Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim benim.. Sana bi sorum olcak
Klomen kullandiktan ne kadar sure sonra catlama ignesi vuruldun? Bide igneyi nerden vuruyorlar göbektenmi
Canim ben kendimi söyleyim adetimin 12. Günü doktora gittim klomen bittikten3 gün sonra yani. Sagda 19.5 mm bir tane yumurtam vardi ertesi gün 13. Günü göbekten ignemi oldum

Var sol tarafımda çok ağrı batma oluyo bide arada belim agiriyo göğüslerim in ucu sızlıyo yani dokunamıyorum aciyo çok simdilik bunlar
Yumurtan sol taraftamiydi canim. Ayyy kizz kesiinn hamilesiinn seenn göğüs ucu agrimasi en büyük belirtiii

A Askaile canım dün gece bel ağrısından uyuyamadım yok böyle bir ağrı. Sanki yüksek bir yerden düşmüş gibiyim. Alt karın bölgem sızlıyor. Kasiklar batıyor. Bir de bugün göğüs ucunda sivilceler çıkmış ben bunların hepsini iğneye yorumluyorum çünkü olmazsa çok üzülürüm yarın idrar testi ben de yapmak niyetindeyim

A Askaile canım dün gece bel ağrısından uyuyamadım yok böyle bir ağrı. Sanki yüksek bir yerden düşmüş gibiyim. Alt karın bölgem sızlıyor. Kasiklar batıyor. Bir de bugün göğüs ucunda sivilceler çıkmış ben bunların hepsini iğneye yorumluyorum çünkü olmazsa çok üzülürüm yarın idrar testi ben de yapmak niyetindeyim.

Senin yarin kaçıncı gün canim bencede yap testi. Bide göğüslerinde ağrı varmi

KIZ o bel ağrısı bende de var hadi pozitif testler olsun insllh

O zaman jesin çıkar canim. Dualarim sizinle kizlar yarin pozitif testleri görelim inşallah sizden umutluyum A Askaile
Valla bende kendimden umutluyum da cesaret edemiyorum yarın bi eczane bulup test alırım yaparım pazartesi kan tahlili bakalım bol pozitif li topik olsun burası insallah

İnşallah pozitif sonuçlar yazarız. Ben deümitliyim ama bazen diyorum ya olmadıysa. İnşallah hayırlı evletlarimizin haberlerini yarın alırız ve bizim gibi olan tüm bayanlara ümit olur inşallah

Kizlar ben klomensiz oviterelle kullandım 9.gun 19 mm yumurtam vardi iğnemi oldum 10 gün geçti bugün

Inanılmaz bir kasik ağrım var sanki regl oluyorum iğneden sonra nerdeyse sürekli oldu diyebilirim ama son günlerde arttı

Ne olur birşey deyin kafam allak bullak kist mi oluştu acaba öyle çokta büyük değil ama neden böyle oldu

Bu arada 5. Iğne oluşum daha önce böyle olmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…