Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

Allah razı olsun rabbim sizlere sağlıklı bebişler nasip etsin tez vakittee :) bebeği olanlarda rahatına bak kendine vakit ayır rahat batıyo heralde diyo gerçi ama yaradılış amaclarmzdan üremek anne olmkinsan istiyo da anneolmayı fedakrlık yapmayıı

kız o dıyenler acaba ewlat ozlemını bılıyorlar mı bızım gıbı sıkıntı cekseler o kadar cok sanslı olduklarını bılırlerkı rahat ne demek cocugumuz olsun yeterkı herseyımızden vazgececez ıste cekmeyen anlamıyo cocgu sadece rahatın bozulması olarak goruyorlar allahım ısteyen herkese wersınnn o kadar zor kı ewlada olan ozlem

Allah razı olsun rabbim sizlere sağlıklı bebişler nasip etsin tez vakittee :) bebeği olanlarda rahatına bak kendine vakit ayır rahat batıyo heralde diyo gerçi ama yaradılış amaclarmzdan üremek anne olmkinsan istiyo da anneolmayı fedakrlık yapmayıı

Olanlar öyle der hep cnm amin Allah senden de razı olsun

ben ist.dayım eşimle görevimzden dolayı. bisoru daha eğer şmdi hamile kalamazsam sizce klomen e devam edip tekrar aynı süreç mi yasanmalı bide bu bitksel kürlerden mi denemeli sizler yaptınz mı hiç?

cnm en fazla 6 ay klomen tedawısı werıyorlar yanı daha cok klomen tedawısı werır ama dr undan dr una degısır eger yumurtların buyumuyorsa klomenle ıgnelere gecerler bıtkısel kurlere gelınce ılac tedawısı olurkende kullanabılırsın bıtkısel sseylerden zarar gelmez benım bıldıgım kadın da ıncır ve sogan kuru war

ben ist.dayım eşimle görevimzden dolayı. bisoru daha eğer şmdi hamile kalamazsam sizce klomen e devam edip tekrar aynı süreç mi yasanmalı bide bu bitksel kürlerden mi denemeli sizler yaptınz mı hiç?

Cnm biz keci boynuzu pekmezi ve zeytinyaglı inciri denedik keciboynuzu pekmezi gercekten faydalı hem erkege hem kadına . Klomen tedavisi sürekli devam eder zaten igneye arada bir ara verilebilir zaten bi kac aya esin
N testlerini isterler bebis olmazsa

Öyle zaten kız esim diyo üc ayı gecmeden hamile olduguna inanmam bi defa iki bucuk ay olmadım herkes hamile diyordu :52::52:

kız ben 1 hafta gecıktım dıyee hamıle ılan edıldım bı gorsen esım kayınbabamdan ıst dan hamılelık bıle ıstdı ayyy ne rezıllık :DD dusundukce utanıyom

doktoruma sordum soğan kürünü valla etkili değil diiyemem ama çok fazla etki edipyomurtalrın fazla büyrse klomnlekullanma dedi bnde bu ay bşy yapmadımilaç harici, aslndadktor acele etmiyosan bi sene dene olmasa öle gel dedi bende olmaz neyse ne çözülsün mademsıkntım var dedim
:20:

doktoruma sordum soğan kürünü valla etkili değil diiyemem ama çok fazla etki edipyomurtalrın fazla büyrse klomnlekullanma dedi bnde bu ay bşy yapmadımilaç harici, aslndadktor acele etmiyosan bi sene dene olmasa öle gel dedi bende olmaz neyse ne çözülsün mademsıkntım var dedim

cnm sogan kuru yumurta cok buyutmez sadece kalıtelı yumurta olusmasını saglar bı de ıltıhabı temızler ıncır kuru yumurta buyutur

Cnm drun verdikleri yetiyo zaten ben ilac kullanmadıgım ay kullanıyorum kürleri

Back
X