İğneden sonra 14. Gün regli olunuyor regliye yakın vücut ısısı artarsa gebelik var düşerse gebelik yok. Benim 37 idi ısım bugün ölçüm 37.2 şuan çok sabırsızlanıyorumCanm yok malesef neden olcuyosunki canm ne icin
Canm inşallah vardir ya sen ne zaman test yapcaksinİğneden sonra 14. Gün regli olunuyor regliye yakın vücut ısısı artarsa gebelik var düşerse gebelik yok. Benim 37 idi ısım bugün ölçüm 37.2 şuan çok sabırsızlanıyorum
İnşallah canım hafta sonu idrar testi yapacağım yine doktor adet olmaz isen ağın 8 ya da 9 un da gel dedi önümüzdeki hafta perşembe günü giderimCanm inşallah vardir ya sen ne zaman test yapcaksin
Ama 14. Günüm cuma günü benimİnşallah canım hafta sonu idrar testi yapacağım yine doktor adet olmaz isen ağın 8 ya da 9 un da gel dedi önümüzdeki hafta perşembe günü giderim
Yarin git canim kan tahliliyle belli olur zatenYADA cuma günümü gitsem
Çok iyi canim hergün ölç bakalim artarsa bebiş geliyo demektir. Senin kaçıncı gündü bugünKızlar bugün vücut ısım arttı 12. Gün saat 15:00 de bitecek. Çok heyecanlandım ısı 7.2 olmuş ay inşallah bebişlerim vardır ikiz olmasını özellikle çok istiyorum tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli
Ayy tamam şimdi gördüm batlar aynıymış benimki de 8 haziran bende ölçecem iki gün önce ölmüştüm 36.3 dü herzaman 35 olur benimki bakalim artacak miİnşallah canım hafta sonu idrar testi yapacağım yine doktor adet olmaz isen ağın 8 ya da 9 un da gel dedi önümüzdeki hafta perşembe günü giderim
Yumurtlamada sorun olanlara veriyolar ama sorun olmadigi halde hamile kalamayanlarada veriyolar benim öyle sorunum yoktu ama hamile kalamayinca doktor verdimerhaba kızlar bir şey merak ediyorum klomen yumurta da sorun olduğu için mi kullanılıyor yoksa çabuk hamile kalmak isteyen insalarda kullanabilir mi?
anladım canım benim problem eşimde de kullansam bile gebe kalmam çok zor herhalde eşimin değerlerinin düzelmesini bekleyeceğiz mecburYumurtlamada sorun olanlara veriyolar ama sorun olmadigi halde hamile kalamayanlarada veriyolar benim öyle sorunum yoktu ama hamile kalamayinca doktor verdi
Korkuyorum hep negatif gördüğüm için ya yine aynı şey olursaYarin git canim kan tahliliyle belli olur zaten
Korkma canim yaa inşallah pozitif olur istersen gitmeden bi test yap evde bence pozitif çıkacakKorkuyorum hep negatif gördüğüm için ya yine aynı şey olursa
Anladım canım inşallah hamile kalirsin eşine keçiboynuzu pekmezi yedir bide keçiboynuzu kürü var suyunu içir işe yarayacaktıranladım canım benim problem eşimde de kullansam bile gebe kalmam çok zor herhalde eşimin değerlerinin düzelmesini bekleyeceğiz mecbur
içiriyordum biraz ara verdik canım inşallah devam edeceğiz Allah razı olsun canım hepimiz hamile oluruz inşallah :)Anladım canım inşallah hamile kalirsin eşine keçiboynuzu pekmezi yedir bide keçiboynuzu kürü var suyunu içir işe yarayacaktır
İnşallah dediğin gibi çıkar canm yaKorkma canim yaa inşallah pozitif olur istersen gitmeden bi test yap evde bence pozitif çıkacak
İnşallah canım yaiçiriyordum biraz ara verdik canım inşallah devam edeceğiz Allah razı olsun canım hepimiz hamile oluruz inşallah :)
İnşallah. Senden güzel haberler bekliyorum canımİnşallah dediğin gibi çıkar canm ya
Valla yapalım işte bekliyoruz sen napiyorsun :)Kızlar napiyonuz nasilsinz
Düşünüyorum canim bu ay oldumu acaba tuttumu bebişim diyeKızlar napiyonuz nasilsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?