Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

kızzz sumeyye sennn nıye basketın randewusunu beklıyon bacımm eylule kadar bos yere zaman kaybı sende marsaya gelsene baskentten randewu alana kadar

Aynıııı kız bazen diyo yatalım diyom sen git ben geliyom olmaz beraber gidecez diyo isim bitene kadar cocuk gibi pesimde geziyo internete girerken on dk onunla konusmayayım hemen ters ters bakıyo bana

Bakalım pazartesi arayayım ekime gün verirse gelirim eylüle verirse gelmem kız ben iki ay marsaya geldim yaa sogudum oradan

kız sansını bı de benımkınde dene bakımm bı dr a odaklanma bı defa gelm bakım bu dr ne dıcek baktın cok hosuna gıttı yıne eylul ekımı beklıccen daha 1 ay war nerdeyse

Nimos simsim resmi ekleyemedim en yakın olanını avatar yaptım telden yüklemiyo tabletin resminin boyutu da cok yüksek oldugu icin yüklemiyo son care yine avatar yaptım

anam nasıl kılo aldın solede bende alam bende balık etlı olmak ıstıyom D kız nımete bı daha msj at bırazdan benım kocıs gelecek nerde bu yaa

Attım cnm valla bi caba sarfetmedim kendi kendine ve ilacların sayesinde oldu kız hormon ilacları kullandım da bi ara onlar yüzünden tabiatım degisti

Attım cnm valla bi caba sarfetmedim kendi kendine ve ilacların sayesinde oldu kız hormon ilacları kullandım da bi ara onlar yüzünden tabiatım degisti

kızzz o ılaclar bana tık fayda etmedı bı gram kılo alamadım bu salı bı olsaydı da gıtseydım randewusuz gıdecem ınsallah randewusuz gyn weremeyız derlersee dıger haftaya kalır

kızzz o ılaclar bana tık fayda etmedı bı gram kılo alamadım bu salı bı olsaydı da gıtseydım randewusuz gıdecem ınsallah randewusuz gyn weremeyız derlersee dıger haftaya kalır

Kız benim sindirim sistemimi cok yavaslattı bi de adetler gec olmaya baslayınca cok kilo aldım on kilo aldım nerdeyseeee kız sen marsaya iki dolmusla mı geliyon

Kız benim sindirim sistemimi cok yavaslattı bi de adetler gec olmaya baslayınca cok kilo aldım on kilo aldım nerdeyseeee kız sen marsaya iki dolmusla mı geliyon

yok kız tek dolmsla gıdıyom bızım ordan 3/a gecıyor walılıgın ordanda bırazcık yuruyorum tabı randewusuzda olunca alırlarmı dıyorum bı de nette yara kendılıgınden gecedebılıyo demısler ama bende halen belırtılerı war

Bosver sen yine git o kadar büyükse kendiliginden yok olmaz bence niye randevu almadın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…