Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece iğneni yaptır dedi ilşki günleri verdi inşallah adet olmassın gelirsin dedi eğer olursan üçüncü günü tekrar deneyelim dedi
Bişey olmaz canim önemli değil banada adet olursan 3. Günü gel dedii. Kiz olmayiz inşallah adet. Bat ne zaman senin

Bişey olmaz canim önemli değil banada adet olursan 3. Günü gel dedii. Kiz olmayiz inşallah adet. Bat ne zaman senin
Canım inşallah ya pozitif çıkar bu ay . benim adetin düzensiz ama en geç ihtimal olarak 28 haziran diye düşünüyorum yanı her ay değişiyor bazen 28 günde bazen 40 günde oluyorum hiç belli olmuyor neyi baza alayım bu ay bilmiyorum son adet tarihim 19 mayıs

Canim igneden 14 gün sonra adet olursun ona göre hesapla

Hayır canım yumurtlama tembelliği ve içinde kullanılıyor hatta bi arkadasimin hiç bir şeyi yoktu ama çocuğu olmuyor diye doktor klomen verdi
evet benimde bir arkadasdımın hiçbirşeyi yok ama doktor çocugu olmuyor diye ondan önerdi.

BUGÜN IGNEDEN SONRA 13. GÜN KIZLAR SİZİN KACINCI GÜNÜNÜZ

Kızlar bugün vücut ısım arttı 12. Gün saat 15:00 de bitecek. Çok heyecanlandım ısı 7.2 olmuş ay inşallah bebişlerim vardır ikiz olmasını özellikle çok istiyorum tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…