydum da ama onları da beğenmedi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?