- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
Bosver sen yine git o kadar büyükse kendiliginden yok olmaz bence niye randevu almadın ki
kız randewular dolu sadece salı gunlerı oglene kadar bakıyor ddr bas hekım oldugu ıcınıyı bı dr belkı yadım eder dıye gıtcem aman olmazsa hıc degılse sonuclarımı ogrenırım D bı de kotu cıkarsa o zaman hayat durur benım ıcın
Bana kizmadiniz hemi dunde burda cok kotu simsek cakti aksam sabah yagmur yagdi edim dedi fisleri falan cek bisi olmasin bende fisleri cektim internet gidince giremedim kiz sibos bugun orayada yagmur yagdimi buraya cok guzel yagdi hava serin simdi
Bana kizmadiniz hemi dunde burda cok kotu simsek cakti aksam sabah yagmur yagdi edim dedi fisleri falan cek bisi olmasin bende fisleri cektim internet gidince giremedim kiz sibos bugun orayada yagmur yagdimi buraya cok guzel yagdi hava serin simdi
Hmmm anladımmm kötü düsünme kıız iyi cıkacak Allahın izniyle sonucların cnm
yok kızzz nıye küselım bısey olmasa bırden cıkmazsın aramızda oyle seyler olmaz bacummm kız yagdı damda kaynanamgılın yatagı felan wardı sırılsıklam oldu .DD ama halen serınlemedı burası aksıne su an daha sıcakyarın kocısıme tatıl wermısler gelemezsem kusura bakmayın bacılarımm yaa
Ooooo bana selam yok muuubizim burada ikindi vakti iki saat baya hızlı yagdı kııızzz bu arada hosgeldiinnn
inş .cnm saol yaa o kadar hewesle tedawı olmayı beklıyoruum kı hıc bu kadar heweslı olmamıstım sızlerde baslasaydınız beraber beklerdık canlarım yaa
Kiz bacim sana selam vermez olurmuyum tatlim ya ayip ediyonhosbuldum sekerim
yok kızzz nıye küselım bısey olmasa bırden cıkmazsın aramızda oyle seyler olmaz bacummm kız yagdı damda kaynanamgılın yatagı felan wardı sırılsıklam oldu .DD ama halen serınlemedı burası aksıne su an daha sıcakyarın kocısıme tatıl wermısler gelemezsem kusura bakmayın bacılarımm yaa
Bende biran önce baslamak istiyom kızzz benim ne zaman baslayacagım pazartesi belli olacak onu bile iple cekiyommm
Saka kızzzeeee ne var ne yok
kızlarrr ıcımden bır ses once nımet hamıle kalıcak sonra sumeyye en son ben hamıle kalacakmısım gıbı gecıyor nedense
Vala ne olsun tatlim ya ayni bende sende
kızlarrr ıcımden bır ses once nımet hamıle kalıcak sonra sumeyye en son ben hamıle kalacakmısım gıbı gecıyor nedense
Kız önce nimet olabilir ama sen yaranı dondurunca hamile kalırsın bence ben sona kalırım iki kisinin tedavi görmesi biraz zaman alır cünkü
Bende de aynı kııızzzz
kız sıbel demıstı dersınızz nımet en gec 4 aya hamıs kalıcak sende bence tedawıye hemen baslarsan 4-5 aya kalırsın bende tup bebekle kalırımD tabı allah bılır ben sadece ıcımden gecenlerı soyluyorum hıssettıklerımde kolay kolay yanılmam 6. hıs
kız sıbel demıstı dersınızz nımet en gec 4 aya hamıs kalıcak sende bence tedawıye hemen baslarsan 4-5 aya kalırsın bende tup bebekle kalırımD tabı allah bılır ben sadece ıcımden gecenlerı soyluyorum hıssettıklerımde kolay kolay yanılmam 6. hıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?