Demekki ayni şeyi dusunuyoruz kuzum ama ben halen hesap yapiyomDüşünüyorum canim bu ay oldumu acaba tuttumu bebişim diye
İyi diyelim iyi olalım canm sen de hamile kalmak istiyenlerdensin degilmi kuzumValla yapalım işte bekliyoruz sen napiyorsun :)
Ne hesabi canimDemekki ayni şeyi dusunuyoruz kuzum ama ben halen hesap yapiyom
Şimdi ben 19 mayısta iğne vuruldum 20 mayıstan 30 mayıs a 10 gun eder 1 gün burdan 1 de 20 den önce etti 2 10 daha 12 gün ben 1gun ek yapmisim yani bgün 12. Gün yarın 13 olcamki ben bugün 13 sanmıştım ama hala içimde korku var ya negatif çıkarsa bugün eşimden test istedim almadı oda benim gibi korkuyorum ya negatif çıkarsa diye almiyo anacim testi adam bende çok merak ediyorum sen nezaman test yapmayı düşünüyosun canmmNe hesabi canim
Canım benim de 19 Mayıs ikimiz aynı gün iğne vurunmuşuzŞimdi ben 19 mayısta iğne vuruldum 20 mayıstan 30 mayıs a 10 gun eder 1 gün burdan 1 de 20 den önce etti 2 10 daha 12 gün ben 1gun ek yapmisim yani bgün 12. Gün yarın 13 olcamki ben bugün 13 sanmıştım ama hala içimde korku var ya negatif çıkarsa bugün eşimden test istedim almadı oda benim gibi korkuyorum ya negatif çıkarsa diye almiyo anacim testi adam bende çok merak ediyorum sen nezaman test yapmayı düşünüyosun canmm
36 saat doldumu canim bende geçen hafta çarşamba oldum igneyi 36 saat sonra yoğun sancim oldu ondan anladim catladigini. Ignenin etkisiyle de akıntı olmuş olabilir. 36 saat dolmadan yumurta catlamazKızlar ben dün iğne oldum bugün akıntım var çatladıgına mı işaret
Aaa evet canm aynı gün sen nezaman doktora gidiceksn yada test yapacaksinCanım benim de 19 Mayıs ikimiz aynı gün iğne vurunmuşuz
Kiiizzz bayaaa karışık senin hesap :):) kuzum çıkar 13. Günde kanda kan ver kurtul bence ben 14. Gün adet olmazsam hemen test yapacam zaten adet günüm hiç geçmez benimŞimdi ben 19 mayısta iğne vuruldum 20 mayıstan 30 mayıs a 10 gun eder 1 gün burdan 1 de 20 den önce etti 2 10 daha 12 gün ben 1gun ek yapmisim yani bgün 12. Gün yarın 13 olcamki ben bugün 13 sanmıştım ama hala içimde korku var ya negatif çıkarsa bugün eşimden test istedim almadı oda benim gibi korkuyorum ya negatif çıkarsa diye almiyo anacim testi adam bende çok merak ediyorum sen nezaman test yapmayı düşünüyosun canmm
33 saat oldu canım36 saat doldumu canim bende geçen hafta çarşamba oldum igneyi 36 saat sonra yoğun sancim oldu ondan anladim catladigini. Ignenin etkisiyle de akıntı olmuş olabilir. 36 saat dolmadan yumurta catlamaz
Tam 36 saat olmuş canım ilişkiye girdiğimiz saat tesadüfen yanlış yazmışım önceki mesajda ama bende ağrı olmadı36 saat doldumu canim bende geçen hafta çarşamba oldum igneyi 36 saat sonra yoğun sancim oldu ondan anladim catladigini. Ignenin etkisiyle de akıntı olmuş olabilir. 36 saat dolmadan yumurta catlamaz
O zaman catlamiştir akinti olduguna göre ağrı yarinda olabilir ama ben çok sanci çektim böbregime vurdu benimde fazla akintim olmadi meselaTam 36 saat olmuş canım ilişkiye girdiğimiz saat tesadüfen yanlış yazmışım önceki mesajda ama bende ağrı olmadı
O zaman etkisi herkeste farklı oluyor inşallah gelsin bu ay bebişlerimizO zaman catlamiştir akinti olduguna göre ağrı yarinda olabilir ama ben çok sanci çektim böbregime vurdu benimde fazla akintim olmadi mesela
Bugün 13. Gün yarın 14. Gün yarın kesin doktora gidicemKiiizzz bayaaa karışık senin hesap :):) kuzum çıkar 13. Günde kanda kan ver kurtul bence ben 14. Gün adet olmazsam hemen test yapacam zaten adet günüm hiç geçmez benim
Valla canm benim iğneden sonra hergün akıntım oluyordu simdide böyle kremi gibi gebelik belirtisi gibi ama bilemedimKızlar ben dün iğne oldum bugün akıntım var çatladıgına mı işaret
Sen ne zaman vurdurdun iğneyi bat ne zamanV
Valla canm benim iğneden sonra hergün akıntım oluyordu simdide böyle kremi gibi gebelik belirtisi gibi ama bilemedim
Ben haftaya perşembe günü gideceğimAaa evet canm aynı gün sen nezaman doktora gidiceksn yada test yapacaksin
İnşallah canım aramıza hoşgeldinKızlar bende yarın 3. aylık klomenime başlıyorum Rabbim. inşallah isteyen herkese nasip etsin aratmasin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?