- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Insallah canim benim.. Sana bi sorum olcakİnşallah kız inşallah hayırlısıyla görürüm canm
İnşallah kizz hamiş grubu acarizz sonraaa.. belirtin varmi pekiYaparım inşallah insalahhhhhh amin ağzından bal damlıyor canm benim inşallah senide pozitif li goruruz
Canim ben kendimi söyleyim adetimin 12. Günü doktora gittim klomen bittikten3 gün sonra yani. Sagda 19.5 mm bir tane yumurtam vardi ertesi gün 13. Günü göbekten ignemi oldumInsallah canim benim.. Sana bi sorum olcak
Klomen kullandiktan ne kadar sure sonra catlama ignesi vuruldun? Bide igneyi nerden vuruyorlar göbektenmi
Klomen 5 gün kullandım sonra 4. Gun iğne vuruldum iğneyi evet göbekten canmInsallah canim benim.. Sana bi sorum olcak
Klomen kullandiktan ne kadar sure sonra catlama ignesi vuruldun? Bide igneyi nerden vuruyorlar göbektenmi
Var sol tarafımda çok ağrı batma oluyo bide arada belim agiriyo göğüslerim in ucu sızlıyo yani dokunamıyorum aciyo çok simdilik bunlarİnşallah kizz hamiş grubu acarizz sonraaa.. belirtin varmi peki
Yumurtan sol taraftamiydi canim. Ayyy kizz kesiinn hamilesiinn seenn göğüs ucu agrimasi en büyük belirtiiiVar sol tarafımda çok ağrı batma oluyo bide arada belim agiriyo göğüslerim in ucu sızlıyo yani dokunamıyorum aciyo çok simdilik bunlar
Geçmiyor canım hele bı sonuca yakın günler olsun hiç geçmiyorMerhaba arkadaslar Benimde iğnenin daha 3. Günü çok erken nasıl geçecek zaman
Senin yarin kaçıncı gün canim bencede yap testi. Bide göğüslerinde ağrı varmiA Askaile canım dün gece bel ağrısından uyuyamadım yok böyle bir ağrı. Sanki yüksek bir yerden düşmüş gibiyim. Alt karın bölgem sızlıyor. Kasiklar batıyor. Bir de bugün göğüs ucunda sivilceler çıkmış ben bunların hepsini iğneye yorumluyorum çünkü olmazsa çok üzülürüm yarın idrar testi ben de yapmak niyetindeyim
14. Gün yarın dolacak canım ay inşallah dualarını bekliyorumSenin yarin kaçıncı gün canim bencede yap testi. Bide göğüslerinde ağrı varmi
KIZ o bel ağrısı bende de var hadi pozitif testler olsun insllhA Askaile canım dün gece bel ağrısından uyuyamadım yok böyle bir ağrı. Sanki yüksek bir yerden düşmüş gibiyim. Alt karın bölgem sızlıyor. Kasiklar batıyor. Bir de bugün göğüs ucunda sivilceler çıkmış ben bunların hepsini iğneye yorumluyorum çünkü olmazsa çok üzülürüm yarın idrar testi ben de yapmak niyetindeyim
Aynen öyle hele sonuca yakın gerçekten hiç geçmiyor kuzum yaGeçmiyor canım hele bı sonuca yakın günler olsun hiç geçmiyor
İnşallah canım yarin kesin yap testi pozitif testini bekliyorumValla bende kendimden umutluyum da cesaret edemiyorum yarın bi eczane bulup test alırım yaparım pazartesi kan tahlili bakalım bol pozitif li topik olsun burası insallah
İnşallah kuzum ya valla sen çok cesaterlendiriyosun beni sen ileİnşallah canım yarin kesin yap testi pozitif testini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?