Çok net gördüm ben ama ben 9. Gün yapmıştım sabah erken yapmadım aslında saat 5 ti akşam yapmıştım acaba ondan çıkmadı sabah erken yapmadığım icinmiEki Görüntüle 2001796 burda biraz daha belirgin siz gorebildiniz mi
Amin canım sen de benim dualarımdasınAy nasıl belli etmiyor basbayağı var işte inşallah bebisin cizgisinolir bu senin için dua edicem çok sevindim bu çizgiyi görünce darısı basima
Canım ben ilk yaptım çıkmadı bir kenara bıraktım akşam arkadasimdaydim eve geldim eşim dedi ikici çizgi çıkmış eminim sen de bekletseydin çıkardı malum hala iğnenin etkisiÇok net gördüm ben ama ben 9. Gün yapmıştım sabah erken yapmadım aslında saat 5 ti akşam yapmıştım acaba ondan çıkmadı sabah erken yapmadığım icinmi
Öylemi dersin ama ben negatifi görünce canm sıkıldıattım bende ama bekleseydin belki çıkmıştır acaba yarın yapsammi yarin13. GünümCanım ben ilk yaptım çıkmadı bir kenara bıraktım akşam arkadasimdaydim eve geldim eşim dedi ikici çizgi çıkmış eminim sen de bekletseydin çıkardı malum hala iğnenin etkisi
Büyük bir ihtimal bekletseydin çıkardı yarın 13. Gün iğnenin etkisi 14. Gün e kadar geçiyormuş. Sonrasında beklemek lazımmış HCG idrara salgılanan diye istersen bekle inan çok merak ediyorum senin sonucunuÖylemi dersin ama ben negatifi görünce canm sıkıldıattım bende ama bekleseydin belki çıkmıştır acaba yarın yapsammi yarin13. Günüm
Bende çok merak ediyorum cumartesi günü doktora gidicem 4 gün var bakalım sabredebilecekmiyimBüyük bir ihtimal bekletseydin çıkardı yarın 13. Gün iğnenin etkisi 14. Gün e kadar geçiyormuş. Sonrasında beklemek lazımmış HCG idrara salgılanan diye istersen bekle inan çok merak ediyorum senin sonucunu
Çatlamış tir ya şimdiye kadar coktanBende cumartesi günü çatlama igne mi vuruldum beklemedeyim hiç zaman gecmiyo acaba çatladım hiç belirtide yok
Cumartesi gününden itibaren mi sayıca 14 gunÇatlamış tir ya şimdiye kadar coktan
Evet canm benim doktorum bana iğneyi vuruldugum günden 14 gün say ve sonra gel bakıcam bebek varmı diyeCumartesi gününden itibaren mi sayıca 14 gun
Benimki gel demedi test yap varsa gelirsin yoksa adet olup 3 gün gel dediEvet canm benim doktorum bana iğneyi vuruldugum günden 14 gün say ve sonra gel bakıcam bebek varmı diye
Beni 20. Gün çağırdıEvet canm benim doktorum bana iğneyi vuruldugum günden 14 gün say ve sonra gel bakıcam bebek varmı diye
Evet canim gördüm çok belli var valla :)Canım fotoda çok belli etmiyor normalde biraz daha belirgin Eki Görüntüle 2001795
İnsallah tutmustur ben de normalde cok stresli bi insanım. Aşılama mı oldu yoksa yumurta takibi mi senin? Bana hic yumurta takibi yapılmadı ben dosya actırdım aşılamaya sormadılar da yumurta takibi yapıldı mı diyeBana korun felan demedi doktorum hatta klomenle dostinexi ayrida kullan demedi zaten stresin etki ettigi bi rahatsizlık oldugu için prolaktin benimki o yuzden bile yükselmiş olabilir cunku doktora gidecegim hafta benim icin baska nedenlerden dolayi stresli gecmisti bunuda belirttim ben doktoruma
Bu sabah bi daha test yapsaydinEki Görüntüle 2001796 burda biraz daha belirgin siz gorebildiniz mi
Bende stresli biriyim malesef yumurta takibi yapılıyo bana aşılamayla alakalı bişey demedi bana henüzİnsallah tutmustur ben de normalde cok stresli bi insanım. Aşılama mı oldu yoksa yumurta takibi mi senin? Bana hic yumurta takibi yapılmadı ben dosya actırdım aşılamaya sormadılar da yumurta takibi yapıldı mı diye
Yapmadım evde test kalmadı cuma günü almayı düşünüyorum 14. Olduğu icinBu sabah bi daha test yapsaydin
VALLA bana 15. Gün gel bakıcam dediBeni 20. Gün çağırdı
İnşallah hamilesindir canim güzel haberlerini bekliyorum. Belirti varmi kasık ağrısı filanYapmadım evde test kalmadı cuma günü almayı düşünüyorum 14. Olduğu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?