Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok net gördüm ben ama ben 9. Gün yapmıştım sabah erken yapmadım aslında saat 5 ti akşam yapmıştım acaba ondan çıkmadı sabah erken yapmadığım icinmi
Canım ben ilk yaptım çıkmadı bir kenara bıraktım akşam arkadasimdaydim eve geldim eşim dedi ikici çizgi çıkmış eminim sen de bekletseydin çıkardı malum hala iğnenin etkisi

Canım ben ilk yaptım çıkmadı bir kenara bıraktım akşam arkadasimdaydim eve geldim eşim dedi ikici çizgi çıkmış eminim sen de bekletseydin çıkardı malum hala iğnenin etkisi
Öylemi dersin ama ben negatifi görünce canm sıkıldıattım bende ama bekleseydin belki çıkmıştır acaba yarın yapsammi yarin13. Günüm

Öylemi dersin ama ben negatifi görünce canm sıkıldıattım bende ama bekleseydin belki çıkmıştır acaba yarın yapsammi yarin13. Günüm
Büyük bir ihtimal bekletseydin çıkardı yarın 13. Gün iğnenin etkisi 14. Gün e kadar geçiyormuş. Sonrasında beklemek lazımmış HCG idrara salgılanan diye istersen bekle inan çok merak ediyorum senin sonucunu

Bende çok merak ediyorum cumartesi günü doktora gidicem 4 gün var bakalım sabredebilecekmiyim

Bende cumartesi günü çatlama igne mi vuruldum beklemedeyim hiç zaman gecmiyo acaba çatladım hiç belirtide yok

İnsallah tutmustur ben de normalde cok stresli bi insanım. Aşılama mı oldu yoksa yumurta takibi mi senin? Bana hic yumurta takibi yapılmadı ben dosya actırdım aşılamaya sormadılar da yumurta takibi yapıldı mı diye

Bende stresli biriyim malesef yumurta takibi yapılıyo bana aşılamayla alakalı bişey demedi bana henüz

Klomenin en yuksek dozu be bende bi işe yaramadi bayaa bi tembel yumurtaliklarim varmiss.bu hafta iğne tedavisine basladim mecburen.insallah size faydali olur klomen Allah hepinjzin gonlune gore versin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…