Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi ben 19 mayısta iğne vuruldum 20 mayıstan 30 mayıs a 10 gun eder 1 gün burdan 1 de 20 den önce etti 2 10 daha 12 gün ben 1gun ek yapmisim yani bgün 12. Gün yarın 13 olcamki ben bugün 13 sanmıştım ama hala içimde korku var ya negatif çıkarsa bugün eşimden test istedim almadı oda benim gibi korkuyorum ya negatif çıkarsa diye almiyo anacim testi adam bende çok merak ediyorum sen nezaman test yapmayı düşünüyosun canmm

Canım benim de 19 Mayıs ikimiz aynı gün iğne vurunmuşuz

Kızlar ben dün iğne oldum bugün akıntım var çatladıgına mı işaret
36 saat doldumu canim bende geçen hafta çarşamba oldum igneyi 36 saat sonra yoğun sancim oldu ondan anladim catladigini. Ignenin etkisiyle de akıntı olmuş olabilir. 36 saat dolmadan yumurta catlamaz

Kızlar bende yarın 3. aylık klomenime başlıyorum Rabbim. inşallah isteyen herkese nasip etsin aratmasin Rabbim

Kiiizzz bayaaa karışık senin hesap :):) kuzum çıkar 13. Günde kanda kan ver kurtul bence ben 14. Gün adet olmazsam hemen test yapacam zaten adet günüm hiç geçmez benim

36 saat doldumu canim bende geçen hafta çarşamba oldum igneyi 36 saat sonra yoğun sancim oldu ondan anladim catladigini. Ignenin etkisiyle de akıntı olmuş olabilir. 36 saat dolmadan yumurta catlamaz
Tam 36 saat olmuş canım ilişkiye girdiğimiz saat tesadüfen yanlış yazmışım önceki mesajda ama bende ağrı olmadı

Tam 36 saat olmuş canım ilişkiye girdiğimiz saat tesadüfen yanlış yazmışım önceki mesajda ama bende ağrı olmadı
O zaman catlamiştir akinti olduguna göre ağrı yarinda olabilir ama ben çok sanci çektim böbregime vurdu benimde fazla akintim olmadi mesela

Kiiizzz bayaaa karışık senin hesap :):) kuzum çıkar 13. Günde kanda kan ver kurtul bence ben 14. Gün adet olmazsam hemen test yapacam zaten adet günüm hiç geçmez benim
Bugün 13. Gün yarın 14. Gün yarın kesin doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…