KK'nın zeki hatunları

Profil fotoğraflarında görmüştür artık 3 ay boyunca değiştirdim sık sık. Galiba gerçekten beğenmedi

Belki aracıyı geçiştirmek için beğenmedim diyivermiştir canım,adam evlenmeyi düşünmüyor olabilir,ilişki tarzı günübirlik olabilir,hatta gay bile olabilir

Boşver canım senin önüne daha çok çıkar
Kısmet olursa gelir yemenden kısmet olmazsa ne gelir elden

Bir fotoğraf görüp beğenmemesinde garip bir şey yok. Bu siz çirkinsiniz, iticisiniz vs demek değil. Herkesin merakını cezbeden ya da herkesi iten şeyler vardır. O elektriği alamamış dernek ki.

Durumlarınıza bakması da garip bir durum değil. Sırayla geçiyor sonuçta.
Ben bazen bir bakıyorum sucunun, taksicinin paylaşımıyla göz gözeyim

"İçimde kalmasın, reddedilsem de umurumda değil" diyorsanız yazın ama olumlu dönüş olma ihtimali düşük bence.

Ya ben bu durum olaylarindan pek anlamiyorum sadece şu karantina döneminde öğrencilerimin gönderdigi bayram resimlerini durum yaptim sevinsim çocuklarim diye..Bir suru de bakan oldu hatta birileri de mesaj yazdı vs...Bazen bende durumlara oylece bakiyorum millet habire bir seyler paylasiyor ama yorumlayamiyorum:))size de anlamadigimdan soruyorum karsi taraf ne paylasiyor mesela..Sizin ilginizi cekecek seyler mi yoksa benim durumuna baktiklarimda oldugu gibi hic bir sey hissetmediginiz paylasimlar mi? Yani siz ona paylasimlarinizla bir seyleri hissettirmis olabilirsiniz ama o size ne hissettirdi bu önemli bence.Belki burdan bakarsak bir sey yakalayabiliriz..

Bence en güzel fotolarını at, adam çıldırsın tabi sohbet etme
Zor kadını oyna
Kolay elde edilen kolay vazgeçilendir

Ay yaa farkı fazlaymış. O daha önceden bu evlenme, kız bakma konularında, sevgili konusunda tecrubesiolmustur. Seninle ilgilenip ilgilenmediğini anlamak istiyorsan whatsapp taki herkesi engelle. Bi o kalsın ne bileyim " 1 görünce aşık oldum o güzel gözlerine gibi, 2 biraz onu tarif eder gibi durumlar yap ya da çok üzgünmüs gibi tabi durumlara güzel fotoları da sık sık koyuyoruz. Olacağı varsa olur gibi.

Madem sizin durumlarinizi goruyor o halde durumunuza kendinizi guzel buldugunuz bir fotografinizi falan atin bir arkadasinizla birlikte,o arkadasinizin dogum gununu kutlarmis gibi yapabilirsiniz.Boylece herhangi bir seyden suphelenmez.Sonra da durumu sadece o beyefendiye acik olarak atarsiniz.

evlenmeyi düşünmüyordur annesinin bulduğu biriyle evlenmeyi düşünmüyordur bir arkadaşım kızı beğenmişti mesela ama ona rağmen annemin bulduğuyla evlenmem ben önce benim tanıyıp sevmem lazım diye reddetmişti.

aç görsün baktığını, durumuna yorum atabilirsin. film vs paylaşıyorsa mesela

Bizleri mi çağırmıştınız?

Mesela dilberden tatlı kavunun tadı değil, gönlündeki karpuzun koltuğuna başkasının oturmuş olması. Koltuk doluyken başkası sığar mı hiç?

Tavsiyem annesine bile kendini saklayan keleklerle uğraşmak yerine kavunun ağzının tadını bilenlere gitmesi ...

Bence yazma, gönlü yok belli ki yoksa mutlaka yazardı bence görücü tipi istemiyor susturmak için de begenmedim dedi

Bence adam ailesini geçiştirmek için bakmış fotografiniza, numarayı almış falan.
Evlilik düşünmüyordur.
Ben olsam üstelemezdim. O kadar foto değiştirmişsiniz görmüş yazacak olsa çoktan yazardı.

En güzel fotolarını duruma koyun. Hatta Birtek onun göreceği durum oluşturabilirsinde. Kimseninde haberi olmamış sadece ona oynamış olursun.

Başlığı görünce koştum geldim

Adam kesin olarak evlilik düşünmüyor, veya başka biriyle düşünüyor. Fotoğraftan karar verilecek birşey değil ki. Yaşına da bakacak olursak muhtemelen evlenmeyi düşünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…