Artik kanda çıkar canim seninki yarin kesin git bak :)Bugün 13. Gün yarın 14. Gün yarın kesin doktora gidicem
Aynen öyle inşallah canımO zaman etkisi herkeste farklı oluyor inşallah gelsin bu ay bebişlerimiz
İğneyi 19 mayısta vurdurdum bat 06 haziranSen ne zaman vurdurdun iğneyi bat ne zaman
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah kuzumBen haftaya perşembe günü gideceğim
Çıkarmı dersin ama bide diyorumki adet gününe kadar bekliyeyimArtik kanda çıkar canim seninki yarin kesin git bak :)
Ne adet günü kiz. Senin yarin 14. Günün degilmi igneden 14 gün sonra adet günü kabul ediliyo zatenÇıkarmı dersin ama bide diyorumki adet gününe kadar bekliyeyim
Hayır canim bat 2 haziran oluyo. Eski adetinize göre hesaplamayin igneden 14 gün sonra 15. Gün adet gününüz oluyo kizlar yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunurİğneyi 19 mayısta vurdurdum bat 06 haziran
Bak bunun bilmiyodumHayır canim bat 2 haziran oluyo. Eski adetinize göre hesaplamayin igneden 14 gün sonra 15. Gün adet gününüz oluyo kizlar yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur
Öyle canım yani sen yarin kan testine git varsa kesin çıkarBak bunun bilmiyodum
Oyemi oluyo valla şimdi daha çok heycanla dim yani şimdi benim yarın adet olma gunum oluyo tabi inşallah olmam da bu gidişle olmam gibi görünüyo ayy valla şimdi hem şaşırdım hem heycanlandim ama yarın doktora gidicektim eşimde dedi bekle adet gununden sonra git diyince yarın ben dayımlara gidiyom aMelihat olmuş kendisi geçmiş olsun için ozaman pazartesi günü giderim ancakNe adet günü kiz. Senin yarin 14. Günün degilmi igneden 14 gün sonra adet günü kabul ediliyo zaten
Evet kuzum öyle en gec cumartesi oluyo adetin. Bencede hissediyorum sen hamilesin. Canim o zaman sen test alip yap yarın sabah bence çıkacakOyemi oluyo valla şimdi daha çok heycanla dim yani şimdi benim yarın adet olma gunum oluyo tabi inşallah olmam da bu gidişle olmam gibi görünüyo ayy valla şimdi hem şaşırdım hem heycanlandim ama yarın doktora gidicektim eşimde dedi bekle adet gununden sonra git diyince yarın ben dayımlara gidiyom aMelihat olmuş kendisi geçmiş olsun için ozaman pazartesi günü giderim ancak
Bence de idrar testi yap canim günün gelmis zaten bosuna beklemee.. Ben olsam simdiye coktaaann idrar testi yapmistmEvet kuzum öyle en gec cumartesi oluyo adetin. Bencede hissediyorum sen hamilesin. Canim o zaman sen test alip yap yarın sabah bence çıkacak
Bak onu yaparım evde test ayy canm inşallah dediğin gibidir inşallah hamileyim dır rabbim sanada yaşatsın inşallahEvet kuzum öyle en gec cumartesi oluyo adetin. Bencede hissediyorum sen hamilesin. Canim o zaman sen test alip yap yarın sabah bence çıkacak
Amin canım inşallah. Bak kesin yap testi pozitif testi bekliyorum burayaa :):)Bak onu yaparım evde test ayy canm inşallah dediğin gibidir inşallah hamileyim dır rabbim sanada yaşatsın inşallah
Ozaman yarın yaparım testiBence de idrar testi yap canim günün gelmis zaten bosuna beklemee.. Ben olsam simdiye coktaaann idrar testi yapmistm
Yaparım inşallah insalahhhhhh amin ağzından bal damlıyor canm benim inşallah senide pozitif li goruruzAmin canım inşallah. Bak kesin yap testi pozitif testi bekliyorum burayaa :):)
Yap canim Allahin izniyle pozitifi göreceksinOzaman yarın yaparım testi
İnşallah kız inşallah hayırlısıyla görürüm canmYap canim Allahin izniyle pozitifi göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?