Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi canim hergün ölç bakalim artarsa bebiş geliyo demektir. Senin kaçıncı gündü bugün

İnşallah canım hafta sonu idrar testi yapacağım yine doktor adet olmaz isen ağın 8 ya da 9 un da gel dedi önümüzdeki hafta perşembe günü giderim
Ayy tamam şimdi gördüm batlar aynıymış benimki de 8 haziran bende ölçecem iki gün önce ölmüştüm 36.3 dü herzaman 35 olur benimki bakalim artacak mi

merhaba kızlar bir şey merak ediyorum klomen yumurta da sorun olduğu için mi kullanılıyor yoksa çabuk hamile kalmak isteyen insalarda kullanabilir mi?

merhaba kızlar bir şey merak ediyorum klomen yumurta da sorun olduğu için mi kullanılıyor yoksa çabuk hamile kalmak isteyen insalarda kullanabilir mi?
Yumurtlamada sorun olanlara veriyolar ama sorun olmadigi halde hamile kalamayanlarada veriyolar benim öyle sorunum yoktu ama hamile kalamayinca doktor verdi

Yumurtlamada sorun olanlara veriyolar ama sorun olmadigi halde hamile kalamayanlarada veriyolar benim öyle sorunum yoktu ama hamile kalamayinca doktor verdi
anladım canım benim problem eşimde de kullansam bile gebe kalmam çok zor herhalde eşimin değerlerinin düzelmesini bekleyeceğiz mecbur

Anladım canım inşallah hamile kalirsin eşine keçiboynuzu pekmezi yedir bide keçiboynuzu kürü var suyunu içir işe yarayacaktır
içiriyordum biraz ara verdik canım inşallah devam edeceğiz Allah razı olsun canım hepimiz hamile oluruz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…