Bişey olmaz canim önemli değil banada adet olursan 3. Günü gel dedii. Kiz olmayiz inşallah adet. Bat ne zaman seninSadece iğneni yaptır dedi ilşki günleri verdi inşallah adet olmassın gelirsin dedi eğer olursan üçüncü günü tekrar deneyelim dedi
Canım inşallah ya pozitif çıkar bu ay . benim adetin düzensiz ama en geç ihtimal olarak 28 haziran diye düşünüyorum yanı her ay değişiyor bazen 28 günde bazen 40 günde oluyorum hiç belli olmuyor neyi baza alayım bu ay bilmiyorum son adet tarihim 19 mayısBişey olmaz canim önemli değil banada adet olursan 3. Günü gel dedii. Kiz olmayiz inşallah adet. Bat ne zaman senin
Evet 2 mm gecmedi boyutlariYumurta mı gelişmedi?
Ağzından bal damlıyor canm insallah insallahAyyy kizzz hadii inşallaahhh bu ay burda çift çizgi gebelik testleri olsun insalllaahh :):)
Canim igneden 14 gün sonra adet olursun ona göre hesaplaCanım inşallah ya pozitif çıkar bu ay . benim adetin düzensiz ama en geç ihtimal olarak 28 haziran diye düşünüyorum yanı her ay değişiyor bazen 28 günde bazen 40 günde oluyorum hiç belli olmuyor neyi baza alayım bu ay bilmiyorum son adet tarihim 19 mayıs
Demekki bu yüzden doktorum bana iğneden 14 gün sonra gel dediCanim igneden 14 gün sonra adet olursun ona göre hesapla
Evet canim o yüzden ignenin 14. Günü ya da 15. Gün adet olunuyo inşallah olmayız da :)Demekki bu yüzden doktorum bana iğneden 14 gün sonra gel dedi
Evet canim o yüzden ignenin 14. Günü ya da 15. Gün adet olunuyo inşallah olmayız da :)Demekki bu yüzden doktorum bana iğneden 14 gün sonra gel dedi
Ayyy insAllah insallahEvet canim o yüzden ignenin 14. Günü ya da 15. Gün adet olunuyo inşallah olmayız da :)
Ayyy inşallah olmam o zaman kan tahlili yaptırırımCanim igneden 14 gün sonra adet olursun ona göre hesapla
İnşallah canımAyyy inşallah olmam o zaman kan tahlili yaptırırım
Olalım canımİnşallah canım çok istiyorum yaa hamişolaliimmmm artiikkk :)
evet benimde bir arkadasdımın hiçbirşeyi yok ama doktor çocugu olmuyor diye ondan önerdi.Hayır canım yumurtlama tembelliği ve içinde kullanılıyor hatta bi arkadasimin hiç bir şeyi yoktu ama çocuğu olmuyor diye doktor klomen verdi
Benim 7. Günüm canim senin öğrenmene çok az kaldı yaa yarin test yapacakmisinBUGÜN IGNEDEN SONRA 13. GÜN KIZLAR SİZİN KACINCI GÜNÜNÜZ
Yarın doktora gidicemBenim 7. Günüm canim senin öğrenmene çok az kaldı yaa yarin test yapacakmisin
YADA cuma günümü gitsemBenim 7. Günüm canim senin öğrenmene çok az kaldı yaa yarin test yapacakmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?