- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
kız benımkı bellı ederdı de dun nasıl oldu bellı etmedı anlamadımmD beraber yıcez beraber yatıcaz beraber kalkıcaz D D gobek bagımız beraber kesılmıs gıbı olsun ıstıyo D bebegım olsa bu kadar ılgı ıstemez D bebeklerımz olsa napacaklar acaba
kızzz sumeyye sennn nıye basketın randewusunu beklıyon bacımm eylule kadar bos yere zaman kaybı sende marsaya gelsene baskentten randewu alana kadar
Bakalım pazartesi arayayım ekime gün verirse gelirim eylüle verirse gelmem kız ben iki ay marsaya geldim yaa sogudum oradan
Kızzz seninki gelmedi mi benimki uyandı namaz kılayım yatalım diyooo
15 dk sı kaldı cnm gıt yat kuzummm yaa yarın yıne konusurz sen keyfıne bak gülümD hadı ıyı geceler yarın grsrzz bebem
Niye kimse gelmiyo yawww size faceyi yasaklayacam ha gündüz birbirinizle konusuyonuz aksam benimle konusmaya gelen yoookkkk
kzuucukkk bennn geldımmm anam walla bugun pek konusmadık nımetle dunde bırden cıkmıstı noldu acaca bende merak ettım
Saka yapıyomm kııızhosgeldinnnn dün isi cıkmıstır belki
hihihihihiDD belkıde ısı cıkmıstır hosbuldum cnm yaa sımdı resmın cok net masalah cok guzelsoın cnm arkaddasım benım hem klbın guzel hemde yuzun
Sagol canım benim sende cook güzelsinama o resim üc bucuk sene öncesine ait simdi daha siskoyum
anam nasıl kılo aldın solede bende alam bende balık etlı olmak ıstıyomD kız nımete bı daha msj at bırazdan benım kocıs gelecek nerde bu yaa
Attım cnm valla bi caba sarfetmedim kendi kendine ve ilacların sayesinde oldu kız hormon ilacları kullandım da bi ara onlar yüzünden tabiatım degisti
kızzz o ılaclar bana tık fayda etmedı bı gram kılo alamadım bu salı bı olsaydı da gıtseydım randewusuz gıdecem ınsallah randewusuz gyn weremeyız derlersee dıger haftaya kalır
Kız benim sindirim sistemimi cok yavaslattı bi de adetler gec olmaya baslayınca cok kilo aldım on kilo aldım nerdeyseeeekız sen marsaya iki dolmusla mı geliyon
yok kız tek dolmsla gıdıyom bızım ordan 3/a gecıyor walılıgın ordanda bırazcık yuruyorum tabı randewusuzda olunca alırlarmı dıyorum bı de nette yara kendılıgınden gecedebılıyo demısler ama bende halen belırtılerı war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?