Bende geldim kızlarrr doktordan geldim 16-19 mm yumurtam çatlatma iğnesi yaptırdım şimdi size sorularım var yumurta boyutu iyi mi ? İğneyi koldan vurdular farkeder mi göbek yada kol
Hoşgeldin canım benimde tek bi yumurtam vardi 19.5 mm di ertesi gün iğne oldum belkide 20mm e ulaşmiştir. Yani senin ki de gayet iyi boyutu. Benim ignem göbekten vuruldu. Ignenin markası neydi seninBende geldim kızlarrr doktordan geldim 16-19 mm yumurtam çatlatma iğnesi yaptırdım şimdi size sorularım var yumurta boyutu iyi mi ? İğneyi koldan vurdular farkeder mi göbek yada kol
Ovitrelle canım peki kol yada göbek farkeder miHoşgeldin canım benimde tek bi yumurtam vardi 19.5 mm di ertesi gün iğne oldum belkide 20mm e ulaşmiştir. Yani senin ki de gayet iyi boyutu. Benim ignem göbekten vuruldu. Ignenin markası neydi senin
Doktorun sana ne dedi bana göbekten vurdur dedi. Ama koldan yaptiranlarda varOvitrelle canım peki kol yada göbek farkeder mi
Sadece iğneni yaptır dedi ilşki günleri verdi inşallah adet olmassın gelirsin dedi eğer olursan üçüncü günü tekrar deneyelim dediDoktorun sana ne dedi bana göbekten vurdur dedi. Ama koldan yaptiranlarda var
Canim senin bat ne zamanSadece iğneni yaptır dedi ilşki günleri verdi inşallah adet olmassın gelirsin dedi eğer olursan üçüncü günü tekrar deneyelim dedi
Canım çok fazla sancım oluyor ara ara nefesimi kesecek kadar sancilaniyorum. Bir de midem yanmaya başladıİnşallah hamilesindir canim güzel haberlerini bekliyorum. Belirti varmi kasık ağrısı filan
Hayır canım yumurtlama tembelliği ve içinde kullanılıyor hatta bi arkadasimin hiç bir şeyi yoktu ama çocuğu olmuyor diye doktor klomen verdikızlar bu klomen sadece kist olduğu zaman mı kullanılıyor?
Ovitrella nereden vurulduğu önemli değil zaten beyne hormon salgılıyor her türlüDoktorun sana ne dedi bana göbekten vurdur dedi. Ama koldan yaptiranlarda var
Evet cuma gidicem inşallah güzel haberlerle gelirim buraya ya valla ilk testin fotosunu burda paylascam
İnşallah canım olmasa da sakın üzülme hayırlısı bir sonraki döneme bakarsınEvet cuma gidicem inşallah güzel haberlerle gelirim buraya ya valla ilk testin fotosunu burda paylascam
İnşallah canm olur ama olmazssada hayırlısı buymuş diyip bidaha ki ay aİnşallah canım olmasa da sakın üzülme hayırlısı bir sonraki döneme bakarsın
Yumurta mı gelişmedi?Klomenin en yuksek dozu be bende bi işe yaramadi bayaa bi tembel yumurtaliklarim varmiss.bu hafta iğne tedavisine basladim mecburen.insallah size faydali olur klomen Allah hepinjzin gonlune gore versin kizlar
Benim adetin düzensiz ama en geç ihtimal olarak 28 haziran bazen kırk yada kırkbeş günde bi oluyorum bazen yirmi sekiz günde hiç bilmiyorum bu ay nasıl hesaplayacagımıCanim senin bat ne zaman
Ayyy kizzz hadii inşallaahhh bu ay burda çift çizgi gebelik testleri olsun insalllaahh :):)Evet cuma gidicem inşallah güzel haberlerle gelirim buraya ya valla ilk testin fotosunu burda paylascam
İnşallah canım çok istiyorum yaa hamişolaliimmmm artiikkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?