Senin gelin olarak ödetmediğini düşünüyorlardır.
Ödemeyin.
Herkes kendine güvenip borç yapsın.. Hayatınızdan tamamen çıkmak için çabalıyorlar ne güzel.. Darısı diğer Eş ailesinden çeken arkadaşların başına
Şu kısmı pek anlayamadım. Şimdi kredinin onlara ait olan kısmını ödüyorlar mi?
Parayı harcarken nasıl harcadilarsa öderken de öyle odesinler. Aile bile olsa insan hep kendini garantiye almalı. Sözlü onay bir işe yaramıyor keşke yazılı birşeyler yapılsaydı. Sizin odetmediginizi düşünüyorlar muhtemelen dolduruyor diyorlardır. Desinler siz kendinizi bildikten sonra şart değil onların onayı.İşte ödeyemiyorlar. Bizim de pek ödeyecek durumumuz yok. Daha durumumuzdan dolayı çocuk düşünemedik. Ben de çalışıyorum ama büyük şehirdeyiz. Çocuğa yetemeyiz diye yapmadık... bunu bildikleri halde sürekli bizden çocuk isteyip duruyolardı. Çocuk yapalım, kredi borçlarını ödeyelim, kendi borçlarımızı ödeyelim, geçinelim. Hepsini yapalım istiyolar
Ne güzel işte hayatınızı yaşayın.. Niye erkek çocuk evlattan sayılıp yardım etmek zorumda gösterilip kız çocuk evlattan sayılmayıp yardım etmesi beklenmiyor.. Ne kadar saçma bi mantık.. o zaman kızları yardım etsin onlar evlat değil miEvet. Resmen onu yaptılar. Eşim aylardır arayıp sormuyor... Ne yapayım yapıcak bi şey yok. Sağlıklı olsunlar, uzak olsunlar diyo o da. Artık her telefonlarında eve düşen o huzursuzluktan o kadar yılmıştım ki..
Benim anlamadığım, ortak kredi ve aile borcu ödeyemiyoruz diyor, eşiniz bana ne ben de ödemem diyor, peki banka ne diyor?
Ortak yapılan işlerden nefret ediyorum.büyük konuşmayayım ama asla ve asla ortak iş istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?